Igoritza 12 Napisano Septembar 10 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan Google mi navodi da su sve teme o Otpadima za Motore poslednji put diskutovane 2015 otprilike pa reko da otvorim temu ako postoji tako nesto danas Beograd ? Znam da je neko spominjao na tim temama Kragujevac i Kraljevo, ali bi bilo lepo da dobijemo neki update od korisnika koji su bili Gedza auto otpad - ne postoji vise, Gedza je preminuo, a broj koji je koristio niko nije preuzeo tako da to verovatno vise ne postoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 13453 Napisano Septembar 11 (promenjeno) Drug član, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Nema moto otpada, osim, čini mi se za skutere. Sve se vozi. Promenio Septembar 11 član Best 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 870 Napisano Septembar 11 Zainteresovan, 514 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kanjiza ima jedan,ali cene... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15191 Napisano Septembar 11 Integrisan, 8041 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cene polovnih delova su mu skuplje od novih delova. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 719 Napisano Septembar 11 Zainteresovan, 353 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas u Kanjizi, a i ugavnom nema sta god da trazis. Ima jedan u Rumi. Ima jedan u Kuli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2096 Napisano Septembar 11 Drug član, 1306 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Taj u Kanjizi, da li mu je lager u Madjarskoj ili trguje preko kao njihovog kp pa donosi ovde to ne znam. Al cena za ostecen far ,,simbolicna". Koliko znam ima u Backoj Topoli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 870 Napisano Septembar 11 Zainteresovan, 514 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alekre said: Cene polovnih delova su mu skuplje od novih delova. Nisam hteo bas direktno to da kazem ali je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1117 Napisano Septembar 19 Drug član, 1053 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Taj kupuje u Mađarskoj. U nekom mestu nedaleko od njega ima neki ogroman moto otpad. A i nemam lepu reč za njega, samo ružne.Poslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2076 Napisano Septembar 19 Drug član, 402 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Polovnih delova mi se čini da sve manje ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igoritza 12 Napisano Septembar 20 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 9. 2025. at 18:47, Best je napisao: Nema moto otpada, osim, čini mi se za skutere. Sve se vozi. Gde ima taj za skutere ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 2026 Napisano Septembar 20 Zainteresovan, 606 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Motoklinika, Bg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 13453 Napisano Septembar 20 Drug član, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Igoritza je napisao: Gde ima taj za skutere ? Odgovorio ti je kolega @francuz69, mislim da je negde u MMLug. Ne znam tačno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igoritza 12 Napisano Septembar 20 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan Beh, "nema kineze", a ja bas hteo da nadjem brdo delova za ovaj Sprint Maxx sto sam dobio u nasledje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...