Marko86nf 35 Napisano Septembar 22 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Da, ovo sam i ja gledao, ali čekam da neko ovde to uradi, pa iz ličnog iskustva da prenese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 49 Napisano Septembar 23 (promenjeno) U prolazu, 65 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Marko86nf je napisao: Da, ovo sam i ja gledao, ali čekam da neko ovde to uradi, pa iz ličnog iskustva da prenese Naručio sam: Lightweight Self-Cleaning Rear Sprocket Part Number: JTR897SC 42T, za nekih 3-4 sedmice stiže, pa prenosim utiske, kada montiram. Promenio Septembar 23 član VOKS081 gramatika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7610 Napisano Septembar 23 (promenjeno) Drug član, 2166 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Manjim zadnjim zupcanikom gubis snagu a dobije na brzini, bas me zanima kako ce se ponasati. 800mt ima i jedno i drugo pa moze da se igra sa time. Edit: sad gledam po netu izgleda da touring ima vise od 45 zuba na zadnjem, bas cu izbrojati Promenio Septembar 23 član Sharky - Alex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 49 Napisano Septembar 23 (promenjeno) U prolazu, 65 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Sharky - Alex je napisao: Manjim zadnjim zupcanikom gubis snagu a dobije na brzini, bas me zanima kako ce se ponasati. 800mt ima i jedno i drugo pa moze da se igra sa time. sprocketcalculator.net kaže: -7,1 % torque, a +7,1 % na brzini... vidjeću, šta znam, nikad to nisam radio ... a kako je samo zadnji lančanik, uvijek se mogu lagano vratiti na fabrički Promenio Septembar 23 član VOKS081 Gr 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7610 Napisano Septembar 23 Drug član, 2166 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, ako nista smanjices potrosnju goriva inace i na touringu je 45T zadnji, proverio na mom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 49 Napisano Septembar 23 U prolazu, 65 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Sharky - Alex je napisao: Naravno, ako nista smanjices potrosnju goriva inace i na touringu je 45T zadnji, proverio na mom Duke i NK su na 41T, slucajno vidjeh pretragom... naprijed isto 16T... isti agregat... jedva čeka da stigne lančanik, da probam... trebalo bi to da fercera bolje za put, nego ovaj fabrički od 45T Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7610 Napisano Petak u 17:02 Drug član, 2166 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko menjao kocione plocice do sada i da li neko zna koje su fabricke tj ko je proizvodjac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 49 Napisano Petak u 17:54 U prolazu, 65 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Sharky - Alex je napisao: Da li je neko menjao kocione plocice do sada i da li neko zna koje su fabricke tj ko je proizvodjac? Ja sam mijenjao zadnje na 22 hiljade... u ovlascenom servisu su mi rekli da su original 145-tak EUR plus sati... uzeo Brembo za 50-tak eur... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko86nf 35 Napisano Petak u 18:06 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, VOKS081 je napisao: Ja sam mijenjao zadnje na 22 hiljade... u ovlascenom servisu su mi rekli da su original 145-tak EUR plus sati... uzeo Brembo za 50-tak eur... Bravo, daj šifru da imamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 49 Napisano Petak u 18:33 U prolazu, 65 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Naručio sam bio 07BB04SP, ali su mi stigle 07BB04CC (one su bile 30 eur) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko86nf 35 Napisano Petak u 18:38 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, VOKS081 je napisao: Naručio sam bio 07BB04SP, ali su mi stigle 07BB04CC (one su bile 30 eur) Potpuno iste kao originalne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 49 Napisano Petak u 18:43 U prolazu, 65 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo ih imam vec nesto oko 5000 po meni su 3 puta bolje, nego original... cekam jos malo i prednje da se potrose, pa da i njih zamijenim za brembo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7610 Napisano Petak u 18:45 Drug član, 2166 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li razlike u kocenju (slabije, jace) u odnosu na fabricke? Fabricke su mi nekako idealne sto se kocenja tice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 49 Napisano Petak u 18:46 U prolazu, 65 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan I na Hondi su mi brembo crvene i naprijed i pozadi, fabricke su bile Nissin, ja ne vidim razliku, ako nisu i bolje... a Nissin je ipak brend, u odnosu na ove noname na CF-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 49 Napisano Petak u 18:49 U prolazu, 65 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Sharky - Alex je napisao: Ima li razlike u kocenju (slabije, jace) u odnosu na fabricke? Fabricke su mi nekako idealne ... Meni su ove bolje, jače koče, ali ja sam heavy braker, pogotovu zadnjom... ni po kiši nemam problema sa kočenjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 49 Napisano Petak u 18:51 U prolazu, 65 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mada je meni u zadnjem kocionom cilindru ulje bilo katastrofa... tada sam zamijenio i glicerin, tako da mozda ima i do toga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 49 Napisano Petak u 18:55 U prolazu, 65 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nadjoh sliku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7610 Napisano Petak u 18:58 Drug član, 2166 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan A i te plocice sto si uzeo su sinter, koce sigurno bolje ali je pitanje koliko jedu disk, treba i tu naci neki balans 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7610 Napisano Petak u 19:00 Drug član, 2166 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ovlasceni servisi zive od tih plocica, drugu na hondi nc750 otisle, pitao u delti, cena 17000 zadnje i 16000 prednje bez zamene 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 49 Napisano Petak u 19:01 U prolazu, 65 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Porucio sam bio sinter, ali su mi stigle CC, one su valjda carbon ceramic... a diskovi su potrosni materijali, ne treba bjezati od toga... mislim da je u ovlascenom servisu disk oko 50-tak eura, a zadnje pakne da su bile oko 145... rekoh pa je li to tebi normalno? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 49 Napisano Petak u 19:02 U prolazu, 65 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Sharky - Alex je napisao: Izgleda da ovlasceni servisi zive od tih plocica, drugu na hondi nc750 otisle, pitao u delti, cena 17000 zadnje i 16000 prednje bez zamene Bezobrazluk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratislavr 194 Napisano Petak u 19:02 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: BMW GSA 1250, Yamaha XJ600, Zontes G1-125 X Prijavi odgovor kao problematičan Još ja mislio skupo za bmw menjao sad na servisu zadnje sa radom izašlo 13.500 din. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7610 Napisano Petak u 20:07 Drug član, 2166 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Inace, ko ima tbox i koristi cfmoto ride aplikaciju ubacili su mesecnu statistiku voznje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 49 Napisano Subota u 09:17 U prolazu, 65 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Odavno je to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 681 Napisano Subota u 11:37 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je skroz kul fora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...