Hacky 1365 Napisano April 14 (promenjeno) Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ima li, a i mrzi me da tražim. Admir ako nađe dima molim da briše ili spaja teme. Uglavnom, da li u blizini Beograda ima neki enduro poligon ili rutica za potpune početnike i one koji se tako osećaju? Bila je glinara nekada davno, ali kako čitam tamo je zamandaljeno sada. Dajte predlog ruta, o vi iskusni ofrouderi. Vozio sam se Savskim nasipom CBF-om i to mi je prva stanica sada, ali da li ima nešto još negde zanimljivo? Avala mi je blizo i prilično poznata iz pešačke perspektive, ali nisam siguran koliko je to početnički teren za motore. Takođe, ako je neko voljan da organizujemo neku početničku laganu enduro vožnjicu možemo ovde da se dogovaramo. Dualsporcki pozdrav! Promenio April 14 član Hacky 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5275 Napisano April 14 Nemanja Stojanović, 1583 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan, mogu 1/10 staze, eventualno 2/10 Ako nas se prijavi dovoljno da apelujemo na neke iskusnije da održe i mini kursić, ili da makar budu tu da nas ispravljaju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2636 Napisano April 14 Drug član, 847 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da vam je ovo dobra opcija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1365 Napisano April 14 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Zašto da platim da odem negde da razlupam svoj motor kad mogu sve to isto u sopstvenoj organizaciji, blizu kuće i za džabe Šalim se, enduro škola je svakako jedan od narednih koraka u budućnosti ali tema je pre zamišljena kao neka varijanta odlaska na sat-dva na neku stazu ili poligon oko Beograda gde mogu lagano, prema svom tempu i (ne)iskustvu da vežbam tehniku i vožnju van puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2636 Napisano April 14 Drug član, 847 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Platiš, pa razlupaš njegov motor? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 486 Napisano April 14 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je prelepo za vožnju levom stranom nasipa na Dunavu, popneš se na bedem ko pančevca i mozeš do skele pa na tvdjavu Ram i Srebno jezero, a ovde imas svašta nesto pa pogledaj https://www.enduro-balkan.com/index.php/category/srbija/vojvodina/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 486 Napisano April 14 (promenjeno) Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan https://www.enduro-balkan.com/index.php/2021/05/04/beogradski-pasaluk-sremcica-rusanj/ https://www.enduro-balkan.com/index.php/2020/05/06/avalska-jezera/ Promenio April 14 član kingdrom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3157 Napisano April 14 Drug član, 1455 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @HackyJa sam zainteresovan baš za tako nešto: ●Da je blizu BG. ●Da je "kratko" vremenski. ●Da je laganija,početnička varijanta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1365 Napisano April 14 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Divno, ima nas znači. Hajde za početak ovako, u sredu, 16.04.2025. u 17.00 biću na Savskom keju, ovde: Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Idem lagano nasipom do šljunkare i salaša Stremen u Jakovu i nazad, da vidimo kako to izgleda. Motor i gume su skroz stock i mašina je u razradi, ja nemam skoro nikakvu enduro opremu vrednu pomena, tako da idem maksimalno lagano. Baby steps. Ko hoće da se pridruži, nek se javlja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1883 Napisano April 14 Drug član, 672 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična tema. @Hackynisam video da si nabavio mladu lepojku CRFku, extra!!! Inače od kolega je najlakše učiti, mene je u dva susreta @Fireblader svašta nešto naučio i posavetovao. Skroz neopterećeno i kroz zezanje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 434 Napisano April 14 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Super tema i pozdravljam, kad budem mogao javljam se. A sto se tice laksih ruta za pocetnike mogu da preporucim i ono sto sam sam prolazio, leva obala dunava od panceva do nere, gde moze da se vezba malo pesak i makadam, pentranje po bedemima pa tura do zagajickih brda... Neki dan mozemo svi na tu stranu, ako nista pa da se druzimo.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 715 Napisano April 14 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan ajde nešto ka Mladenovcu pa da se nađemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3157 Napisano April 14 Drug član, 1455 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @Hacky 16.nisam u gradu. Pridružujem se na narednom okupljanju. Ako budete uspeli da slikate i snimite premijeru,biće super da vidimo kako vam je bilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3157 Napisano April 14 Drug član, 1455 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 4. 2025. at 18:43, SrdjanRadivojev je napisao: zagajickih brda... Raširi Ovo mi je želja još od kako sam video na BJB,video dvojice kolega, kako su tamo pravili piknik ispod nekog drveta u hladovini.Nešto mi se krajolik primio i svideo..Bio sam jednom relativno blizu ali velikim skuterom, nisam se osmelio,prirodno,da se zaputim tamo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 434 Napisano April 14 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Letos mi je bio drugar iz Denvera (dovezao je na tockovima u 45 dana motor odande, to je tek prica za sebe) pa sam ga malo vodao tu sto nam je bilo u jednodnevne ekskurzije. Milina da se uklopi sa nasipom od Pa, onda corba kod Adama na dunavu, pa malo znojenja po pescari pa zagajicka brda piknik i onda u marijetu na strudlu. To je ceo dan voznja, lagana je ruta jer je ravnica a opet lepa jer ima sadrzaja i moze da se izveze sa bukvalno bilo kojim motorom. Opet ko voli i ume moze da se zacini sa par deonica malo dubljeg peska i jaceg siprazija. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1365 Napisano April 16 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Obrnuo kružić preko Jakova, čisto da ispoštujem samog sebe. Rezime: CRF se mnogo bolje vozi na off-u od CBF-a I na kraju naravno 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 715 Napisano April 16 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Misliš preko Jarkova? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1365 Napisano April 16 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5275 Napisano April 16 Nemanja Stojanović, 1583 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 825 Napisano April 16 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao danas ali bih se rado priključio neki sledeći put. A ona tura sto je @SrdjanRadivojev predložio zvuči baš primamljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...