stari roker 4544 Napisano Maj 30 motoras, 2539 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Marko81 je napisao: Pozdrav @miki065, kakva je situacija sa kampom? Treba li prijava unapred ili ne? Hvala Ma jok. Samo nadjes slobodno mesto u delu predviđeno za šatore i namestiš se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki065 29 Napisano Nedelja u 11:14 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 5. 2025. at 11:22, bratislavr je napisao: Ljudi ja samo da vam kažem prvi put dolazim u Trebinje i prvi put na moto susret u Trebinje i ne mogu da dočekam. Dolazi nas za sad 12-15 iz jednog malog Vojvođanskog sela, šta preporučujete kuda da idemo da stignemo u neko normalno vreme. Plan je da krenemo u petak oko 7 ujutru dal da idemo autoputem do Čačka ili da idemo na Loznicu - Bajinu Baštu... Svakako je plan ručak u Višegradu. Ako ste na rr masinama idite auto putem, niste vjerovatno navikli na planine i krivine. Ako volite da stružete fuzasterima kroz krivine onda definitivno loznica- zvornik- vlasenica pa preko romanije- sokolac- rogatica- foca- preko prevoja čemerno i gacko trebinje Romanija nov asfalt većinom isao na skup mk srem brutalno dobra voznja preko ruba zadnje gume 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratislavr 178 Napisano Nedelja u 11:16 U prolazu, 51 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: BMW GS 1250, Yamaha XJ600 Prijavi odgovor kao problematičan Svi smi na adventure masinama tako da najverovatnije autoput samo gde mora. Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki065 29 Napisano Nedelja u 11:20 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, bratislavr je napisao: Svi smi na adventure masinama tako da najverovatnije autoput samo gde mora. Vidimo se. Onda predlozena ruta je top, smorit cete se ravnicom do zvornika a onda pokrijte table i gas, toliko ce biti motora da vas nece niko dirati. Pazite na dionicu sokolac rogatica jako klizava. Ostalo manje vise sve moze na rub gume da ide 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki065 29 Napisano Nedelja u 11:22 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Povratak predlazem kroz crnu goru, na niksic zabljak djurdjevica tara kokin brod zlatibor uzice dalje znate bolje od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratislavr 178 Napisano Nedelja u 11:56 U prolazu, 51 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: BMW GS 1250, Yamaha XJ600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se razmisljam čak da ostanem još par dana u Trebinju da odemo do Dubrovnika jedan dan pa do Herceg Novog, pa onda može povratak Nikšić Žabljak Zlatibor spavanje i kući. Ako Bog da da dozvoli vreme i posao. Hvala na savetima meni mnogo znači. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4544 Napisano Nedelja u 16:11 motoras, 2539 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram da se vratim preko Dubrovnika, Peljesac, pa na Mostar, Sarajevo... Zena i ja idemo sami, tako da se dogovaramo i planiramo u trenutku. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...