Urke Rok 0 Napisano Jun 12 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Marauder vz800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav da li neko prodaje mozda originalan gore pomenut deo... br. tel. 0640372278 Unapred, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 682 Napisano Jun 12 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan posalji da ti @zika56 napravi novi. on iskoristi hladnjak od originalnog, ubaci u njega svoju elektroniku. Izgleda kao original, a verovatno traje duze Meni radio za vfr, ja zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke Rok 0 Napisano Jun 13 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Marauder vz800 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, JoeD je napisao: posalji da ti @zika56 napravi novi. on iskoristi hladnjak od originalnog, ubaci u njega svoju elektroniku. Izgleda kao original, a verovatno traje duze Meni radio za vfr, ja zadovoljan Moj regler nije u bas reprezentativnom stanju... Polomljena su mu 2 rebra... Ako imas br od coveka bilo bi super, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 682 Napisano Jun 13 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 0631063937 Zika GDe su nagurali regler... Pozovi ga pa vidi sa njim. Ima si Josku sa foruma koji pravi nove on nule 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...