Jump to content

Moto Zajednica

Trazim licnog asistenta (Obavezna A kategorija)

Recommended Posts

• Astro Puki krsi sva pravila!, 975 postova
  • Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125

Moram da prokomentarisem prosto je inspirativno:) oglasivac trazi pismenog i sposobnog potrcka koji mu podredjuje svoje vreme kada oglasivacu zatreba za malu naknadu. Dakle potencijalni zaposleni ne treba da ima porodicu niti da je planira u bliskoj buducnosti,treba da je ulagao u sebe polozivsi za navedene kategorije,engleski ... ,treba da mu da da koristi njegov auto, njegove vestine i znanja i sve to za 8e po satu. Covek koji je postavio oglas ce naci drogoša ili nekoga sa namerom da ga u odredjenom trenutku potkrada jer realno i sam oglasivac bi da izrabljuje potencijalnog zaposlenog za male pare.

• Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 771 postova

Čim se pojavio oglas,proguglao sam i naišao na klip gde Luka Trikić kaže da ako REALNO za neki posao treba 8-9 radnih sati on ima metodu da taj posao spakuje u 3 radna sata.

E,reko sam sebi baš ti pristaje prezime🤭deminutiv od trika,varke ili ti opsene.

E...sad ja sam,rećemo ograničen,pa to gledam prema mom radnom okruženju.

Pa još kaže,,realno''!!!Ma nema šanse!

Realno je realno.Kad posao ide,može da se skrati za sat,kad ide do jaja i prione se,može da se skrati za sat i po do dva....mnogo je faktora.To dobro znam jer radim kao kranista,sve vidim,sve pratim...tu sam a nisam tu.I jedva čekam da se posao završi.

Ma jede govna,prokomentarišem.

Ukapiram ja ne dugo zatim da čovek radi sa računarEm😉 ok,veštačka inteligencija....Može biti.

Nisam uspeo da nađem taj snimak(verovatno ga je izbrisao jer laže)🤣ali našao sam jedan koji je možda....ne možda nego je baš pravi.

@mrle bitna razlika je da je tvoj sin volontirao.

Ovaj oglas je da će ovaj opsenar nekom da cedi drob.

Promenio član Cvijanović

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja