mixa 1247 Napisano Subota u 09:55 Ne silazi, 5649 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam u prvi momenat, da je Mark dokačio linije, ali nije. Ipak je "samo" pretjerao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1865 Napisano Subota u 10:58 Drug član, 2562 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan MotoGP™ (@motogp) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 97K likes, 646 comments - motogp on August 16, 2025: "This may be the BEST SAVE of 2025 @valentinperrone73 with his HAND ON THE GROUND #AustrianGP #MotoGP #Moto3 #ValentinPerrone". auuuuuu ovakav "save" jos nisam video 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5947 Napisano Subota u 11:24 Ne silazi, 5072 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Bezeki kaže da je boss Rosi proveo do kasno u noć sa njim i tehničarima iz Aprilije da pronađu "nešto" da bolje podese motor i da su uspeli u tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3454 Napisano Subota u 12:41 Drug član, 1448 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Ladno su prebacili program na "Adrenalin" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5646 Napisano Subota u 13:01 Integrisan, 13477 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Novi uređaji za stabilnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5646 Napisano Subota u 13:02 Integrisan, 13477 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ko god da je prvi, Prdko je treći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5646 Napisano Subota u 13:04 Integrisan, 13477 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ovo uradi Bagnaie jbt?!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1865 Napisano Subota u 13:11 Drug član, 2562 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Aldegerov i Banjajin motor identicno proklizavanje na startu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5646 Napisano Subota u 13:12 Integrisan, 13477 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga pretekoše Martin i Mir, uskoro će i Kawasaki da ga odere. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4725 Napisano Subota u 13:23 Svrati cesto, 3796 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Jovan Ristic je napisao: Bezeki kaže da je boss Rosi proveo do kasno u noć sa njim i tehničarima iz Aprilije da pronađu "nešto" da bolje podese motor i da su uspeli u tome. Pre toga Rosi malo provozao Apriliu na pakingu da shvati gde je problem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1865 Napisano Subota u 13:25 Drug član, 2562 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Dobro su ga namestili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4725 Napisano Subota u 13:25 Svrati cesto, 3796 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5646 Napisano Subota u 13:29 Integrisan, 13477 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, to crank said: Ko god da je prvi, Prdko je treći. Ko god da je treći, Marquez je prvi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1247 Napisano Subota u 13:30 (promenjeno) Ne silazi, 5649 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nešto je pobrkalo sa Pekovim motorom, prvo start, pa onda posle i salsa. Divan povratak sa odmora . Počeli su i njegovi da ga trpaju. Izgleda testiraju koliko može da podnese . Mark je samo čekao prvi Alexovu grešku i ćaoooo. Alex ipak nije izdržao do kraja. Acosta podijum za podijumom , odličan, nadao sam se da će se umješati, a gdje je on tu je i zabava . Rekoše da je veliki KTM sen sei Vinjales našao neku caku sa kočenjem motorm, pa je počastio kolege. Promenio Subota u 13:33 član mixa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5947 Napisano Subota u 13:37 Ne silazi, 5072 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Fredi je napisao: Pre toga Rosi malo provozao Apriliu na pakingu da shvati gde je problem. Seo na nju, to je bilo dovoljno, kao i za prelazak u Yamahu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3539 Napisano Subota u 13:58 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5731 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Mogu misliti kako je markezu sad teško kad vidi kakvi su levati dobijali priliku da ga pobjeđuju samo što vozi mrtvu hondu a oni desmofapmašinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11246 Napisano Subota u 14:31 Ne silazi, 3577 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Na Totalu i Supernovoj ima Adrenalin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peconi90 48 Napisano Subota u 14:49 U prolazu, 55 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Kymco Xciting 300R Prijavi odgovor kao problematičan Ima i druga opcija bukvalno da biras gde hoces da gledas, pride izadje skoro pa dzabe na mesečnom nivou. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5646 Napisano Subota u 15:11 (promenjeno) Integrisan, 13477 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ima tema za ove digitalne probleme, prepreke i rešenja. edit: ne smeta mi što je ovde nego bi trebalo da je tamo da oni koji traže rešenje za ovo i ono mogu lakše da nađu. Promenio Subota u 15:12 član to crank 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3539 Napisano Subota u 15:16 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5731 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan "E slab ovaj naš" -koji naš -ovaj Ranko, na žutozelenom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1865 Napisano Subota u 19:48 Drug član, 2562 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Aldegerov i Banjajin motor identicno proklizavanje na startuNesto mi se cini da ovo isto sutra moze da se desi bilo kome drugom na dukatiju ako ne skontaju zasto je do ovoga doslo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1865 Napisano Subota u 20:51 Drug član, 2562 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3454 Napisano Subota u 21:29 Drug član, 1448 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Peconi90 said: Ima i druga opcija bukvalno da biras gde hoces da gledas, pride izadje skoro pa dzabe na mesečnom nivou. Kako? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4379 Napisano Subota u 22:03 Drug član, 2805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 8. 2025. at 16:35, stilgar je napisao: Ja sam na eon premiumu imao 10 sk kanala, sk fight i esport. Sa prebacivanjem na yetel i ovu igranku sa adrenalinom i arenom tenis, premium 4 i 5 koji se doplacuju, a u stvari su sk kanali, racun mi nije umanjen za kanale koji su mi oduzeti. Odo da raskinem ugovor sa olosem lopovskim. Zvali su me sa ''ponudom'' da uzmem novi paket ali gle...uslov na dve godine!!! Ista cena paketa koji sad imam! Danas sam ih zvao i pitao koja je fora ista cena paketa a nemam šta sam platio...kaže čovek ''ja ništa ne znam''...e pa kad ništa ne znaš javi moronima da se organizuju oko raskida ugovora obzirom da ste ukinuli kanale koje pratim a niste dodali nove u ponudu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3069 Napisano juče u 04:48 ODUSTO OD DIJETE, 2841 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Jedina varijanta je novi paket, ugovor na dve godine, ista cena ali sporiji internet za 100Mb/s. Arena cloud nema ovaj Adrenalin kanal gde se prenosi GP. Jedina varijanta da se preko MotoGP sajta pretplatite na prenose, videopass ili video strim. Sad je popust 50% jer je sezona na pola. Ja sam prešao na novi paket, ne mogu da se nerviram, nemam opciju da menjam operatera Watch all the races Live & OnDemand SUBSCRIBE.MOTOGP.COM Live stream the 2023 season with VideoPass Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...