Dzigibau 53 Napisano Decembar 11 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Brzina je merena u miljama a ne kilometrima na sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8147 Napisano Decembar 11 Drug član, 3106 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gdje pise, a opet i to je oko 140kmhПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 53 Napisano Decembar 11 (promenjeno) Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Piše ti u donjem delu grafikona, speed (mph). I maksimalna snaga motora u ks ne mora da bude vezana za njegovu krajnju (maksimalnu) brzinu. Promenio Decembar 11 član Dzigibau Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8642 Napisano Četvrtak u 09:09 Ne silazi, 3505 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ..koji mu je servisni interval, koja je cena servisa? Prvi i drugi, tkz. Zamena ulja i preksrte ga pred ikonom sv. Nikole 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 450 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V, WooGii 800 Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper Servisni interval je 1000, pa na svakih 6000 (7,13,19 itd prema 'srpskom' uputstvu i bordu). Meni u Nautici rekli da je na 1000, 5, 10 itd, i bili u fazonu šta si ti mislio. Taj pristup mi se nije dopao. Moraću da ih zovem da mi pošalju zvaničan mail na koliko su servisi. Stvar je i u parama ali mnogo više u načinu komunikacije. inače, servis je 14000rsd, radni sat 7500rsd. Kada bude imao 90ks na točku onda možemo da pričamo o kraćim intervalima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3006 Napisano pre 3 sati BJB Maxi Scooter Club, 1035 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Meni je naplaćeno 2500 za 0.7 radnih sati za servis na 10k sad u Beti, a tu negde je bilo i u Nautici na 5k km. Jel moguće da toliko variraju cene po modelu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 450 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V, WooGii 800 Prijavi odgovor kao problematičan Imam račun crno na belo. Slikaću kad dođem kući pa ću da okačim. Meni deluje poskupo, ali aj sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8642 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 3505 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...kao neko ko radi u servisu i živi od toga, nije to tako jednostavno objasniti. Nama kad plaćamo to 7000din radni sat zvuči puno ali servis mora da zaradi za hiljadu i jednu glupost i troškove i sve.. Zato teško opstaju. Znam znam.. Ne deluje vam tako, ali to je jako napeto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 450 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V, WooGii 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi sve je meni jasno, nije to jedan sat jednog servisera, nego opštih troškova, garaže, zemljišta, poreza, alata, zarade itd itd. Meni smeta što piše u uputstvu 6, a kažu na 5. A čak ne ni 1, 6, 11, nego bi 1, 5, 10 itd. to je jedan ekstra servis do 20 hiljada km. Promenio pre 2 sati član Punktmann Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 40 Napisano pre 1 sat U prolazu, 71 postova Lokacija: Srem Motocikl: Vstrom 650 M5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Punktmann je napisao: @Andrej_Hotstepper Servisni interval je 1000, pa na svakih 6000 (7,13,19 itd prema 'srpskom' uputstvu i bordu). Meni u Nautici rekli da je na 1000, 5, 10 itd, i bili u fazonu šta si ti mislio. Taj pristup mi se nije dopao. Moraću da ih zovem da mi pošalju zvaničan mail na koliko su servisi. Stvar je i u parama ali mnogo više u načinu komunikacije. inače, servis je 14000rsd, radni sat 7500rsd. Kada bude imao 90ks na točku onda možemo da pričamo o kraćim intervalima. Slično iskustvo sam imao sa njima, neprofesionalan pristup u salonu kod aerodroma. Iz tog razloga sam i odabrao drugog proizvođača i naravno drugi servis. Nije stvar ni u novcu ni u nekoj razlici kilometraže već u poštenom odnosu prema kupcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 786 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Andrej_Hotstepper said: ...kao neko ko radi u servisu i živi od toga, nije to tako jednostavno objasniti. Nama kad plaćamo to 7000din radni sat zvuči puno ali servis mora da zaradi za hiljadu i jednu glupost i troškove i sve.. Zato teško opstaju. Znam znam.. Ne deluje vam tako, ali to je jako napeto. Nije problem da radni sat kosta toliko, ja bih ga platio i vise... Ali onda ocekujem da ima delova na lageru, a ne da se ceka po mesec dana i vise... Paprene cene radnog sata a delova nige... Pa ne moze tako... Mislim uopsteno ne samo na Nautiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3006 Napisano pre 1 sat BJB Maxi Scooter Club, 1035 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Andrej_Hotstepper je napisao: ...kao neko ko radi u servisu i živi od toga, nije to tako jednostavno objasniti. Nama kad plaćamo to 7000din radni sat zvuči puno ali servis mora da zaradi za hiljadu i jednu glupost i troškove i sve.. Zato teško opstaju. Znam znam.. Ne deluje vam tako, ali to je jako napeto. To stoji, nego kako duplo cena radnog sata za 2 modela? (u ovom slučaju je meni jeftinije pa se ne bunim ). Duplo teže se menjaju ulje i filter na 800 izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2973 Napisano pre 35 minuta Drug član, 1010 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Na njemu moraju stručniji ljudi da rade 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...