vlad77 67 Napisano Jul 4 (promenjeno) Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, planiram dogodine kupovinu novog motora iz salona, ali da bih izabrao kojeg da kupim hteo bih prvo da probam kako mi lezi u voznji. Da li postoji mogucnost da se plati probna voznja, da li bi to dozvolili sta mislite? Mesecima vec "studiram" preko Jutjuba koji bih najvise voleo da imam, ali u slici je jedno a u praksi moze biti drugo razocaravajuce. Merkam najvise jednu Yamahu, Hondu..mozda bih i CFmoto, ili nesto cetvrto jer jos je dug put do kupovine i svasta u medjuvremenu moze da mi padne na pamet. Nesto iz A2 segmenta od 300 do 500 cc. Promenio Jul 4 član vlad77 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4337 Napisano Jul 6 Drug član, 2782 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Sve što și naveo je moguće bez novca probati u salonima. Napravi plan šta bi probao, izdvoj vreme i idi do salona ili ih mejlom-telefonom kontaktiraj, zakaži probu modela koji želiš i uživaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 67 Napisano Jul 6 (promenjeno) Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Racunam bar 20,30 km. Kada sam bio na medj. sajmu u Bg za neke modele su mi rekli da nemaju na stanju ali mogu da se poruce. Znaci nemaju u salonu kupuje se na rizik. Ako je tako onda naci nekog bajkera koji ima takvo godiste-model, platiti pa napraviti krug ili dva. Ali o tom potom. Leto, dokon, pa otvaram teme.. Promenio Jul 6 član vlad77 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4748 Napisano Jul 6 Drug član, 2481 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice Honde tu zaboravi da imaju sta za test, mozdaaaa se desi ali to je pitanje. Jes da sam vec imao motor, otisao na malo servis i dok čekam vozao Transalpa po Nbg, nikakav papir ili bilo šta, ko sto rekoh vec sam imao njih motor i mozda tako bilo evo ti kljuc vozaj se. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 67 Napisano Jul 6 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Nezgodno je kupiti nesto a da nije probano. U teoriji, po izgledu, teh.spec moze biti extra, ali u praksi i sta voznja kaze ne mora da bude. U razgovoru sa ljudima solidan broj njih je kupilo motor na kom su polagali. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11830 Napisano Jul 6 Ne silazi, 2714 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Poslovni rizik.Motocikl je specificna roba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...