Searcherka2025 154 Napisano Utorak u 21:36 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ćao svima, na forumu sam jer tražim ovog čoveka sa protesta(malo sam se zaljubila): 5 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2349 Napisano Utorak u 21:43 (promenjeno) Drug član, 772 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Utorak u 21:43 član miki 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 25 Napisano Sreda u 00:57 U prolazu, 64 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla i sretna potraga.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 480 Napisano Sreda u 09:25 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure, Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan I posle KTM loš 4 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1396 Napisano Sreda u 09:31 Zainteresovan, 280 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, House said: I posle KTM loš Prvo sam pomislio da nije tvoj 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1396 Napisano Sreda u 09:32 Zainteresovan, 280 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, meni baš simpa tema. Pustih na užarenu temu link, nadam se da će se potraga uspešno okončati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3712 Napisano Sreda u 09:36 Malinar u pokusaju, 1740 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za temu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3468 Napisano Sreda u 10:16 Drug član, 2012 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Aj bar neke koristi od KTM, bar je radio taj dan i bio u gradu 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2349 Napisano Sreda u 10:27 Drug član, 772 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, RankoBg87 je napisao: Aj bar neke koristi od KTM, bar je radio taj dan i bio u gradu Polako s to pljuvanje, nek se prvo smuvaju, dok nije skontala da to ič ne valja! 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18814 Napisano Sreda u 10:33 Vozim motor, nisam BAJKER, 2526 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Auh, sestro... 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5250 Napisano Sreda u 10:39 Drug član, 1113 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Sad će neko da kaže da je udba našla novi način da se infiltrira 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2349 Napisano Sreda u 10:42 Drug član, 772 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ovoj bih priznao i što sam samo čuo da je neko drugi uradio! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 11:06 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Luka9905 na pomoći! Nemam blage veze o motorima, ne znam ni na ovom forumu da se snadjem (nisam ni znala da postoji, dok mi jedan nepozanti tviteraš nije udelio savet da umesto tamo, čoveka tražim ovde - hvala mu) ali se nadam da ću pronaći ovog dečka! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 11:08 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, vojakis je napisao: potraga.. Hvala @vojakis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 11:24 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoyako si ovo ti i sad cutis i cekas da se sve vise blamiram iz dana u dan…nece izaci na dobro! 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 11:25 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @mikisad sam guglala KTM je motor, ahaaa ali ne vredi mi to nista, decko nije svestan da cu da mu busim gume da ne ide iz kuce, koliko sam se zaljubila 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1396 Napisano Sreda u 11:27 (promenjeno) Zainteresovan, 280 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, Forsberg said: udba U pravu si, uputimo je na Viber grupu... Promenio Sreda u 11:30 član Luka9905 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 11:27 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @Forsberg udba ili udadba, ne zna se koje je vece zlo, zbog kojeg sam ovde 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 709 Napisano Sreda u 11:28 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, momak vozi bez kacige 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4753 Napisano Sreda u 11:29 Drug član, 1211 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ovo nije neka sprdnja, ja bi pomogla koleginici jer... Ljubav će pobediti sveeeee... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 11:30 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @Sveti Atila zensko ko zensko, za to cu prvo da mu zvocam ako ga upoznam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 11:31 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @Alexandra995hvala puno! Nije sprdnja, dosla sam iz grada i satima listala programe jer se secam da je intervjuisan, ne bih li napravila ovaj print screen 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4753 Napisano Sreda u 11:32 Drug član, 1211 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Searcherka2025 je napisao: @Alexandra995hvala puno! Nije sprdnja, dosla sam iz grada i satima listala programe jer se secam da je intervjuisan, ne bih li napravila ovaj print screen Ne znam koliko će da pomogne, ja bi da podelim na društvenim mrežama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2349 Napisano Sreda u 11:32 Drug član, 772 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Searcherka2025 je napisao: @BokyBoyako si ovo ti i sad cutis i cekas da se sve vise blamiram iz dana u dan…nece izaci na dobro! @BokyBoygotovo je, pronašla te je. Džaba ti i drugi motor na profilu. 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3468 Napisano Sreda u 11:33 Drug član, 2012 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Searcherka2025 je napisao: @mikisad sam guglala KTM je motor, ahaaa ali ne vredi mi to nista, decko nije svestan da cu da mu busim gume da ne ide iz kuce, koliko sam se zaljubila Ne moras busis gume, sve jedno moze da se desi da bude pokvaren Prosledicu drugaru, vozi KTM i drzi servis, mozda bude od pomoci, 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...