veljkovic00 0 Napisano pre 13 sati (promenjeno) U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, razmisljam o kupovini novog motora, u obzir dolaze tracer 900 (2016 godiste) novi cfmoto 800mt ili zontes 703f. Tracer sam vozio probao i bas mi se svidja, cuo sam da imaju po neki problem ali nista strasno. Zanima me da li je neko imao dodira i sa cf i sa zontesom da moze da uporedi i da napise neke prednosti i mane ? Takođe kako stoji zontes sa servisima, da li ih ima u Srbiji i gde moze da se nadje dodatna oprema (koferi, auspuh) ? Trenutno vozim yamahu mt 07 2016 godiste Promenio pre 13 sati član veljkovic00 Dodavanje teksta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3607 Napisano pre 13 sati Drug član, 2455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, veljkovic00 je napisao: Pozdrav ljudi, razmisljam o kupovini novog motora, u obzir dolaze tracer 900 (2016 godiste) novi cfmoto 800mt ili zontes 703f. Tracer sam vozio probao i bas mi se svidja, cuo sam da imaju po neki problem ali nista strasno. Zanima me da li je neko imao dodira i sa cf i sa zontesom da moze da uporedi i da napise neke prednosti i mane ? Takođe kako stoji zontes sa servisima, da li ih ima u Srbiji i gde moze da se nadje dodatna oprema (koferi, auspuh) ? Trenutno vozim yamahu mt 07 2016 godiste Zontes radi Autopromet u Beogradu, Carbon u Nišu i u NS ih ima ali ne znam ko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1011 Napisano pre 13 sati (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 462 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Zontesa u NS prodaje Autopromet, a servis je u Plattneru. CF je već "proveren", ima ih brdo na forumu, za Zontesa ćeš biti zamorče ako ga uzmeš Estetski je meni lično CF neuporedivo ispred, ovaj je zanimljiv zbog agregata. Imaš test model oba, sad će i sajam.. Promenio pre 13 sati član andrej. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3607 Napisano pre 3 sati Drug član, 2455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, andrej. je napisao: Zontesa u NS prodaje Autopromet, a servis je u Plattneru. CF je već "proveren", ima ih brdo na forumu, za Zontesa ćeš biti zamorče ako ga uzmeš Estetski je meni lično CF neuporedivo ispred, ovaj je zanimljiv zbog agregata. Imaš test model oba, sad će i sajam.. Pazi...ja sam juče malo testirao 703F a i danas ću, mogu ti reći da je drskiji od 800MT kog sam pre koju godinu na stazi imao priliku da probam. Minus 703F je šifter i radar koje nema...ostalo nije nikako loše. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...