Darko Mihajlovic 5981 Napisano Sreda u 19:01 Drug član, 1717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan takve gadjamo jajima ! gazis kolima kad vidis! za njih vracaju poene , ne oduzimaju ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7143 Napisano Sreda u 19:02 Drug član, 2014 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Na forumu nikada zabavnije, dve teme kao grupni chat, podseti me na staru dobru Krstaricu 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6257 Napisano Sreda u 19:21 Svakom po zasluzi, 12462 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам закључио да смо ми, мушкарци предмет прогањања. Где иде овај свет... 2 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9726 Napisano Sreda u 19:30 4_tocka_i_karoserija, 2046 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Searcherka2025 je napisao: Ne zaludjuj ih sad I ti, zaludni ja sam ih vec dovoljno sludela danas. Ali zensko sam majkemi Nisam ja ni sumnjao u tvoje hromozome, ali "žensko" je nešto malo više od pola planete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5981 Napisano Sreda u 19:32 Drug član, 1717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan zensko je sve ono oko pi##e !! hahhahahahaahahahha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lolic 9 Napisano Sreda u 20:01 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V-Strom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: zensko je sve ono oko pi##e !! hahhahahahaahahahha Ne kvari Darko ljubavnu temu, vidis da ljudi iscekuju ishod! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5981 Napisano Sreda u 20:02 Drug član, 1717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan praštajte... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzoa 94 Napisano Sreda u 20:06 U prolazu, 8 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Rebel 1100T Prijavi odgovor kao problematičan Što bi svi neke slike da vide. Slike je dobio ko je trebao. Nego je li Dare imaš li ti ženu/devojku? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5981 Napisano Sreda u 20:11 Drug član, 1717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, tzoa je napisao: Što bi svi neke slike da vide. Slike je dobio ko je trebao. Nego je li Dare imaš li ti ženu/devojku? opaaaaaa ... znaci tu smo ! odmah da ti kazem - MOZE da preskocimo formalnosti na 7 strana 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2349 Napisano Sreda u 20:15 Drug član, 772 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan A još ni proljeće nije počelo kako treba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5981 Napisano Sreda u 20:16 (promenjeno) Drug član, 1717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, tzoa je napisao: Što bi svi neke slike da vide. Slike je dobio ko je trebao. Nego je li Dare imaš li ti ženu/devojku? Nego ! Ako analiziram tvoj nick , s obzirom da se ne poznajemo , tzoa ...ako upotrebimo glasovnu promenu sibilarizaciju ( mlatim, prastajte ) , T i Z daju C ! Dalje - coa = Aca , sto dalje implicira da si musko. Oma da ti kazem - nisi moj tip ! Ps - ako pitas za neku drugaricu , vodi se mojim predjasnjim postom, ovaj zaboravi ! Promenio Sreda u 20:18 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzoa 94 Napisano Sreda u 20:19 (promenjeno) U prolazu, 8 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Rebel 1100T Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: opaaaaaa ... znaci tu smo ! odmah da ti kazem - MOZE da preskocimo formalnosti na 7 strana Hahhahaha. You wish! Volim žene šta da ti kažem. Nego htedoh da kažem ako imaš, pretpostavljam da nije na forumu pa da joj pokažeš svoju poruku i javiš nam kako si prošao. . Već zastranismo u isčekivanju šta se dešava sa mladencima. Da ne kvarim ni ja više. Mi nismo u ovoj temi bitni. Promenio Sreda u 20:22 član tzoa 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5981 Napisano Sreda u 20:23 Drug član, 1717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, tzoa je napisao: Hahhahaha. You wish! Volim žene šta da ti kažem. Nego htedoh da kažem ako imaš, pretpostavljam da nije na forumu pa do joj pokažeš svoju poruku i javiš nam kako si prošao. . Već zastranismo u isčekivanju šta se dešava sa mladencima. Da ne kvarim ni ja više. Mi nismo u ovoj temi bitni. izmenio sam poruku , al si vrv pisao pa nisi video PS eee , pa nisam ja veverica da mi zena bude na forumu alooooe mada , mozda joj prenesu dusmani , ona je vlasnica salona koji je predstavljen ovde na forumu , dosta kolega koristi usluge , pa moram oprezno hahahah 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8362 Napisano Sreda u 21:06 Drug član, 567 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan хахахххахаххаааа, каква тема .... добро нам дошла на форум добре вожње, дружења и забаве а и нашла шта си наумила 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5250 Napisano Sreda u 21:49 Drug član, 1113 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Već tri sata se ne javlja, znači piće ide kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7143 Napisano Sreda u 21:50 Drug član, 2014 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pice su zavrsili odavno, sad ide upoznavanje familije 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 151 Napisano Sreda u 21:53 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @ПИпезос hvala hvala! inace, dok je jos uvek ziva tema, a do update-a koji vas sve interesuje :), hajde da ugrabim vasu paznju i napisem ovo: ko god moze, nek donira krv cim pre. I sama je doniram, a kako po netu kruzi poruka da je potrebna za decu iz Kocana, poslala sam institutu za transfuziju upit o istinitosti ove informacije. Svakako, kakav god odgovor da mi daju, odoh u narednim danima da doniram. Molim i ostale 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8362 Napisano Sreda u 21:58 Drug član, 567 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Searcherka2025 je napisao: ko god moze, nek donira krv cim pre. I sama je doniram Bravo žemska, to je ono pravo biti davalac krvi, ja sam dao za dosadašnjeg života od vojske pa na ovamo 46 puta ali trenutno već nekoliko godina ne dajem jer sam konstatno pod nekim lekovima koji ne dozvoljavaju davanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 216 Napisano Sreda u 22:03 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @ПИпезос Svaka čast, ja 34, a za koju nedelju ću moći i 35. put 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8362 Napisano Sreda u 22:23 Drug član, 567 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, markommarko je napisao: @ПИпезос Svaka čast, ja 34, a za koju nedelju ću moći i 35. put brate, moj naklon tebi, ja bi bio već na preko 60 samo da su mi dali dalje, no na mlađima svet svet ostaje a meni na dalje da se lečim, možda jednog dana nastavim opet davati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 127 Napisano Sreda u 22:35 Svrati ponekad, 30 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Redovno se daje krv, pre par dana dao 44 put 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5981 Napisano Četvrtak u 07:22 Drug član, 1717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan I i i i i i ????. Kakav je bio se...ovaj, sedeljka ? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4998 Napisano Četvrtak u 07:34 Nemanja Stojanović, 1527 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sad je poslednji voz da se nađe prostor za svadbu, mada verujem da bi se i za to snašli ovde na forumu. Fotografa i muziku imate, svatove imate, recimo u maju svadba, a u decembru cepamo majice gospodinu. Da li smo otkrili da li je ovde na forumu i on? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 609 Napisano Četvrtak u 07:43 Zainteresovan, 297 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, ПИпезос said: brate, moj naklon tebi, ja bi bio već na preko 60 samo da su mi dali dalje, no na mlađima svet svet ostaje a meni na dalje da se lečim, možda jednog dana nastavim opet davati ne lazi! priznaj da si stao na 46 zbog rosija 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1396 Napisano Četvrtak u 07:43 Zainteresovan, 280 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zaspala devojka tek oko 4. jutros, pričao joj do tad šta je sve radio na KTM-u... 2 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...