andrej. 4732 Napisano Ponedeljak u 15:37 BJB Maxi Scooter Club, 1422 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Kao onaj gornji deo google mapsa kad ga uključiš na telefonu - pokazuje ti za koliko je sledeće skretanje i koje je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8406 Napisano Ponedeljak u 15:48 Drug član, 2368 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu to je velika glupost, za grad potpuno neprakticno, a i van grada ako ima dva skretanja levo a on ti kaze skreni levo nemas pojma gde da skrenes. T-box nema veze sa navigacijom, on sluzi da motor ima vezu sa internetom pa onda preko GPS u motoru, Raznih senzora i ziroskopa mozes da pratis sve na motoru preko aplikacije na telefonu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 952 Napisano Ponedeljak u 16:11 Drug član, 846 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Radi to posao, traži malo više pažnje doduše ali jeste besmisleno pored jeftinih car play uređaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8406 Napisano Ponedeljak u 16:37 Drug član, 2368 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan I fabricki i dodatni carplay arce bateriju telefona, najbolja opcija je dodatna navigacija tomtom ili garmin i miran si. Ja sam ugradio tomtom rider 550, odlicna je, zakljucava se, skinem je tek ponekad samo da je apdejtujem. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3340 Napisano Ponedeljak u 17:05 Drug član, 569 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana ću da skoknem do Cf-a da pogledam Sport, možda nategnem novo, a možda i sačekam sledeću godinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 952 Napisano Ponedeljak u 18:20 Drug član, 846 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Sharky - Alex je napisao: I fabricki i dodatni carplay arce bateriju telefona, najbolja opcija je dodatna navigacija tomtom ili garmin i miran si. Ja sam ugradio tomtom rider 550, odlicna je, zakljucava se, skinem je tek ponekad samo da je apdejtujem. Istina. Moja konfiguracija je tom tom za put a carplay za grad zbog funkcija kontrole telefona preko istog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3340 Napisano Ponedeljak u 18:24 Drug član, 569 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je to, meni Carplay završava posao za po gradu. To pretpostavljam uzimate da Alija ili Temua, one kao Carpuride ili kako se već zovu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 952 Napisano Ponedeljak u 18:29 Drug član, 846 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Nalete polovni na oglasima, samo treba pratiti. Ja sam ovde na forumu kupio moju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8406 Napisano Ponedeljak u 19:24 Drug član, 2368 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima i na aliju i temuu koliko hoces 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaki333 25 Napisano Ponedeljak u 19:37 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Gs500 Prijavi odgovor kao problematičan @VOKS081 I mene je drkalo na exploreru, par minuta pa izbaci. Instalio sam apliksciju "don't kill my app" kako bi google maps mogla da mi radi u pozadini i tako rešio problem. Možda ti pomogne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 103 Napisano juče u 07:23 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Jaki333 je napisao: @VOKS081 I mene je drkalo na exploreru, par minuta pa izbaci. Instalio sam apliksciju "don't kill my app" kako bi google maps mogla da mi radi u pozadini i tako rešio problem. Možda ti pomogne Hvala, probacu… ali ti za explorer imas OpenCF ili tako nesto sa github se skida app i svima radi bez greske… Releases · zanderp/open-cfmoto GITHUB.COM Open implementation of the CFMoto MotoPlay mirroring - zanderp/open-cfmoto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3340 Napisano juče u 07:39 Drug član, 569 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko imamo nekoga sa foruma da je kupio ove godine Cf-a 800mt, a da bi se iz nekog razloga rastao od njega, neka se javi. Značilo bi mi da je urađen taj prvi servis, tj. period razrade, sa što manjom kilometražom i da je bez udesa, farbanja ili slično. Može ovde, može u poruci, može na broj 0606219700. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 450 Napisano juče u 08:49 Drug član, 1484 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi gde mogu da se nabave kod nas prednji diskovi za MT800? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko86nf 76 Napisano juče u 08:50 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, M a R k o je napisao: Ljudi gde mogu da se nabave kod nas prednji diskovi za MT800? Guevara 12 000din.kom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4344 Napisano pre 3 sati Drug član, 1966 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 8. 2026. at 17:01, Motorcyclist je napisao: Poslao sam im mail planiraju stavljati brembo na 450mt We are excited to hear about your interest in the new models coming to the US market! CFMOTO cannot speak on the arrival of these vehicles until they have been publicly announced. Please keep your eyes peeled for future updates on our website or social media pages for the new model year announcement! Once updated, we will be able to answer more of your questions effectively. The new model year is right around the corner with lots in store! You can find the closest CFMOTO dealer near you by going to https://www.cfmotousa.com/dealer-locator. Kad ovako ažurno odgovaraju,čudi me da ih vlasnici CF modela ,ne zasipaju mejlovima sa gafovima servisa,nabavke lokalnih zastupnika,uvoznika i dilera. Prodaju proizvode koji narod traži a unižavaju reputaciju svojim postupcima(pun forum žalbi na servis i nabavku)pritom nisu ni Kitajski motori džabe za naš džep ,nego su "brendovi" preskupi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...