Disko Nindža 11312 Napisano Septembar 8 Hronični Motociklopata, 7654 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Bilo koje krštene tipske moto pantalone rešavaju stvar, ja imam neke IXS ništa specijalno, iznutra meš, sa vadivom termo postavom i rade poso, prerastao sam ih na žalost, utovih se ko krme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6295 Napisano Septembar 8 Drug član, 4248 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj sa pampersima za odrasle. „Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreelanderNS 19 Napisano Septembar 9 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX S750 Prijavi odgovor kao problematičan Iz iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 136 Napisano Septembar 10 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan A da pređeš sa motocikla na neki kabriolet, prostata zaštićena a i dalje "vetar u kosi"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreelanderNS 19 Napisano Septembar 10 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX S750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Aca Strom said: A da pređeš sa motocikla na neki kabriolet, prostata zaštićena a i dalje "vetar u kosi"... Snasao sam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1242 Napisano pre 10 sati bez čvaraka, 1213 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Najjednostavnije, najjeftinije i 100% efikasno rešenje je podloga za laminat. Ona tanka, bela, sunđerasta. Iseci je u odgovarajućem obliku i stavi je u pantalone kad ti treba. Kad siđeš sa motora izvadiš je da ne smeta. Ako treba možeš i dvostruko da je staviš. Ta podloga pomaže i na grudima, kad je baš hladno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreelanderNS 19 Napisano pre 9 sati U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX S750 Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, RAmireZ said: Najjednostavnije, najjeftinije i 100% efikasno rešenje je podloga za laminat. Ona tanka, bela, sunđerasta. Iseci je u odgovarajućem obliku i stavi je u pantalone kad ti treba. Kad siđeš sa motora izvadiš je da ne smeta. Ako treba možeš i dvostruko da je staviš. Ta podloga pomaže i na grudima, kad je baš hladno. Hvala! Odlicna ideja. Resio sam sa biciklistickim uloskom problem, ali je malo neudoban. Ovo ce mi pomoci. Hvala jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...