Jump to content

Moto Zajednica

TMax 530 Rizoma

Recommended Posts

• U prolazu, 3 postova
  • Motocikl: TMax 530
4 minutes ago, N.F.S. said:

Inace nisi prvi koga sam na forumu zamolio da mi skuter doveze a ja da troskove nadomestim, tako sam sw400 hondu kupio i upoznao se sa covekom :D 

Organizovacemo sve, bar to nije problem. Ako treba dovescu ti ja pa cu se vratiti busom. Kako god da je tebi lakse.

• Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 3011 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

Izvinjavam se što upadam, Vuče, pozdrav i dobrodošao !

Vidiš da je ovde sve ludo... 🤣

• Sviđa mi se 1
  • Haha 3

• U prolazu, 3 postova
Just now, Blaza said:

Hvala puno Blazo. Drago mi je da je ovako sve ludo kao sto ti kazes. U tome i jeste car jer sam i ja jedan od nas. 🙏

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 865 postova
  • Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200
pre 6 minuta, Blaza je napisao:

ништа ништа ајде слободно..🤣🤣🤣

• Haha 2

• Drug član, 1355 postova
  • Motocikl: Lanac, kaiš, kardan
pre 35 minuta, N.F.S. je napisao:

Pa gde je moj drug Tomic!

Stize li ti motor? Kada budem dolazio taman da ti sondu ponesem (da, da napravio sam ti!)

Stiže, stize..

Poslaše mi i sliku, na putu ja ka Srbiji.

Ja doduše na ovom kamionu ne vidim nista osim kola, mozda su ga u neki gepek stavili😬

Šta li će da stigne..IMG-6e88ee6dda5aad1c53ee9c87e107ea1b-V.thumb.jpg.03c353a9b595aee88c9345efe8d3c0b3.jpg

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 3 postova

Momci ja sam otisao da dremnem malo. Ustajem za 3 sata. Laku noc i sto kazu nemojte ni vi do kasno pa se cujemo ako Bog da. 💪

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1569 postova
  • Motocikl: Nemaaa
5 minutes ago, malitomic said:

Stiže, stize..

Poslaše mi i sliku, na putu ja ka Srbiji.

Ja doduše na ovom kamionu ne vidim nista osim kola, mozda su ga u neki gepek stavili😬

Šta li će da stigne..IMG-6e88ee6dda5aad1c53ee9c87e107ea1b-V.thumb.jpg.03c353a9b595aee88c9345efe8d3c0b3.jpg

1/1je u onom Reno trafic-u ili Opel vivaru, nisam siguran koji je model

• Podržavam 2

• Drug član, 1264 postova
  • Motocikl: Uly

Eeeeeeee, evo ne znam šta prvo   :jee:     :lol3:

Da l' da poželim dobrodošlicu, ili da čestitam prodaju. Ovaj kupovinu. Ovaj upoznavanje sa pola foruma odjednom. Ili da odma' tražimo Vuku motor zajedno. Ili...

Ma momci svaka čast, čestitam, srećno i dobrodošao    :cirka1:

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 10490 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Za sada trazim vizir, nosac kofera/kofer, one metalne podnice i auspuh sa granama 💪

Jeeedva cekam da ga Marko pogleda... Imao sam uz motor par puta i skter (satelis 400, honda sw400) i sa njima sam uzivao ali nikada ovoliko jak i sa ciklistikom/kocnicama motora.

Uvek je za mene tmax bio skupa i nedostizna igracka, motor sam iz CH porucio (ovaj sa slike), placam penal (cenu prevoza) ovome sto je po njega otisao a ja otkazao, toliko mi se vozi Max!

(Pa kad obujem papuce, kasicica plasticna u ustima, kliznem na semaforu, uhhh :moto3:)

1000042978243.jpg

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1559 postova
  • Motocikl: Гулим ђонове...
16 minutes ago, N.F.S. said:

Za sada trazim vizir, nosac kofera/kofer, one metalne podnice i auspuh sa granama 💪

Jeeedva cekam da ga Marko pogleda... Imao sam uz motor par puta i skter (satelis 400, honda sw400) i sa njima sam uzivao ali nikada ovoliko jak i sa ciklistikom/kocnicama motora.

Uvek je za mene tmax bio skupa i nedostizna igracka, motor sam iz CH porucio (ovaj sa slike), placam penal (cenu prevoza) ovome sto je po njega otisao a ja otkazao, toliko mi se vozi Max!

(Pa kad obujem papuce, kasicica plasticna u ustima, kliznem na semaforu, uhhh :moto3:)

1000042978243.jpg

Е сад ми криво што навијах за Мах-а.😦

... mozda nekoga zanima.

Cenu su spustili sa 5500 na 4900chf (5225eura), 400e je dovoz (Kostic Paracin), AMS kada stigne 200e, carina i porez izmedju 600-800e (nema slika saobracajne pa da mi kazu tacno).

Motor prodaju bez garancije i "as is" kako je (francusko gov. podrucje, jedva smo se sporazumeli).

Onda ostaje rega servis... Oko 7500e izadje sto je super, ovde je u takvom stanju i opremi 9000e

Ima i zaheb, tamo preko kada kratko svetlo crkne ne prolaze tehnicki naravno a zamenski far kosta 2600e (fabricki led, ne menja se modul) onda ode na oglas... Ima u Kg jedan koji je uvezen takav, izbusili smo far odozgore iznutra i gurnuli led sijalicu, registruje se i vozi bez problema.

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 865 postova
  • Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200
Pre 2 sati, N.F.S. je napisao:

1000042978243.jpg

Како ово чудо иде да знате, као да има 1800кубика а не 800. Другар са којим се баш пуно возим има модел пре њега, са једном фаром али машина је остала иста, па то кад му заврнеш полећеш, а тек од 5000 обртаја, леле….

Dvoje me vec pita sta je "penal" kada odustanes od kupovine... Kucam ovde da ne kuckam zasebno. 

Narucivao sam dosta puta motore "od preko", prevoznici uzimaju po bar 10 motora i nema odustajanja kada ga plate i natovare! Ako odustanes a tvoj motor nije kupljen jos uvek, "penal" je pola cene dovoza.

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: Nemam

E to je već iz moje branše: Troškovi odustajanja ili u ekonomskom žargonu "penali" se plaćaju kada jedna strana odustane od posla posle isteka određenog vremena. Time se suprotnoj strani delimično ili u potpunosti nadoknađuju troškovi koje je stvorila u cilju realizacije dogovora. Često strana koja ima pravo na penale odustane od toga u cilju očuvanja dobrih poslovnih odnosa sa partnerom.

• Drug član, 374 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

Da li prevoznik pruža neku vrstu garancije (da vozilo neće biti oštećeno u transportu, da će biti isporučeno na vreme)?

Kod ugovorenih saradnji, ili obostranih garancija, penal ima smisla. U suprotnom, samo jeftina prilika da se neka dodatna kinta stavi u džep (iako to ne isključuje njegovo pravo, iako je možda fer, iako je dogovoreno ranije).

To je kao i ono, uzeo si kaparu, čovek je odustao od kupovine, da li ćeš je zadržati ili ćeš mu je vratiti? Lično, vraćam.

No, baš lep primerak, nadam se zaključenoj saradnji na obostranu korist. Pored fila papuča, tetovaža rukava, savetovao bih (za potpuni doživljaj) kacigu oko ruke i brze naočare. 😁

• Podržavam 1

... doneli su mi jutros drugari plasticne kasicice, to valjda u ustima da drzim dok vozim 🤭

• Sviđa mi se 1
  • Haha 5

Na Marka naseg sam sav teret i pritisak prebacio, ja za druge i umem da pogledam, za sebe nikako... U tolikoj sam euforiji kada je motor u pitanju da i boju previdim :D 

On to bas zna sta i gde treba da pogleda, ja posle njega samo posaljem kombi po motor ili se zahvalim i pozelim sretnu prodaju. Uopste ga i ne pitam sta je video, samo je li za mene ili nije! 😍

• Sviđa mi se 2
  • Haha 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja