mali_zmaj 1585 Napisano Jul 29 prisutan, 1217 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, lijepo putešestvije!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3070 Napisano Jul 29 ODUSTO OD DIJETE, 2843 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, grafigo je napisao: https://mult.dev/ Jesi na ovako nesto mislio? Tako nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3922 Napisano Jul 30 Malinar u pokusaju, 1807 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Šefica je moj tip čoveka, kad sam na tim bildingu, gledam da se opustim maksimalno i uživam, pa i ako se malo pretera, neka ide život (naravno ne mislim na posrtanje, povraćanje i slično, više na druženje i zajebanciju). Šteta za loše vreme, bukvalno više nema pravila, klima se promenila. Inače Sella Nevea je jako dobar i gužvom neopterećen ski centar, koji za tu cenu daje dosta "muzike". Ko voli da skija, a mrzi ga da cigulja do Francuske (koja je po meni br. 1 ski centar u Evropi), može da poseti isti, relativno nam je blizu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 913 Napisano Avgust 1 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/30/2025 at 7:36 AM, milomir22 said: Inače Sella Nevea je jako dobar i gužvom neopterećen ski centar, koji za tu cenu daje dosta "muzike". Ko voli da skija, a mrzi ga da cigulja do Francuske (koja je po meni br. 1 ski centar u Evropi), može da poseti isti, relativno nam je blizu. Izvinjavam se, iskačem iz moto teme, ali pogledah Sella Nevea ski mapu, te sam prepoznao Bovec sa strane Slovenije, koliko vidim to je sada spojeno skijalište, ili nije, u smislu može i iz Boveca (Slovenija) da se uđe na skijalište (bila je gondola nekada, "jajčiki" za 4 osobe, penjala se ka vrku Kanin do restorana na 2222m). Da li je jedan skipass, ako znaš? U Bovecu sam 5 puta bio na zimovanju tamo osamdesetih, naravno u Italiju se nije smelo, niti je bilo povezano . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3922 Napisano Avgust 1 Malinar u pokusaju, 1807 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ski pass pokriva tri ski centra: Sella Nevea i Tarvisio u Italiji i Kanin u Sloveniji. Sve je na oko pola sata udaljeno i ako skijate u Sella Nevea-i, za nekoliko minuta preskijate u Sloveniju i obrnuto. Skija se na oko 60 km staza bez gužve i u odličnim uslovima, pet puta bolje od npr. Kopaonika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 1168 Napisano Avgust 1 Zainteresovan, 314 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, milomir22 je napisao: Ski pass pokriva tri ski centra: Sella Nevea i Tarvisio u Italiji i Kanin u Sloveniji. Sve je na oko pola sata udaljeno i ako skijate u Sella Nevea-i, za nekoliko minuta preskijate u Sloveniju i obrnuto. Skija se na oko 60 km staza bez gužve i u odličnim uslovima, pet puta bolje od npr. Kopaonika. Kanin je zatvoren od 2024. Otvoren če biti....kad se nađe investitor sa 35 do 40 Milijona €. Neke od sprava ( gondola) nisu prošle tehnički...gotova priča. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3922 Napisano Avgust 1 Malinar u pokusaju, 1807 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, nije tako bilo pre par godina. Pogledaću, mislim da smo išli '21 ili '22. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Natasa92 259 Napisano Avgust 3 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Guerrilla 450 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre svega imam da ti kažem jedno veliko HVALA, jer sam samo čitajući o svemu što si pisao (ruku na srce nisam baš svaku rečenicu pročitala, ali 90% napisanog jesam) naučila i shvatila koliko ne znam i koliko sam daleko od bilo kakvog ozbiljnog putovanja motorom. Drugo, svaka ti čast za vožnju po svim vremenskim uslovima, izdržljivosti i veštinama da ti ceo put prođe, pa, skoro pa glatko (uvek postoje te neke sitnice koje nas malo izbace iz takta, plana, čega god). Snimci su isto odlični, barem za nas laike koji se ne razumemo u kvalitete kamera i samih snimaka. Meni su bili odlični. Mnogi od vas ovde verovatno često putuju ovako, ali evo, meni je ovo prvi putopis koji sam pročitala na ovu temu i oduševljena sam. Prvo treba biti psihički spreman i istreniran za ovako nešto, pa onda oprema i sva ostala planiranja koja dolaze uz to. Stvarno svaka čast! Ja se nadam da će biti prilike i da se sretnemo ili upoznamo pa malo više da čujem o svemu ovome. Ovaj putpois probudio neke nove ideje i želje u (za mene novootkrivenom) moto svetu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...