maza1 1943 Napisano Ponedeljak u 19:57 Drug član, 693 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Ne znam gde drugo, pa pitam ovde: imamo li nekoga ko može da kupi i prebaci tocilo sa linka niže do Srbije? Naravno uz nadoknadu. https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/schleifbock-doppelschleifbock-schleifmaschine-von-rema-ds30-350/3147063043-84-4103?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1918 Napisano Ponedeljak u 21:27 Drug član, 771 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare,ovo možeš ovde da napraviš.Ovo je izuzetno nezahvalno za transport ...Ja bi ti uzeo još 250€ za transport. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2002 Napisano Ponedeljak u 21:44 Drug član, 1514 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Ne znam gde drugo, pa pitam ovde: imamo li nekoga ko može da kupi i prebaci tocilo sa linka niže do Srbije? Naravno uz nadoknadu. https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/schleifbock-doppelschleifbock-schleifmaschine-von-rema-ds30-350/3147063043-84-4103?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_androidDeprevoz, 5e po kg naplaćuju prevoz do Bgd-a Sent from my SM-A556B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6325 Napisano Ponedeljak u 22:06 Nemanja Stojanović, 1729 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ova mašina ima barem 300kg, za 5 € po kg ja ću da odem da je dovezem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 677 Napisano Ponedeljak u 22:19 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nema 300 kg... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 677 Napisano Ponedeljak u 22:20 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas nekog da ti kupi ja mogu verovatno transport da ti uprilicim...ako mi tura prolazi tuda negde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1943 Napisano pre 22 sati Drug član, 693 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, vidakn je napisao: Deprevoz, 5e po kg naplaćuju prevoz do Bgd-a Sent from my SM-A556B using Tapatalk Za DE prevoz moraš ti da organizuješ dostavu u njihov magacin u Nemačkoj. Ovde je problem štp se ne može kurirom slati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1943 Napisano pre 22 sati Drug član, 693 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Cvijanović je napisao: Za te pare,ovo možeš ovde da napraviš.Ovo je izuzetno nezahvalno za transport ...Ja bi ti uzeo još 250€ za transport. Ako je to ponuda, prihvatam! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1943 Napisano pre 21 sati Drug član, 693 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, pedjazz je napisao: Ako imas nekog da ti kupi ja mogu verovatno transport da ti uprilicim...ako mi tura prolazi tuda negde. Tražim nekoga ko zna da ide na ti stranu, jer kad kupim nešto, često me gnjave da što pre sklanjam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1943 Napisano pre 21 sati Drug član, 693 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, pedjazz je napisao: Nema 300 kg... Ima cca 120kg sve sa postoljem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 14498 Napisano pre 18 sati Drug član, 1415 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, maza1 je napisao: Ima cca 120kg sve sa postoljem. proslje nedelje imao neki hitan uvoz i nisam mogao da čekam sledeći, a roba bila malo preko 100 kg, jedva nadjoh za 35000 prevoz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1943 Napisano pre 18 sati Drug član, 693 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, piki je napisao: proslje nedelje imao neki hitan uvoz i nisam mogao da čekam sledeći, a roba bila malo preko 100 kg, jedva nadjoh za 35000 prevoz. Da, kad je trgovačka roba, tako ide...ista priča i kod mene. Međutim, za ove neke ne toliko bitne i hitne stvari, uspe se naći dobra kombinacija. @Alekre već prosledio uspešan kontakt 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1918 Napisano pre 9 sati Drug član, 771 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, maza1 je napisao: Ako je to ponuda, prihvatam! Kod nas uzmu neki stari el.motor,par grebenastih prekidača i naprave tocilo. Problem je izneti ga...ali sve se iznese Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...