andrej. 1408 Napisano Maj 22 BJB Maxi Scooter Club, 607 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Idem ja sledeće nedelje na vožnju koja je sve kontra od onog za šta je Rally namenjen, pa taman javim kako se snalazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 565 Napisano Maj 22 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, lemy said: I ja (mi) smo vozili Avanturu, relano lepo i ništa teško, sa dual sport motorom lagano, može ko hoće i sam, nema zamki. Sa malo težim Adventure motorom (T700, KTM 790/890) može isto ali uz prikladne gume i neko društvo ako se zapadne u blato. Nas dvojica izvozali ovo za nekih 4h plafon (stigli smo prvi, nismo imali nikakve defekte tipa guma i sl). Mislim da je na kraju dužina treka bila realnih 110-120 km od prilike. Pa mislim da sam sa tobom i pricao, rekao si u stilu: zavrsili smo, rucali, stigli i 3 piva da popijemo pa stizu ostali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1152 Napisano Maj 22 Drug član, 1130 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, taj sam, prepoznao sam se po trećem pivu :). Malo smo izgasirali ali ništa posebno. Ono kad ide km se slažu, motori išli ekstra, gume se nisu bušile... Realno mi smo navikli da dnevno vozimo 150-200 km ovakvih staza, pa nam taj ritam urođen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3192 Napisano Subota u 06:28 8-bit, 1934 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/22/2025 at 12:34 PM, lemy said: nema zamki Znači vrat popustio A bilo je Tara je bila ekstra, baš sam uživao. Kad su krenule one cvaje da skakuću oko nas reko s'će nas pregaze. Al' izgleda nismo ni mi za bacanje. I još nam nije bilo dosta pa smo sutra trasirali off do Valjeva, provlačili se single trail-ovima, vežbali krpljenje gume... igramo se ko deca 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nvic 127 Napisano Subota u 07:54 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650, Honda Crf 300l Prijavi odgovor kao problematičan Vas dvojica bolje lepo priznajte sta vam je Milan radio po Peleponezu pa ste dali toliki gas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3192 Napisano Subota u 10:15 8-bit, 1934 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, nvic said: Vas dvojica bolje lepo priznajte sta vam je Milan radio po Peleponezu pa ste dali toliki gas! Ma nismo mogli da ga stignemo, mi jedno pivo, a on već dva 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 327 Napisano Nedelja u 11:21 (promenjeno) Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Зато носи пиво са собом, ко оће нек жури ти се завалиш где ти одговара, два три пива и дремка, силе нема да ће пре тебе Promenio Nedelja u 13:46 član тене рас 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 268 Napisano juče u 14:27 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Ove subote bih da pojurim Stolove kod Kraljeva. Javite ako je neko zainteresovan. Evo kako je bilo prošlog vikenda sa @тене рас po okolini Bora. https://www.youtube.com/watch?v=6FGaPnFJucY https://www.youtube.com/watch?v=WgzZElntWag Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...