dexex 50 Napisano Avgust 14 U prolazu, 68 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi bilo dobro dok sam gledao snimak kako prebijaju jadnog čoveka. Da li neko zna kako je( ne pitam ko je namerno) i verujem da su mu razlupali motor. Kako možemo kao zajednica da pomognemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 117 Napisano Avgust 14 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vidio video, jel SNS/ćaci ili normalan čovjek??Sent from my PTP-N49 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2014 Napisano Avgust 14 Drug član, 369 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo video materijala: 141.389 Aufrufe · 976 Reaktionen | Radnička Obratite pažnju na... WWW.FACEBOOK.COM Radnička Obratite pažnju na vozilo policije na početku snimka!. U pitanju je kolega bajker koji je bio na strani blokadera. Pretučen je od strane Ćaci mafije na podmukli, kukavički, sraman i neljudski način napadom njih 10-15 na njega jednog. Sustigli su ga na motoru, oborili sa motora, udarali rukama, nogama, palicama, šipkama, i to sve dok je bio na podu. Da stvar bude gora, pretučen je pred očima policajaca. Kukavice, zlotvori, pičke, smradovi, životinje, gamad. Voljan sam da pomognem na bilo koji način. Kolegi su i motor razlupali koliko vidim. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 238 Napisano Avgust 14 (promenjeno) U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Sutra resavamo sve. Ko zeli, dobrodosao je. Promenio Avgust 14 član AlekShu 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 3100 Napisano Avgust 15 Drug član, 994 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Luka9905 je napisao: koji je bio na strani blokadera. Aj samo da ne koristimo ovaj termin, znamo ko ga koristi... 5 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2014 Napisano Avgust 15 Drug član, 369 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Vaske4s U pravu si, kolega je definitivno bio na pravoj strani, na našoj strani, na strani razuma, kulture, poštovanja, istine, i nadam se krajnje na strani pobednika! Izvinjavam se, nisam razmišljao. U brzini iskuckah. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1608 Napisano juče u 11:36 (promenjeno) Drug član, 2055 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Motociklista koji je pretučen na protestu: Kaciga mi je spasila život, ali čim popravim motor i zalečim povrede, vraćam se nazad - Vesti iz Srbije, regiona i sveta - N1 info https://share.google/9gkpJ9MYY6ZmZDepx Mozda da se otvori tema da malo skupimo pare za popravku motora? Promenio juče u 11:37 član bopk 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 50 Napisano pre 23 sati U prolazu, 68 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam to pročitao, treba nam račun pa da krenemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3560 Napisano pre 23 sati Drug član, 1684 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8753 Napisano pre 22 sati Drug član, 1835 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Darko je jedan veliki car i ljudina. Podržavam ideju oberučke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 3100 Napisano pre 22 sati Drug član, 994 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3003 Napisano pre 21 sati Vozac A kategorije :D, 1024 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Увијек сам за помоћ браћи и сестрама Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 50 Napisano pre 14 sati U prolazu, 68 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo iz NS dajte Darkov broj računa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 50 Napisano pre 14 sati U prolazu, 68 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan Nije poenta kinta nego kad osetiš da nisi sam... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...