Jump to content

Moto Zajednica

25. Moto vikend Trebinje 2025.

Recommended Posts

• motoras, 2553 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500
Pre 1 sat, Marko81 je napisao:

Pozdrav @miki065, kakva je situacija sa kampom? Treba li prijava unapred ili ne? Hvala

Ma jok. Samo nadjes slobodno mesto u delu predviđeno za šatore i namestiš se. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 5 postova
On 28. 5. 2025. at 11:22, bratislavr je napisao:

Ljudi ja samo da vam kažem prvi put dolazim u Trebinje i prvi put na moto susret u Trebinje i ne mogu da dočekam.

Dolazi nas za sad 12-15 iz jednog malog Vojvođanskog sela, šta preporučujete kuda da idemo da stignemo u neko normalno vreme. Plan je da krenemo u petak oko 7 ujutru dal da idemo autoputem do Čačka ili da idemo na Loznicu - Bajinu Baštu... Svakako je plan ručak u Višegradu.

Ako ste na rr masinama idite auto putem, niste vjerovatno navikli na planine i krivine. Ako volite da stružete fuzasterima kroz krivine onda definitivno loznica- zvornik- vlasenica pa preko romanije- sokolac- rogatica- foca- preko prevoja čemerno i gacko trebinje

Romanija nov asfalt većinom isao na skup mk srem brutalno dobra voznja preko ruba zadnje gume

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: BMW GSA 1250, Yamaha XJ600, Zontes G1-125 X

Svi smi na adventure masinama tako da najverovatnije autoput samo gde mora. Vidimo se.

• U prolazu, 5 postova
Upravo sada, bratislavr je napisao:

Svi smi na adventure masinama tako da najverovatnije autoput samo gde mora. Vidimo se.

Onda predlozena ruta je top, smorit cete se ravnicom do zvornika a onda pokrijte table i gas, toliko ce biti motora da vas nece niko dirati. Pazite na dionicu sokolac rogatica jako klizava. Ostalo manje vise sve moze na rub gume da ide 

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: BMW GSA 1250, Yamaha XJ600, Zontes G1-125 X

Ja se razmisljam čak da ostanem još par dana u Trebinju da odemo do Dubrovnika jedan dan pa do Herceg Novog, pa onda može povratak Nikšić Žabljak Zlatibor spavanje i kući. Ako Bog da da dozvoli vreme i posao. Hvala na savetima meni mnogo znači.

• Podržavam 2

• motoras, 2553 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Ja planiram da se vratim preko Dubrovnika, Peljesac, pa na Mostar, Sarajevo... 

Zena i ja idemo sami, tako da se dogovaramo i planiramo u trenutku. 

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 624 postova
  • Motocikl: BMW R1200 RT
Ja se razmisljam čak da ostanem još par dana u Trebinju da odemo do Dubrovnika jedan dan pa do Herceg Novog, pa onda može povratak Nikšić Žabljak Zlatibor spavanje i kući. Ako Bog da da dozvoli vreme i posao. Hvala na savetima meni mnogo znači.
U Šavniku msm da svaki dan su neke blokade građana u periodu od 12-16h. I bilo je reči da ċe Đurđeviċa most na Tari otpočeti sa radovima oko rekonstrukcije, ali da to još uvek nije počelo, prošao sam tuda pre mesec dana, sve OK bilo

Послато са 2201116SG помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 2496 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Budva-Tivat se radi put haos je. 

Od 12:30-16:30 je blokada u Savniku

Pitao sam ja par njih, jedna opcija mi tuda da se vratim a za Đurđevića nisam cuo nista da ima. 

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 13 postova
  • Motocikl: diversion 600s
On 1.6.2025. at 18:11, stari roker je napisao:

Ja planiram da se vratim preko Dubrovnika, Peljesac, pa na Mostar, Sarajevo... 

Zena i ja idemo sami, tako da se dogovaramo i planiramo u trenutku. 

Ja planiram tim putem da odem, i to da ga podelim na dva dana, uz malo zadržavanja u Sarajevu i Mostaru. Posetio bih i onaj stari most na Neretvi u Jablanici i muzej.

Za povratak sam baš izabrao put preko Šćepan polja, ali kada sam na temi "kakav je put" video u kakvom je stanju, sada se razmišljam, verovatno Durmitor

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: Honda NC 700 XA

@miki065 jedno pitanje
Jel istinina ili ustvari jel znaš mozda priču da su u višegradu (za ovaj grad znam jer mi je drug popio kaznu tu) baš početkom ove godine "proradile kamer", po principu da kad udješ u grad i ako si npr pre 3-4 meseca (mozda i pree) prešao ograničenje, jave patroli na izlask iz grada da te zaustave i pišu.

Ovo se desilo mom drugu autom, sad ne znam kakvo je stanje za motore.

Ove godine preventive radi tablica se skriva :D

• Tužan 1

• motoras, 2553 postova

Zastareva za dve godine.

Mozes da prodjes sto puta i nista,a moze i da platis ako te zaustave rutinski i provere.

Mi pre dve godine isli na more, a ja vozim inace kao baba. Kaze mi drugar- "jel ti ne mozes brze"? I ja opicim po gasu . Posle nekog vremena me stigne i kaze- "pa ti ove kamere ne jebes ni dva posto"!

Koje kamere?

Tako da sam prosle godine isao na rizik i niko me nije nista pitao. Sada bi trebalo da sam bezbedan...

Neko moje iskustvo.

• U prolazu, 5 postova
Pre 2 sati, Veso96 je napisao:

@miki065 jedno pitanje
Jel istinina ili ustvari jel znaš mozda priču da su u višegradu (za ovaj grad znam jer mi je drug popio kaznu tu) baš početkom ove godine "proradile kamer", po principu da kad udješ u grad i ako si npr pre 3-4 meseca (mozda i pree) prešao ograničenje, jave patroli na izlask iz grada da te zaustave i pišu.

Ovo se desilo mom drugu autom, sad ne znam kakvo je stanje za motore.

Ove godine preventive radi tablica se skriva :D

Naravno sve sto se slika a tablica se vidi hvata se, zato pokrij i gas, 50 e kazna, platis 25 u 8 dana mada nisu me do sada peglali BiH vozim uvijek pokrivene table

• Sviđa mi se 1
  • Zbunjen 1

• U prolazu, 28 postova
  • Motocikl: NC750X, FZ1 Fazer, Yamaha MT-07, Kawasaki ER6F

Drug i ja dolazimo iz Nisa krecemo petak spavamo u Podgorici a subota prepodne smo u Trebinju. Nosimo dva mala satora planiramo da subotu noc spavamo u kampu.

Pitanje za organizatore, posto vidim da se pominjalo da je kamp mali srazmerno poseti... Da li ima nekih drugih preporucenih mesta za postavljanje satora u slucaju da ne bude mesta u kampu?

• U prolazu, 5 postova
Pre 11 sati, SVD je napisao:

Drug i ja dolazimo iz Nisa krecemo petak spavamo u Podgorici a subota prepodne smo u Trebinju. Nosimo dva mala satora planiramo da subotu noc spavamo u kampu.

Pitanje za organizatore, posto vidim da se pominjalo da je kamp mali srazmerno poseti... Da li ima nekih drugih preporucenih mesta za postavljanje satora u slucaju da ne bude mesta u kampu?

Kamp je prosiren u odnosu na proslu godinu, vjerovatno ce biti dovoljno mjesta

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 101 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE

@iks džej

Kišno odelo...UVEK...veruj mi. Ne zauzima toliko mesta sve i badava da ga nosiš. A ako zatreba a nemaš velike su šanse da dađeš kući sa upalom pluća

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

• U prolazu, 47 postova
  • Motocikl: Pedalam pa dokle stignem
31 minutes ago, iks džej said:

Gledam prognozu, kažu u Trebinju bez kiše narednih dana, u dilemi sam da li uopšte nositi kišno odelo?

Naravno, ponesi jer sa vremenom se nikada ne zna. Spakuj u kofer i uzivaj, bolje da imas nego da zafali.

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 2982 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

Samo do Trebinja smo tri puta oblačili kišno odelo...u povratku samo jednom.

Ponesi.

• Sviđa mi se 1

• BJB Maxi Scooter Club, 1830 postova
  • Motocikl: Bmw R1200Gs

Da svima ko ide za Trebinje pozelim srećan i siguran put, ove god preskačemo ali sledeće se vidimo ponovo Bože zdravlje. I nek bar jedan pravac bude kroz Bosnu tj preko Romanije. Dva puta sam vozio od početka god, deonica od Vlasenice do Sokolca je sa novim asvaltom i može bas dobro da se vozi i ko voli da zavija što bi rekli eto dobre prilike. Može da bude nekih krava gore oko Han Pijeska, te s toga oprez na max, Srećno svima i da se zivi i zdravi svi vrate kućama.

Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka

• Sviđa mi se 6
  • Podržavam 2

• ODUSTO OD DIJETE, 2837 postova
  • Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155

@Nole Bg i ja preskačem ali Bosna se mora odvozati bar jednom godišnje na nekoliko dana, da se ne zaboravi gradivo.

Takođe i meni omiljena deonica preko Romanije i još nov asfalt :moto3:

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Drug član, 959 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25

Gotovo pakovanje. Ready to go! :jee3:

Sutra oko podneva plus, minus start i nema stajanja do Trebinja. Sem za istakanja i utakanja. 8)

• Sviđa mi se 5

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja