stari roker 4607 Napisano Maj 30 motoras, 2553 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Marko81 je napisao: Pozdrav @miki065, kakva je situacija sa kampom? Treba li prijava unapred ili ne? Hvala Ma jok. Samo nadjes slobodno mesto u delu predviđeno za šatore i namestiš se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki065 57 Napisano Jun 1 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 5. 2025. at 11:22, bratislavr je napisao: Ljudi ja samo da vam kažem prvi put dolazim u Trebinje i prvi put na moto susret u Trebinje i ne mogu da dočekam. Dolazi nas za sad 12-15 iz jednog malog Vojvođanskog sela, šta preporučujete kuda da idemo da stignemo u neko normalno vreme. Plan je da krenemo u petak oko 7 ujutru dal da idemo autoputem do Čačka ili da idemo na Loznicu - Bajinu Baštu... Svakako je plan ručak u Višegradu. Ako ste na rr masinama idite auto putem, niste vjerovatno navikli na planine i krivine. Ako volite da stružete fuzasterima kroz krivine onda definitivno loznica- zvornik- vlasenica pa preko romanije- sokolac- rogatica- foca- preko prevoja čemerno i gacko trebinje Romanija nov asfalt većinom isao na skup mk srem brutalno dobra voznja preko ruba zadnje gume 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratislavr 192 Napisano Jun 1 U prolazu, 58 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: BMW GSA 1250, Yamaha XJ600, Zontes G1-125 X Prijavi odgovor kao problematičan Svi smi na adventure masinama tako da najverovatnije autoput samo gde mora. Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki065 57 Napisano Jun 1 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, bratislavr je napisao: Svi smi na adventure masinama tako da najverovatnije autoput samo gde mora. Vidimo se. Onda predlozena ruta je top, smorit cete se ravnicom do zvornika a onda pokrijte table i gas, toliko ce biti motora da vas nece niko dirati. Pazite na dionicu sokolac rogatica jako klizava. Ostalo manje vise sve moze na rub gume da ide 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki065 57 Napisano Jun 1 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Povratak predlazem kroz crnu goru, na niksic zabljak djurdjevica tara kokin brod zlatibor uzice dalje znate bolje od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratislavr 192 Napisano Jun 1 U prolazu, 58 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: BMW GSA 1250, Yamaha XJ600, Zontes G1-125 X Prijavi odgovor kao problematičan Ja se razmisljam čak da ostanem još par dana u Trebinju da odemo do Dubrovnika jedan dan pa do Herceg Novog, pa onda može povratak Nikšić Žabljak Zlatibor spavanje i kući. Ako Bog da da dozvoli vreme i posao. Hvala na savetima meni mnogo znači. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4607 Napisano Jun 1 motoras, 2553 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram da se vratim preko Dubrovnika, Peljesac, pa na Mostar, Sarajevo... Zena i ja idemo sami, tako da se dogovaramo i planiramo u trenutku. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1832 Napisano Jun 7 Drug član, 624 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja se razmisljam čak da ostanem još par dana u Trebinju da odemo do Dubrovnika jedan dan pa do Herceg Novog, pa onda može povratak Nikšić Žabljak Zlatibor spavanje i kući. Ako Bog da da dozvoli vreme i posao. Hvala na savetima meni mnogo znači.U Šavniku msm da svaki dan su neke blokade građana u periodu od 12-16h. I bilo je reči da ċe Đurđeviċa most na Tari otpočeti sa radovima oko rekonstrukcije, ali da to još uvek nije počelo, prošao sam tuda pre mesec dana, sve OK biloПослато са 2201116SG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4779 Napisano Jun 7 Drug član, 2496 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Budva-Tivat se radi put haos je. Od 12:30-16:30 je blokada u Savniku Pitao sam ja par njih, jedna opcija mi tuda da se vratim a za Đurđevića nisam cuo nista da ima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iks džej 24 Napisano Jun 7 U prolazu, 13 postova Motocikl: diversion 600s Prijavi odgovor kao problematičan On 1.6.2025. at 18:11, stari roker je napisao: Ja planiram da se vratim preko Dubrovnika, Peljesac, pa na Mostar, Sarajevo... Zena i ja idemo sami, tako da se dogovaramo i planiramo u trenutku. Ja planiram tim putem da odem, i to da ga podelim na dva dana, uz malo zadržavanja u Sarajevu i Mostaru. Posetio bih i onaj stari most na Neretvi u Jablanici i muzej. Za povratak sam baš izabrao put preko Šćepan polja, ali kada sam na temi "kakav je put" video u kakvom je stanju, sada se razmišljam, verovatno Durmitor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veso96 28 Napisano Jun 9 U prolazu, 9 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Honda NC 700 XA Prijavi odgovor kao problematičan @miki065 jedno pitanje Jel istinina ili ustvari jel znaš mozda priču da su u višegradu (za ovaj grad znam jer mi je drug popio kaznu tu) baš početkom ove godine "proradile kamer", po principu da kad udješ u grad i ako si npr pre 3-4 meseca (mozda i pree) prešao ograničenje, jave patroli na izlask iz grada da te zaustave i pišu. Ovo se desilo mom drugu autom, sad ne znam kakvo je stanje za motore. Ove godine preventive radi tablica se skriva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4607 Napisano Jun 9 motoras, 2553 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Zastareva za dve godine. Mozes da prodjes sto puta i nista,a moze i da platis ako te zaustave rutinski i provere. Mi pre dve godine isli na more, a ja vozim inace kao baba. Kaze mi drugar- "jel ti ne mozes brze"? I ja opicim po gasu . Posle nekog vremena me stigne i kaze- "pa ti ove kamere ne jebes ni dva posto"! Koje kamere? Tako da sam prosle godine isao na rizik i niko me nije nista pitao. Sada bi trebalo da sam bezbedan... Neko moje iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki065 57 Napisano Jun 9 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Veso96 je napisao: @miki065 jedno pitanje Jel istinina ili ustvari jel znaš mozda priču da su u višegradu (za ovaj grad znam jer mi je drug popio kaznu tu) baš početkom ove godine "proradile kamer", po principu da kad udješ u grad i ako si npr pre 3-4 meseca (mozda i pree) prešao ograničenje, jave patroli na izlask iz grada da te zaustave i pišu. Ovo se desilo mom drugu autom, sad ne znam kakvo je stanje za motore. Ove godine preventive radi tablica se skriva Naravno sve sto se slika a tablica se vidi hvata se, zato pokrij i gas, 50 e kazna, platis 25 u 8 dana mada nisu me do sada peglali BiH vozim uvijek pokrivene table 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SVD 31 Napisano Jun 10 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niš Motocikl: NC750X, FZ1 Fazer, Yamaha MT-07, Kawasaki ER6F Prijavi odgovor kao problematičan Drug i ja dolazimo iz Nisa krecemo petak spavamo u Podgorici a subota prepodne smo u Trebinju. Nosimo dva mala satora planiramo da subotu noc spavamo u kampu. Pitanje za organizatore, posto vidim da se pominjalo da je kamp mali srazmerno poseti... Da li ima nekih drugih preporucenih mesta za postavljanje satora u slucaju da ne bude mesta u kampu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11144 Napisano Jun 10 Hronični Motociklopata, 7605 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan I mene ovo zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki065 57 Napisano Jun 10 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, SVD je napisao: Drug i ja dolazimo iz Nisa krecemo petak spavamo u Podgorici a subota prepodne smo u Trebinju. Nosimo dva mala satora planiramo da subotu noc spavamo u kampu. Pitanje za organizatore, posto vidim da se pominjalo da je kamp mali srazmerno poseti... Da li ima nekih drugih preporucenih mesta za postavljanje satora u slucaju da ne bude mesta u kampu? Kamp je prosiren u odnosu na proslu godinu, vjerovatno ce biti dovoljno mjesta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iks džej 24 Napisano Jun 11 U prolazu, 13 postova Motocikl: diversion 600s Prijavi odgovor kao problematičan Gledam prognozu, kažu u Trebinju bez kiše narednih dana, u dilemi sam da li uopšte nositi kišno odelo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 396 Napisano Jun 11 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan @iks džej Kišno odelo...UVEK...veruj mi. Ne zauzima toliko mesta sve i badava da ga nosiš. A ako zatreba a nemaš velike su šanse da dađeš kući sa upalom pluća 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 66 Napisano Jun 11 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Pedalam pa dokle stignem Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, iks džej said: Gledam prognozu, kažu u Trebinju bez kiše narednih dana, u dilemi sam da li uopšte nositi kišno odelo? Naravno, ponesi jer sa vremenom se nikada ne zna. Spakuj u kofer i uzivaj, bolje da imas nego da zafali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13067 Napisano Jun 11 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Samo do Trebinja smo tri puta oblačili kišno odelo...u povratku samo jednom. Ponesi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6158 Napisano Jun 11 BJB Maxi Scooter Club, 1830 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Da svima ko ide za Trebinje pozelim srećan i siguran put, ove god preskačemo ali sledeće se vidimo ponovo Bože zdravlje. I nek bar jedan pravac bude kroz Bosnu tj preko Romanije. Dva puta sam vozio od početka god, deonica od Vlasenice do Sokolca je sa novim asvaltom i može bas dobro da se vozi i ko voli da zavija što bi rekli eto dobre prilike. Može da bude nekih krava gore oko Han Pijeska, te s toga oprez na max, Srećno svima i da se zivi i zdravi svi vrate kućama. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3063 Napisano Jun 11 ODUSTO OD DIJETE, 2837 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg i ja preskačem ali Bosna se mora odvozati bar jednom godišnje na nekoliko dana, da se ne zaboravi gradivo. Takođe i meni omiljena deonica preko Romanije i još nov asfalt 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 9623 Napisano Jun 11 Drug član, 959 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo pakovanje. Ready to go! Sutra oko podneva plus, minus start i nema stajanja do Trebinja. Sem za istakanja i utakanja. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4779 Napisano Jun 11 Drug član, 2496 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Spakovan, samo sto idem u petak i prolazim kroz Trebinje. Vidimo se dole, javim se. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 396 Napisano Jun 12 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan Krećemo ...vidimo se u Trebinju 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...