orlovi 599 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Stara Garda, 284 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put se srecem sa ovakvom oznakom lanca. Ne deluje mi da je original. Vase misljenje. Promenio pre 1 sat član orlovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25456 Napisano pre 1 sat Integrisan, 10443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nikad cuo za ovu oznaku... Pusti DID-u upit sa slikama pa javi bas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7425 Napisano pre 1 sat Drug član, 2529 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dal hoće da odgovore ? Na fabričkom lancu cfmoto 450mt piše DID. Korodiraju, glave se linkovi i rastežu se, u mnogim slučajevima posle samo 10 - 15 hiljada. Piše DID 520 VP2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2051 Napisano pre 1 sat Drug član, 1287 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, orlovi je napisao: Prvi put se srecem sa ovakvom oznakom lanca. Ne deluje mi da je original. Vase misljenje. BjBikers lanac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7425 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 2529 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Aj pitah chatgpt. Ukratko: moj lanac je verovatno pravi DID, ali ih za fabričku ugradnju često prave u mnogo slabijem kvalitetu nego aftermarket (verovatno važi za kineze, lol). Dakle VP2 oznaka mu je poznata. Ovoj BJB EV ne nalazi na prvu, pa kaže da je najbolje da se kontaktira fabrika: https://chatgpt.com/c/68b17c95-d3c8-8321-9f2a-d98b00b182ad Promenio pre 1 sat član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14979 Napisano pre 1 sat Integrisan, 7993 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Baci to sranje dok ti ne izdrnda ležajeve. Regina, RK Takasago, Enuma, Tsubaki, Afam. Za Enumu i Tsubaki malo ljudi zna a to su izuzetni lanci. Enuma je bila prva ugradnja na TDM. Inače, kad sam kupovao lanac, pričali su da Regina nije kvalitetna kao zlatni DID. Ja uzmem Reginu u Loisu, bila povoljnija. Evo skoro 40,000, treba prvi put da je našpanujem. Mada je skidam svakako, spremio sam nešto neverovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...