GR 46 5291 Napisano Petak u 19:02 (promenjeno) Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 425 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Sve više se dešava svašta na putevima, i da bi mogli upozoriti jedne druge na razne rizične okolnosti, mislim da nam ovakva tema fali .. Promenio Petak u 19:36 član GR 46 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5291 Napisano Petak u 19:07 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 425 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam prošla ..katastrofa.. Beograd , Gazela , pravac kada se izlazi iz Savske ka sajmu .. Krajnja leva traka za skretanje levo , desetak metara je trag pre samog semafora , velika količina prosutog ulja .. Valjda sam dobro objasnila .. Ne zalećite se ako prolazite tuda .. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10951 Napisano juče u 06:05 Drug član, 3503 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Uvek zaboravim napisati... Kad krenem Iz ARa ka Mladenovcu motorom, idem ka Krćevcu(kružni tok) pa na Belosavce... Ne idem više ka Orašcu... Zato što neću da vozim 50km/h 10ak km., sve više izgrebanog asfalta, od Orašca do Markovca verujem da je par km puta normalnog, ostalo izgeban...Žalio se narod, dosta klizav put, nesreća dosta,to je u redu i treba da se žale ali "stručnjaci" umesto da presvuku normalnim asfaltom doneli odluku grebi...ne mislevši na motocikliste, biciklistima je još gore, uzani točkovi... Kad poprska kišica... auuuu... Znači ko ide na tu stranu da pazi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5291 Napisano juče u 07:53 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 425 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Od Smedereva ka Požarevcu .. Radovi na mostiću u Ralji ,nema prolaza.. Alternativa: stari Smederevski put.. Obilaznicom, izlazak na auto-put smer ka Nišu i izlazak M.Požarevac .. putarina za motore 10 rsd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 777 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 56 minutes ago, GR 46 said: Radovi na mostiću u Ralji ,nema prolaza.. ja prošao prošle nedelje, trotoarom sa desne strane pa preko pešačkog mosta sa daskama koji koriste radnici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5291 Napisano pre 21 sati Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 425 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Sveti Atila je napisao: ja prošao prošle nedelje, trotoarom sa desne strane pa preko pešačkog mosta sa daskama koji koriste radnici Mangupe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...