Vuk1312 57 Napisano Avgust 20 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd-Zvornik Motocikl: TMax 530 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, N.F.S. said: Inace nisi prvi koga sam na forumu zamolio da mi skuter doveze a ja da troskove nadomestim, tako sam sw400 hondu kupio i upoznao se sa covekom Organizovacemo sve, bar to nije problem. Ako treba dovescu ti ja pa cu se vratiti busom. Kako god da je tebi lakse. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25627 Napisano Avgust 20 Integrisan, 10490 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno nemam reci... Da ga moje oci (Marko) vide i cuju pa guramo dalje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13228 Napisano Avgust 20 Ne silazi, 3011 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se što upadam, Vuče, pozdrav i dobrodošao ! Vidiš da je ovde sve ludo... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk1312 57 Napisano Avgust 20 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd-Zvornik Motocikl: TMax 530 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Blaza said: Izvinjavam se što upadam, Vuče, pozdrav i dobrodošao ! Vidiš da je ovde sve ludo... Hvala puno Blazo. Drago mi je da je ovako sve ludo kao sto ti kazes. U tome i jeste car jer sam i ja jedan od nas. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2345 Napisano Avgust 20 Drug član, 865 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Blaza je napisao: Izvinjavam se što upadam, Vuče, pozdrav i dobrodošao ! Vidiš da je ovde sve ludo... ништа ништа ајде слободно.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25627 Napisano Avgust 20 Integrisan, 10490 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E dobro.. Dok se vi zezate ja odoh da izucim "service manual" ovog skutera 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2270 Napisano Avgust 20 Drug član, 1355 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, N.F.S. je napisao: Pa gde je moj drug Tomic! Stize li ti motor? Kada budem dolazio taman da ti sondu ponesem (da, da napravio sam ti!) Stiže, stize.. Poslaše mi i sliku, na putu ja ka Srbiji. Ja doduše na ovom kamionu ne vidim nista osim kola, mozda su ga u neki gepek stavili Šta li će da stigne.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk1312 57 Napisano Avgust 20 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd-Zvornik Motocikl: TMax 530 Prijavi odgovor kao problematičan Momci ja sam otisao da dremnem malo. Ustajem za 3 sata. Laku noc i sto kazu nemojte ni vi do kasno pa se cujemo ako Bog da. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5082 Napisano Avgust 20 Drug član, 1569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, malitomic said: Stiže, stize.. Poslaše mi i sliku, na putu ja ka Srbiji. Ja doduše na ovom kamionu ne vidim nista osim kola, mozda su ga u neki gepek stavili Šta li će da stigne.. 1/1je u onom Reno trafic-u ili Opel vivaru, nisam siguran koji je model 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25627 Napisano Avgust 20 Integrisan, 10490 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3443 Napisano Avgust 21 Drug član, 1264 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeeee, evo ne znam šta prvo Da l' da poželim dobrodošlicu, ili da čestitam prodaju. Ovaj kupovinu. Ovaj upoznavanje sa pola foruma odjednom. Ili da odma' tražimo Vuku motor zajedno. Ili... Ma momci svaka čast, čestitam, srećno i dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25627 Napisano Avgust 21 Integrisan, 10490 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za sada trazim vizir, nosac kofera/kofer, one metalne podnice i auspuh sa granama Jeeedva cekam da ga Marko pogleda... Imao sam uz motor par puta i skter (satelis 400, honda sw400) i sa njima sam uzivao ali nikada ovoliko jak i sa ciklistikom/kocnicama motora. Uvek je za mene tmax bio skupa i nedostizna igracka, motor sam iz CH porucio (ovaj sa slike), placam penal (cenu prevoza) ovome sto je po njega otisao a ja otkazao, toliko mi se vozi Max! (Pa kad obujem papuce, kasicica plasticna u ustima, kliznem na semaforu, uhhh ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7013 Napisano Avgust 21 Drug član, 1559 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, N.F.S. said: Za sada trazim vizir, nosac kofera/kofer, one metalne podnice i auspuh sa granama Jeeedva cekam da ga Marko pogleda... Imao sam uz motor par puta i skter (satelis 400, honda sw400) i sa njima sam uzivao ali nikada ovoliko jak i sa ciklistikom/kocnicama motora. Uvek je za mene tmax bio skupa i nedostizna igracka, motor sam iz CH porucio (ovaj sa slike), placam penal (cenu prevoza) ovome sto je po njega otisao a ja otkazao, toliko mi se vozi Max! (Pa kad obujem papuce, kasicica plasticna u ustima, kliznem na semaforu, uhhh ) Е сад ми криво што навијах за Мах-а. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25627 Napisano Avgust 21 Integrisan, 10490 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... taj salon cije ime je na tepihu ga prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25627 Napisano Avgust 21 Integrisan, 10490 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... mozda nekoga zanima. Cenu su spustili sa 5500 na 4900chf (5225eura), 400e je dovoz (Kostic Paracin), AMS kada stigne 200e, carina i porez izmedju 600-800e (nema slika saobracajne pa da mi kazu tacno). Motor prodaju bez garancije i "as is" kako je (francusko gov. podrucje, jedva smo se sporazumeli). Onda ostaje rega servis... Oko 7500e izadje sto je super, ovde je u takvom stanju i opremi 9000e Ima i zaheb, tamo preko kada kratko svetlo crkne ne prolaze tehnicki naravno a zamenski far kosta 2600e (fabricki led, ne menja se modul) onda ode na oglas... Ima u Kg jedan koji je uvezen takav, izbusili smo far odozgore iznutra i gurnuli led sijalicu, registruje se i vozi bez problema. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2345 Napisano Avgust 21 Drug član, 865 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Како ово чудо иде да знате, као да има 1800кубика а не 800. Другар са којим се баш пуно возим има модел пре њега, са једном фаром али машина је остала иста, па то кад му заврнеш полећеш, а тек од 5000 обртаја, леле…. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25627 Napisano Avgust 21 Integrisan, 10490 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan .. imam jedan kod sebe 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25627 Napisano Avgust 21 Integrisan, 10490 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dvoje me vec pita sta je "penal" kada odustanes od kupovine... Kucam ovde da ne kuckam zasebno. Narucivao sam dosta puta motore "od preko", prevoznici uzimaju po bar 10 motora i nema odustajanja kada ga plate i natovare! Ako odustanes a tvoj motor nije kupljen jos uvek, "penal" je pola cene dovoza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astrea 24 Napisano Avgust 21 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan E to je već iz moje branše: Troškovi odustajanja ili u ekonomskom žargonu "penali" se plaćaju kada jedna strana odustane od posla posle isteka određenog vremena. Time se suprotnoj strani delimično ili u potpunosti nadoknađuju troškovi koje je stvorila u cilju realizacije dogovora. Često strana koja ima pravo na penale odustane od toga u cilju očuvanja dobrih poslovnih odnosa sa partnerom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2039 Napisano Avgust 21 Drug član, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li prevoznik pruža neku vrstu garancije (da vozilo neće biti oštećeno u transportu, da će biti isporučeno na vreme)? Kod ugovorenih saradnji, ili obostranih garancija, penal ima smisla. U suprotnom, samo jeftina prilika da se neka dodatna kinta stavi u džep (iako to ne isključuje njegovo pravo, iako je možda fer, iako je dogovoreno ranije). To je kao i ono, uzeo si kaparu, čovek je odustao od kupovine, da li ćeš je zadržati ili ćeš mu je vratiti? Lično, vraćam. No, baš lep primerak, nadam se zaključenoj saradnji na obostranu korist. Pored fila papuča, tetovaža rukava, savetovao bih (za potpuni doživljaj) kacigu oko ruke i brze naočare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25627 Napisano Avgust 21 Integrisan, 10490 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... doneli su mi jutros drugari plasticne kasicice, to valjda u ustima da drzim dok vozim 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2039 Napisano Avgust 21 Drug član, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan E, da, i nalepnica 46! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25627 Napisano Avgust 21 Integrisan, 10490 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na Marka naseg sam sav teret i pritisak prebacio, ja za druge i umem da pogledam, za sebe nikako... U tolikoj sam euforiji kada je motor u pitanju da i boju previdim On to bas zna sta i gde treba da pogleda, ja posle njega samo posaljem kombi po motor ili se zahvalim i pozelim sretnu prodaju. Uopste ga i ne pitam sta je video, samo je li za mene ili nije! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astrea 24 Napisano Avgust 21 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Je l' tako beše i kad si se ženio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25627 Napisano Avgust 21 Integrisan, 10490 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne prijaju mi takve fore... Pogotovo od stranaca. 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...