živke 9145 Napisano Mart 17 Drug član, 3136 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex 800 MT Sport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8098 Napisano Mart 17 Drug član, 2293 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh ovaj na aliju, Nije kao original ali ne izgleda lose I just found this on AliExpress: | FOR CFMOTO 800NK 800MT MT 800 sport NK800 2023-2026 Motorcycle Skid Plate Protector Engine Under Guard Protection Belly Pan Base https://a.aliexpress.com/_EG2frzS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lesa Arso 48 Napisano Mart 22 U prolazu, 23 postova Lokacija: Čačak Motocikl: CFMoto 800MT EXPLORE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, posle dugogodisnjeg razmisljanja i sakupljanja love, a i slucajne prodaje malog versysa, odlucih da kupim kineza . Vreme ce pokazati da li sam pogresio ili ne, za sada sam presao 300tak km, sve je ok. Jedina zamerka na rad agregata (kao da sam ubacio šaku srafova u masinu) ali ljudi kazu da je to normalan zvuk agregata i sa cu se vremenom naviknuti na to (nadam se ) Inace odlucio sam se za explore verziju 2024 je god i na satu ima 8000km, poseduje 3 fabricka kofera i leo vince auspuh, koji mi daje bas brutalan zvuk! 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8098 Napisano Mart 22 Drug član, 2293 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Cuj pogresio pa bolje nisi mogao da odaberes To sto agregat melje ventile unutra se naviknes tokom vremena a i kad ga malo odvrnes, posle odvrtanja kao da je malo ravnomerniji ili sam se ja mozda istripovao. U svakom slucaju da se ti lepo navozas i svaki put sa osmehom vratis kuci. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lesa Arso 48 Napisano Mart 22 U prolazu, 23 postova Lokacija: Čačak Motocikl: CFMoto 800MT EXPLORE Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Sharky - Alex je napisao: Cuj pogresio pa bolje nisi mogao da odaberes To sto agregat melje ventile unutra se naviknes tokom vremena a i kad ga malo odvrnes, posle odvrtanja kao da je malo ravnomerniji ili sam se ja mozda istripovao. U svakom slucaju da se ti lepo navozas i svaki put sa osmehom vratis kuci. Hvala drug, isto zelim i tebi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smiketar 18 Napisano Subota u 10:44 U prolazu, 12 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: CFmoto MT800 Explore Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima , mozda nekom bude korisno : Grafikon: Odziv gasa CFMOTO 800 MT Explore Grafikon prikazuje odnos između procenta otvorenog gasa (horizontalna osa) i snage/odziva motora (vertikalna osa) za različite režime vožnje: SPORT: Najagresivniji odziv. OFF ROAD / OFF ROAD +: Linearniji i kontrolisaniji odziv. ALL TERRAIN / ALL TERRAIN +: Blaži odziv prilagođen teškim terenima. RAIN: Najmekši odziv za maksimalnu bezbednost na klizavom (p. 1). Tabela: Nivo asistencije elektronskih sistema Režim ABS (Sistem protiv blokiranja točkova) Cornering ABS (ABS u krivinama) TC (Kontrola proklizavanja) DTC* (Kontrola kočenja motorom) WC* (Kontrola podizanja točka) Rain Visok Visok Visok Visok Uključeno Sport Srednji Srednji Srednji Srednji Uključeno Off road Nizak Nizak Nizak Nizak Isključeno Off road + ABS zadnjeg točka isključen ABS zadnjeg točka isključen Maksimalno nizak Isključena Isključeno All terrain ABS zadnjeg točka isključen ABS zadnjeg točka isključen Isključena Isključena Isključeno All terrain + Potpuno isključena Potpuno isključena Isključena Isključena Isključeno 3 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 227 Napisano juče u 13:26 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: cf 800 explorer Prijavi odgovor kao problematičan Hm interesantno.Ok sport i rain je sve razumljivo.Mislio sam da je all terrain agresivniji od off road a sada vidim da je obratno. Takodje i off road i dalje rade abs i tc. Koji je najprimereniji mod za voznju nekog makadama ili kada ono rade reparaciju asfalta pa naspu pesak? Kako je regulisano jaci i slabiji odziv gasa? Da li je to posebna mapa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8098 Napisano juče u 14:20 Drug član, 2293 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Na mom touringu ima samo sport i rain, iskreno i zaboravio sam da imam ta dva moda, uvek je u sportu, po makadamu i utabanoj zemlji sam vozio u sportu bez ikakvih problema, naravno laganije i opreznije sa gasom i kvacilom. Izgreban asfalt hoce malo da bacaka i zanosi ali opet lagano i bez zurbe. Sto se peska tice izbegavaj ga u sirokom luku ako nemas iskustva sa offroadom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1315 Napisano juče u 17:48 Drug član, 1018 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan On 3/16/2026 at 8:16 PM, Sharky - Alex said: Kao sto rekoh 3 godine i samo 16000km, cim sam kupio motor zena zatrudne I onda kazu kako nije istina da motori privlace zene.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 227 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: cf 800 explorer Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko orginal cf moto bocne kofere da mi slika sistem kacenja?Kupio sam neke sa drugacijim sistemom a vise mi se svidja da nalegnu plastike nego da busim nosace na motoru. Ako moze neka slicica da vidim kako tacno izgleda original sistem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 724 Napisano pre 13 sati (promenjeno) Zainteresovan, 680 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam video, Loboo koferi kao kod mene i kačenje je ovakvo Promenio pre 13 sati član nuk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 227 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: cf 800 explorer Prijavi odgovor kao problematičan Ma kupio sam vec druge kofere ali bih morao da busim oem nosace.Pa gledam da napravim drugaciji sistem slican originalu,bez busenja.Zato mi treba slika kofera na kojoj se vidi ceo sistem kacenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 77 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, dl minak je napisao: Ma kupio sam vec druge kofere ali bih morao da busim oem nosace.Pa gledam da napravim drugaciji sistem slican originalu,bez busenja.Zato mi treba slika kofera na kojoj se vidi ceo sistem kacenja Ovakvi su kao slike sa gore… plasticne polukruzne obujmice i metalna bravica.. slikacu ti kad se vratim sa posla… ali sve druge moras busiti nosacw 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 227 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: cf 800 explorer Prijavi odgovor kao problematičan hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8098 Napisano pre 12 sati Drug član, 2293 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Slikam ja malo kasnije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 77 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, dl minak je napisao: hvala E ovako to izgleda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8098 Napisano pre 2 sati Drug član, 2293 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @dl minak evo jos slika, malopre uslikah: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...