MilanM88 164 Napisano Mart 26, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Nbg Motocikl: Versys Prijavi odgovor kao problematičan On se kuvao,dolivana je voda ,i pri kraju,skinut poklopac,izvadjeno meso na vrh da se to lepo zapece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9993 Napisano Mart 26, 2020 Drug član, 1041 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan To je u mom mestu specijalitet.Ide krupno sečeni krompir,crni luk dve tri glavice,par češnjeva belog luka,meso svinjsko (vrat,rebarca...) kobasica deblja-kulen i dovoljno masti i čaša vode.Sve naravno osoliti.Meso ide na dno i preko krompir. Prekriti alu folijom i peći 1.2-2 h. posle skinuti foliju i podići meso gore i peći još 20 min. do pola sata.Najbolje je peći na vatri ali može i u rerni. Ja sam sebi ozidao u sklopu roštilja i peć i tamo se u glavnom peče.Ovako to izgleda i uz ovo se kod nas služi kompot od višanja ili breskvi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano Mart 26, 2020 (promenjeno) Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sač iz rerne spremam često. Kada ga složim, nalijem vodom skoro do vrha, pokrijem folijom ali dobro zadihtujem i pečem tačno 3 sata bez otvaranja. Voda taman ispari koliko treba da se dobro spremi, a ne ostane potpuno suvo. Promenio Mart 26, 2020 član doktor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Mart 26, 2020 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan One sarme gore uhhh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9993 Napisano Mart 26, 2020 Drug član, 1041 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Opet sam gladan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3090 Napisano Mart 27, 2020 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Interceptor BP je napisao: To je u mom mestu specijalitet. Ide krupno sečeni krompir,crni luk dve tri glavice,par češnjeva belog luka,meso svinjsko (vrat,rebarca...) kobasica deblja-kulen i dovoljno masti i čaša vode.Sve naravno osoliti.Meso ide na dno i preko krompir. Prekriti alu folijom i peći 1.2-2 h. posle skinuti foliju i podići meso gore i peći još 20 min. do pola sata.Najbolje je peći na vatri ali može i u rerni. Ja sam sebi ozidao u sklopu roštilja i peć i tamo se u glavnom peče.Ovako to izgleda i uz ovo se kod nas služi kompot od višanja ili breskvi. Kruplje naćapše (ili tako nekako ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9993 Napisano Mart 27, 2020 Drug član, 1041 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan "Krumple na tapši" Tačno tako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15802 Napisano April 12, 2020 Drug član, 1794 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanM88 164 Napisano April 12, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Nbg Motocikl: Versys Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano April 13, 2020 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan "Proizvodi" ispod peke 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano April 13, 2020 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan I ja spremio neki lagani ručak. 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 26, 2020 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan E, sada za Ćaleta, jer me na viberu stalno provocira fotkama njegove prelepe hrane: Šumadijski sač, to si probao sa Pavlom, Zokijem i Peterom, Pijana pastrka, ovo nebitno, I čuveno "Slonovo uvo" iz Popove šume. To je na meniju sledeći put kad dođete kod mene, pa da pričate po tim Evropama, gde je najbolja klopa. A posle postavljam fotke domaćih lepinja, koje upravo sa suprugom spremam. P.S. Ćale, iskreno se nadam da si gladan i da još nisi spremio klopu, da ti vratim bar malo, za sva ona grčenja stomaka, kad mi pošalješ fotke hrane., 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 26, 2020 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Zog je napisao: Komarče Poslano sa mog Redmi 6 koristeći Tapatalk Nisam baš previše upoznat sa morskim ribama, osim orade i brancina gotovo ništa. Jel komarče u stvari orada, ili je druga vrsta ribe? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3276 Napisano April 26, 2020 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda kao zapaljena orada. A što to tako direktno na žicu, zašto ne u foliji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 26, 2020 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ćaleee! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano April 26, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Jel spremate obično ribu u foliji ili dikrento na žici(roštilj)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1209 Napisano April 26, 2020 Zainteresovan, 317 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Zog je napisao: Direktno na žici (na gradelama) osušena papirom, začinjena sa soli ili začinom za ribu malo unutra i izvanka, nikakvo ulje i onda se stavi na vruče gradele. Kad je gotova pospe se komadićima bilog luka(češnjaka) i polije maslinovin uljem. Dok se peče riba se uglavnom okreče samo jedan put ali po potrebi ja je okrenem i više puta, za to koristim perun(vilicu) i nešto kao špatulu koju podvlačim pod ribu laganim trzajima da se odlipi sa žica ada se ne raspadne. Poslano sa mog Redmi 6 koristeći Tapatalk Da li radite dostavu ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano April 26, 2020 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Šumadinac je napisao: Ćaleee! Makar me pokidali kerovi, skačem na glavu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 107 Napisano Maj 2, 2020 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan .Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15965 Napisano Maj 2, 2020 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Samo domace 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Maj 2, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj sarmi kako stoje vertikalno kao vojska sunce ti poljubim... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15965 Napisano Maj 2, 2020 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan moz i ovako, nesto laganije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7707 Napisano Maj 3, 2020 Drug član, 2953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam bio isprovociran od kolege i morao pod hitno da reagujem Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15965 Napisano Maj 3, 2020 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan dezert zapostavljen, pa nemoz to tako posle rucka volim da zasladim taman dok se malo ladne kafa ovo je kapri kolac/torta, moja omiljena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 107 Napisano Maj 4, 2020 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Iz izolacije!Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...