živke 7274 Napisano Petak u 07:40 Drug član, 2469 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nebitno skroz ali meni nešto teško da poverujem da je od svih prodatih KTM motocikla - 10% otišlo na model koji je izašao juče. Prevelika mi je ta brojka, a i nekako - ne vidim ga nešto po netu (yt, fb, tet grupe itd.) A nije da nisam radoznao oko njega, pa da me algoritam izbegava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1206 Napisano Petak u 08:29 Drug član, 1167 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam još malo da iskopam, i meni je to zvučalo mnogo, bez obzira što je ovo među najeftinijim modelim pa ima smisla da se proda najviše od tih 100.000 komada koje su zvanične brojke. Novo detaljnije istraživanje po tržištima kaže da je ovaj broj izgleda dosta manji i meri se u hiljadama, tipa 4-5-6.000 komada sve sa Indijom, što sada ima smisla. U Americi se prodaje od maja-juna, u Indiji i ranije. Kako god, mislim da je posle svega ovaj model prelomni za KTM da se malo povrate. Ako i ovo upropaste odoše na djubrište istorije (Indiju verovatno ) kao i mnogi brendovi pre njih. Nije da ih žalim, zaslužili su , prave odlične motocikle sa banalnim propustima koje krajnjeg korisnika koštaju brdo para i živaca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7274 Napisano Petak u 08:43 Drug član, 2469 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imam drugara koji vozi hard enduro ozbiljno, mislim da mu je ovo četvrti exc (300) koji vozi, od toga samo je prvi uzeo polovan ako se ne varam - sve ostalo novo. Bukvalno smo gledali kako je padao kvalitet u poslednjih deset godina, prosto da ne poveruješ. Staviš nov motor i prethodni model jedan pored drugog i čudiš se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...