Sijamski_Mrmot 94 Napisano Sreda u 15:33 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, kako i cime odrzavate snajpere? Pranje (autoperionica?) , briskanje, ciscenje i podmazivanje lanca... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 14 Napisano Sreda u 16:10 U prolazu, 57 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: Kolege, kako i cime odrzavate snajpere? Pranje (autoperionica?) , briskanje, ciscenje i podmazivanje lanca... ? On 3. 5. 2026. at 20:42, Tecaub je napisao: Mekom četkom, crevo , mislim da ni u perionici nista nece da mu fali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 85 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Juce mi se desilo da je zaglavio km sat nece da prebaci km, sajla normalno radi i pokazuje kojom brzinom idemali da prebaci nece samo preskoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor_mladjen 15 Napisano pre 13 sati U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Tecaub je napisao: Juce mi se desilo da je zaglavio km sat nece da prebaci km, sajla normalno radi i pokazuje kojom brzinom idemali da prebaci nece samo preskoci Vecno mlad 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 94 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, pao danas prvi servis, na nesto manje od 300km mirnija masina i lakse salta sa novim uljem (Motul 7100 10-40) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...