Vitez Koja 277 Napisano Jul 29 Zainteresovan, 189 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da pitam prvo ovde, pa cu posle da trazim dalje. Kupio bi zeni auto, 5 vrati obavezno i klimu da ima Kao npr Golf 4 Pezo 307 Astra H Moze ovde a moze na Viber, WhatsApp ili gde god 064 34 43 086 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1466 Napisano Jul 29 Zainteresovan, 663 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan C4? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11903 Napisano Jul 29 Ne silazi, 1260 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Zar još ima Golfova 4 a da nisu skroz istrunuli??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14851 Napisano Jul 29 Integrisan, 7961 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Teško i petica da ima zdrava. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 277 Napisano Jul 29 Zainteresovan, 189 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Interceptor BP je napisao: Zar još ima Golfova 4 a da nisu skroz istrunuli??? Ja imam 4ku koja je da cuknem u drvo zdrava. To moji ganjaju. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 277 Napisano Jul 29 Zainteresovan, 189 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Hacky je napisao: C4? Pa mozda i to moze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6189 Napisano Jul 29 Drug član, 2807 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Vozio 307. Zadovoljan i mislim da je odnos cena/kvalitet skroz OK. Nemca tih godina bih izbegavao, ako nije od poznanika/prijatelja. Japanca bih dodao na spisak, Auris npr... Vozam Fiestu kupljenu od druga clana ovog foruma, benz/plin 1.4. Vrlo sam zadovoljan. Prosle nedelje se vratili sa Krfa. Iznenadjujuce udoban i povozan auto. Kazu da kod nje treba paziti na koroziju, ali ova je kao dren suva. Astra mi se ne dopada, ali to je licno. I da, bitnu nepoznatu si ostavio. BeMzin, dizel? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20201 Napisano Jul 29 Integrisan, 6316 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Moj komsija vozi 307, kaze do sada najpouzdaniji auto sto je vozio. Prezadovoljan. Mi smo zadovoljni za sada sa 308. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 277 Napisano Jul 29 Zainteresovan, 189 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, abarth_maniac je napisao: Vozio 307. Zadovoljan i mislim da je odnos cena/kvalitet skroz OK. Nemca tih godina bih izbegavao, ako nije od poznanika/prijatelja. Japanca bih dodao na spisak, Auris npr... Vozam Fiestu kupljenu od druga clana ovog foruma, benz/plin 1.4. Vrlo sam zadovoljan. Prosle nedelje se vratili sa Krfa. Iznenadjujuce udoban i povozan auto. Kazu da kod nje treba paziti na koroziju, ali ova je kao dren suva. Astra mi se ne dopada, ali to je licno. I da, bitnu nepoznatu si ostavio. BeMzin, dizel? Iskreno sve mi jedno, dolaze obe stvari u opticaj. Moze i plin da ima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 277 Napisano Jul 29 Zainteresovan, 189 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Motorcyclist je napisao: Moj komsija vozi 307, kaze do sada najpouzdaniji auto sto je vozio. Prezadovoljan. Mi smo zadovoljni za sada sa 308. I meni 307 dolazi u opticaj nekako najvise. Svi hvale pogotovo taj 2.0hdi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6189 Napisano Jul 29 Drug član, 2807 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan 2.0 66kw je stvarno raga. Ozbiljno izdrziv motor. Performanse njaaaa, ali ide, pali, radi. Bucan, nije mali potrosac u poredjenju sa 1.5 DeCemi ili 1.6 HDi. Set kvacila kosta kao za neki srednji benzinac. Ne crkava, ne trosi ulje. Dize temp natovaren uzbrdo, ali ne umre zbog toga. Moj je prodat sa 330.000 km i dalje nisam nikad dolio ulje od servisa do servisa. Radio sam ih na nekih 9000 km max. Ko moze da sazivi sa klaparenjem dizelcuge i potrosinjom oko 8 litara za motor koji nema snage, nece se zahebati, jer zaista ne crkava. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11903 Napisano Jul 29 Ne silazi, 1260 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Alekre je napisao: Teško i petica da ima zdrava. Za šesticu je veliki problem naći zdrav polovni blatobran. Pre 4 sati, Vitez Koja je napisao: Ja imam 4ku koja je da cuknem u drvo zdrava. To moji ganjaju. Takve su na nivou statističke greške. Inače od ponudjenih najpre bi se odlučio za 307. Samo i tamo treba obratiti pašnju na koroziju pragova i zadnjih rubova. Malo se bolje zagledati ako nema korozije da nije neko već punio pur penom i malterisao gitom a mogu se naći zdravi primerci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6690 Napisano Jul 29 Enduraš, 6519 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, abarth_maniac said: 2.0 66kw je stvarno raga. Ozbiljno izdrziv motor. Performanse njaaaa, ali ide, pali, radi. Bucan, nije mali potrosac u poredjenju sa 1.5 DeCemi ili 1.6 HDi. Set kvacila kosta kao za neki srednji benzinac. Ne crkava, ne trosi ulje. Dize temp natovaren uzbrdo, ali ne umre zbog toga. Moj je prodat sa 330.000 km i dalje nisam nikad dolio ulje od servisa do servisa. Radio sam ih na nekih 9000 km max. Ko moze da sazivi sa klaparenjem dizelcuge i potrosinjom oko 8 litara za motor koji nema snage, nece se zahebati, jer zaista ne crkava. Ja imao xsaru karavan sa tim motorom, potrosnja je bila od 3,8 (povratak iz cg bez autoputa) do 8 kratke relacije zimi. Prosek oko 6, što je po meni sasvim ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14851 Napisano Jul 29 Integrisan, 7961 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ceo auto će da propadne samo će taj motor da ostane koliko je dobar. Meni se i svidelo kako vuče 406. Ide pristojno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6189 Napisano Jul 29 Drug član, 2807 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, aca-pn je napisao: Ja imao xsaru karavan sa tim motorom, potrosnja je bila od 3,8 (povratak iz cg bez autoputa) do 8 kratke relacije zimi. Prosek oko 6, što je po meni sasvim ok. Nikad ispod 6,2 litre. Ili si ti vozio samo niz brdo bez dodavanja gasa, ili sam ja negde pogresio skretanje. Moze 3.8 ali na 50 km. 4 godine sam ga vozio, zgazio mrvice ispod 100.000 km, jer uvek imam 3-4 auta. Mozda 2.0 ali sa plivajucim i malo vise kw? Da je trosio 6 litara, odvezao bih ga negde da ga mumificiraju. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6189 Napisano Jul 29 Drug član, 2807 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Alekre je napisao: Ceo auto će da propadne samo će taj motor da ostane koliko je dobar. Meni se i svidelo kako vuče 406. Ide pristojno. Potegne g*ovno, ali kad ti treba uzbrdo natovaren, digne i temperaturu i potrosnju, ali brzinu zakuca kao ekserom. Oke, kao nesto goni da podigne, ali ne ide. Benzinca spustim u nizi stepen, zavrtim i hoce. Ovaj motor jednostavno stane i ne moze dalje. Nije to sporo i loose, da me ne shvati neko pogresno, ali ima granicu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 4601 Napisano Jul 30 (promenjeno) Drug član, 767 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Pošto vidim da tražite kompakt, a ne broj manji, možda da pogledate i neki ford fokus mk II? Solidan, izdržljiv i udoban auto. Nema izraženih mana, problema s korozijom, robusan je i stabilan. Po krivinama kao po šinama, ne zamara na auto putu, ne raspada se preko rupa po gradu. Iako nije mali, pregledan je, sedi se visoko i zgodan je za parkiranje. Naš je ulazno, 2005. godište, 1.6 benzinac od 100ks, automatik. Terao ga pokojni očuh, sad ja i keva, a sve češće i žena i ćera. Kod nas je od '13, za sve ove godine od kvarova dva puta leva spona, i jednom levi zglob. Potrošnja od 7-9l benzina, zavisno od uslova, smakne oko pola litre ulja do BG i nazad (~550Km pri 130-140Km/h), po lokalu i magistrali ga troši neznatno. Ostaje u kući dok bude benzina na pumpama. Promenio Jul 30 član RaS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3020 Napisano Jul 30 Drug član, 1665 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, RaS je napisao: smakne oko pola litre ulja do BG i nazad (~550Km Ovo nebih nikada trpeo na vozilu. Ili generalna ili bih ga prodao. Sve mogu da trpim i potrosnju i eventualna ulaganja ali potrosnju ulja... Ne! Evo, moj burazer ima dva audija. A6, Sline, 2.0 TDI, 177hp vrlo vrlo lep, dobar i pouzdan. I ima A4 iz 2003, 2.0 benzin 130hp, trosi ulja vise nego goriva. Bem ti globu. Vozio ga 10-tak dana, vise sam morao da vodim racuna o ulju nego gorivu. Moj drug ima Citroen C3 benzinac 1.4 2012god, sipa pola litre ulja do grcke i pola litre nazad. Bem ti kola Ja sam imao, boga mi sve i svasta. Imao sam pre 15 god i tog, pug 307 2.0 hdi sa 66kw. Pouzdan, ali lešina i ne trosi malo u opste. Jos onda, kada je bio par god star, nisam mogao ni na magistrali ispod 90kmh da ga spustim ispod 5/100, samo preko. Trenutno imam G5, 1.9 tdi, sa 77kw i 6 brzina. Na autoputu ne mogu ispod 6,5/100 da ga spustim. Po gradu nikako ispo 8/100. Za par meseci, koliko ga imam, isao par puta za Grcku, jednom do Skoplja i jednom za BG. Vise puta LE, SokoBanja itd... Gram ulja nije potrosio! Hocu reci, "trpim" i povecanu potrosnju, ali potrosnju ulja ne. Da mu ja razmisljam, stajem i merim. Nema nista od tog filma... 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3020 Napisano Jul 30 Drug član, 1665 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Auto koji mi je najmanje trosio je skoda octavia, 1.6 tdi ali onaj FL model sa 81kw (ostali imaju manje). Kupio je od kolege posle lizinga i 3 god starosti. Znao sam kako je odrzavan auto. Imao sam peh i stradale su dizne (njihova boljka) na cirka 220.000km vozio je do 260.000km. Ulaganje bilo vise od 2.500e, potrosio svu ustedu na opravku, ali... potrosnja smesna majku mu. Dpf savrseno radio. Takodje gram ulja nije trosila na toj kilometrazi. I to purnjala dim na cepu motora! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1958 Napisano Jul 30 (promenjeno) Drug član, 2912 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Vitez Koja je napisao: Ajde da pitam prvo ovde, pa cu posle da trazim dalje. Kupio bi zeni auto, 5 vrati obavezno i klimu da ima Kao npr Golf 4 Pezo 307 Astra H Moze ovde a moze na Viber, WhatsApp ili gde god 064 34 43 086 Pitanje za koju upotrebu auto. Ako je drugi auto u kući za lokalno korištenje ,moja preporuka je Dacia Sandero običan ili još bolje Stepway.Ima ih dosta kupljenih kod nas sa poznatom istorijom stvarnom kilometražom.Zahvalni su auti malo troše i povoljno se održavaju. 1,5 DCI 1,0 SCE 1,6 MPI I dodao bih u izbor Grande Punta kao zahvalan auto pogotovo 1,2 Promenio Jul 30 član JevtaNS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 4601 Napisano Jul 30 Drug član, 767 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, MaxiS said: Ovo nebih nikada trpeo na vozilu. Ili generalna ili bih ga prodao. Sve mogu da trpim i potrosnju i eventualna ulaganja ali potrosnju ulja... Ne! Idemo u off, ali da odgovorim. Jednostavno je takav motor, od kad smo ga uzeli troši istu količinu pri istim uslovima. Ni ja ne volim što je tako, ali tako je jbg. Bravo 1.4t-jet koga sam vozio tri godine jedva da je trošio pola litre na 10K, a sestrin 307 2.0b ni toliko. Majstor i drugar koji mi održava automobile me odgovara od generalne, kaže ništa ne diramo sve dok auto lepo radi i ide. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7524 Napisano Jul 30 Drug član, 2144 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6690 Napisano Jul 30 Enduraš, 6519 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, abarth_maniac said: Nikad ispod 6,2 litre. Ili si ti vozio samo niz brdo bez dodavanja gasa, ili sam ja negde pogresio skretanje. Moze 3.8 ali na 50 km. 4 godine sam ga vozio, zgazio mrvice ispod 100.000 km, jer uvek imam 3-4 auta. Mozda 2.0 ali sa plivajucim i malo vise kw? Da je trosio 6 litara, odvezao bih ga negde da ga mumificiraju. Ne, bas taj 2.0 hdi 66kw tj 90ks bez plivajuceg zamajca. Ne znam zašto misliš da bi izmišljao, taj auto odavno nemam i nikakvog interesa nemam da lažem za potrošnju. Vozio sam ga 3 godine. Mozda je fora što ja štedljivo (normalno) vozim, mojoj ženi recimo svaki auto trosi 0,5 do litar više gradske vožnje, ali ona kad prebaci brzinu prvo nabije gas do daske pa popušta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6189 Napisano Jul 30 Drug član, 2807 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Ne kazem da si izmisljao, nemoj da me shvatis pogresno, nego sam se naklackao tim autom jedno 4 godine i nisam mogao da smanjim potrosnju nikad. Mozda sam i ja tezak na gasu, ne kazem, ali mi je uvek prva cifra na bordu uglavnom bila 8, pa nesto pored. Cak je i supruga isla cesto na posao u okolna sela i nije se nista veliko menjalo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11846 Napisano Sreda u 17:44 BJB Maxi Scooter Club, 4446 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Nešto ovako? Opel Astra G - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Prvi vlasnik, kupljen u salonu. Prešao svega 72500km. Uredno održavan. Očuvan enterijer. Dođite, vidite, uverite se sami. U... Drugar prodaje, od njegove majke je auto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...