Gilgames 46 Napisano Jun 20, 2025 U prolazu, 42 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!! Čitam predstavljanje kolege Riste koje me inspirisa da se i ja predstavim. Godinama se bavio biciklizmom što je za mene bio najbolji mogući eskapizam. Međutim, umeša se život... Sada u 40 i kusur godina kupih svoj prvi "motor". Izvinjavam se na bogohuljenju, u pitanju je Yamaha Tricity 300. Jedan od razloga kupovine je bilo to što se može voziti B kategorijom. Prešao tek 500km (ne tako problem free) i jedva čekam da se razradi. Kao i svaki novajlija upijam sve moguće informacije i učim. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 918 Napisano Jun 20, 2025 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, motor je motor. Uživaj i vozi bezbedno 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 472 Napisano Jun 20, 2025 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2323 Napisano Jun 20, 2025 Drug član, 547 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gilgames 46 Napisano Jun 20, 2025 U prolazu, 42 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. Bolje vas našao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1138 Napisano Jun 20, 2025 Zainteresovan, 243 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14662 Napisano Jun 20, 2025 Ne silazi, 3186 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8742 Napisano Jun 22, 2025 Drug član, 601 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanares 37 Napisano Jun 30, 2025 Svrati ponekad, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Sretno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8806 Napisano Jul 10, 2025 Drug član, 3001 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, znam samo jednog Gilgameša iz Niša koji je vozio bajseve :) Ima više od 15 godina kako smo vozili zajedno ? Za slučaj da ne možeš da povežeš - do skoro mi je nick bio antiR3ality Pozdrav i dobro došao! Nadam se da se vidimo na nekoj vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...