punisa 16 4038 Napisano Sreda u 05:07 Astro Puki krsi sva pravila!, 975 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da prokomentarisem prosto je inspirativno oglasivac trazi pismenog i sposobnog potrcka koji mu podredjuje svoje vreme kada oglasivacu zatreba za malu naknadu. Dakle potencijalni zaposleni ne treba da ima porodicu niti da je planira u bliskoj buducnosti,treba da je ulagao u sebe polozivsi za navedene kategorije,engleski ... ,treba da mu da da koristi njegov auto, njegove vestine i znanja i sve to za 8e po satu. Covek koji je postavio oglas ce naci drogoša ili nekoga sa namerom da ga u odredjenom trenutku potkrada jer realno i sam oglasivac bi da izrabljuje potencijalnog zaposlenog za male pare. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1910 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Drug član, 771 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Čim se pojavio oglas,proguglao sam i naišao na klip gde Luka Trikić kaže da ako REALNO za neki posao treba 8-9 radnih sati on ima metodu da taj posao spakuje u 3 radna sata. E,reko sam sebi baš ti pristaje prezimedeminutiv od trika,varke ili ti opsene. E...sad ja sam,rećemo ograničen,pa to gledam prema mom radnom okruženju. Pa još kaže,,realno''!!!Ma nema šanse! Realno je realno.Kad posao ide,može da se skrati za sat,kad ide do jaja i prione se,može da se skrati za sat i po do dva....mnogo je faktora.To dobro znam jer radim kao kranista,sve vidim,sve pratim...tu sam a nisam tu.I jedva čekam da se posao završi. Ma jede govna,prokomentarišem. Ukapiram ja ne dugo zatim da čovek radi sa računarEm ok,veštačka inteligencija....Može biti. Nisam uspeo da nađem taj snimak(verovatno ga je izbrisao jer laže)ali našao sam jedan koji je možda....ne možda nego je baš pravi. @mrle bitna razlika je da je tvoj sin volontirao. Ovaj oglas je da će ovaj opsenar nekom da cedi drob. Promenio pre 14 sati član Cvijanović Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 12772 Napisano pre 12 sati Drug član, 581 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Još se majete s' ovog zguljču? Stvarno imate vremena na bacanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...