Jump to content

Moto Zajednica

Izdajemo stan na Novom Beogradu od 1. maja

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 254 postova
  • Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka

Kao sto u naslovu pise, izdali bi stan od 1. maja. Nalazi se na Novom Beogradu, Otona Zupancica.

71-2-3kvm, ne znam tacno, 6. sprat, bez lifta, dupleks, 2 kupatila, 2 spavace sobe, odvojena kuhinja, u potpunosti namesten. Sobe i jedno kupatilo sa kadom su na spratu, a u osnovi je dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinjom i drugim kupatilom sa tus kabinom. Trenutno nemam fotografije, ali moze da se organizuje obilazak, nikakav problem.

Zgrada je iz kasnih 60tih - ranih 70tih, ali sam stan je, kao i svi stanovi u celom nizu zgrada, nadogradnja iz 2012. cini mi se, tako da je stanje stana i vise nego odlicno. Parket, aluminijumski prozori, odlicna izolacija. Centralno grejanje, zimi temperatura u stanu oko 24, tokom noci ne spada ispod 22.

Parking ispred zgrade je besplatan i uglavnom se komsije znaju, tako da je manje - vise poznato ko se gde parkira. Dok smo ziveli u stanu, supruga i ja smo za nasa 2 automobila nalazili relativno lako/brzo slobodno parking mesto.
Kako smo od 2021. godine u inostranstvu, stan je tokom prethodnih 4 godine bio sve vreme izdat i to ljudima koje znamo, ili ljudima koji su bili preporuka od nasih drugara. Nije bio oglasavan, niti je sada u oglasima.

Nas striktni zahtev od svih prethodnih stanara je bio da se svi racuni placaju na vreme (svakako imamo aplikacije na telefonima za pracenje stanja racuna za struju, infostan, internet, tako da tu nema mesta malverzacijama), da se u stanu ne pusi, bez kucnih ljubimaca (obozavamo zivotinje - u tazbini u selu imamo 4 psa, nekoliko macaka, krava, kokosaka, ovaca koliko 'oces, ali ne i u stanu) i da se stan odrzava u stanju u kom su ga zatekli i kada/ako ga napustaju, da ga vrate u prvobitno stanje - tu smo ziveli, tako da jako dobro znamo u kakvom stanju je stan bio kada je predat na upotrebu. Do sada je taj zahtev ispunjen gotovo u potpunosti i oni ce biti na snazi i ubuduce.

Ukoliko je nekome potreban stan ili ima nekog da preporuci ko je ozbiljan, normalan, kooperativan, posten i ko ce se ponasati prema tudjoj imovini kao prema svojoj - javite se!

Cena je 500€, bez racuna. (bez kometara da li je visoko/nisko...tako je - kako je; svakako je prethodnih nekoliko godina i bio izdat za tu svotu)

Kontakt preko BjB ili na +381644268502 Uros - trenutno samo Viber/Whatsapp, ili poziv na +4915750745477.

• Sviđa mi se 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000

Deca dozvoljena? Moze li da se jede u stanu ili mora u restoranu? 🤔 😉

• Sviđa mi se 2
  • Zbunjen 2

• Drug član, 2210 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

Čemu ovako glupi komentari. Čitao sam ceo oglas - čovek nigde nije pomenuo decu. Normalni zahtevi za normalne ljude. Onima kojima je u ovim zahtevima nešto čudno - lepo zaobiđu ovaj oglas i svi srećni.

• Sviđa mi se 5
  • Hvala 1
  • Podržavam 4

• Drug član, 1362 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥

Potpuno bezveze na više nivoa,čovek napisao transparentno uslove a pritom se radi i o izuzetno humanom kolegi, koji je nedavno uplatio ozbiljnu donaciju za studente....

Promenio član Džim Džarmuš
  • Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Svrati ponekad, 254 postova
  • Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka

@Bokichica shvaticemo Vas komentar kao neslanu salu. Naravno da su deca dobrodosla, stavise, pozeljna su, jer smo i sami roditelji 2 mala decaka. Ko ce gde da obeduje - zavisi od osobe do osobe. Mi smo u stanu kuvali minimum 3-5 puta nedeljno, bez izuzetaka. Ostalim danima smo jeli ono sto pretekne od prethodnog dana. Ne kuva se pasulj ili sarma samo za jedan dan, zar ne? U takvim smo porodicama odrasli i tako vaspitavamo i nasu decu. A ni odlazak u restorane nam nije stran. Srecom, nedaleko od stana je i Zemunska pijaca, na koju smo isli sigurno svakog drugog vikenda, ako ne i svakog. I to peske, nisu potrebna kola. Tu smo nabavljali sveze voce, povrce, suhomesnate proizvode iz Cacka, recimo, kao i pravi sjenicki sir mesanac i mladi kajmak, kod nadaleko poznatog Draska! Eto...

@živke @Džim Džarmuš @Cvijanović hvala od srca!:care:

Kolega je i vise nego u pravu. Zakljucacemo temu, a odgovore na bilo kakve nedoumice ili pitanja cemo vrlo rado dati, bilo telefonom, bilo putem BjB. Hvala!

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja