Blaza 12300 Napisano Mart 28 Ne silazi, 2853 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi šta očekuješ(mo) od moto skupa... Tebi iz Italije je najbliži moto fest u Banja Luci, MK Stršljen,mislim da je kraj maja meseca. Bar 3.000 motora, a i više. MK TNT Trebinje isto tako, vrlo posećen skup, drugi vikend juna meseca. Ja npr u zadnje vreme više posećujem manje skupove, tj manja mesta, koja su isto tako posećena: Bela Crkva, Pivnice, Vrbas, Vizić, Kostajnica itd... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19229 Napisano Mart 28 Integrisan, 5845 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel Umag i dalje top motoskup kao sto je nekada bio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4999 Napisano Mart 29 Ne silazi, 5604 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Motorcyclist said: Jel Umag i dalje top motoskup kao sto je nekada bio? Već nekoliko godina se ne pravi u kampu Stela Maris, gde se pravio kada se masovno išlo. I mene zanima kako je na novom mestu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkke 24 Napisano Mart 29 U prolazu, 12 postova Lokacija: Drina... Motocikl: uskoro Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, mister Zak je napisao: Koji je najbolji moto skup na balkanu ? Trebinje ili ? Većina nas odavde, bar ja , Trebinje kombinuje sa vožnjom do tamo, Durmitorem, morem, vožnjom po jadranskoj magistrali,a i zato što je sam grad lep i na dobrom položaju, skup kao skup-pa onako. Po meni je bolji i sadržajniji u BL, otprilike je ista posećenost. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 328 Napisano Mart 31 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Stigao prevoz za Tebinje 20 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3fke 26 Napisano Mart 31 (promenjeno) U prolazu, 29 postova Lokacija: Smed.Palanka Motocikl: Honda CB500X (1/2) , Beverly 125 (1/2) Prijavi odgovor kao problematičan @easu and slow Cestitam , sa srecom , lep motor za lepe kilometre i daleke destinacije Promenio Mart 31 član 3fke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12300 Napisano Mart 31 Ne silazi, 2853 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke @easy and slow !!! Neke silne nule na cajgeru ? Sad menjaj u potpisu mašinu (ispod avatara )... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4517 Napisano Mart 31 motoras, 2537 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan @easy and slow Lepoooo!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1905 Napisano Mart 31 Drug član, 874 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke.... Extra izbor.dopuni akuSent from my RMX2202 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 17464 Napisano April 24 Drug član, 1913 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 428 Napisano Maj 6 Drug član, 1474 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 3. 2025. at 9:17, doktor je napisao: Već nekoliko godina se ne pravi u kampu Stela Maris, gde se pravio kada se masovno išlo. I mene zanima kako je na novom mestu. Nije u Stela Marisu,plaza Zlatorog sa suprotne strane grada,tj juzno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2925 Napisano Maj 11 Braveheart, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da će ove godine na moto skupu imati neki normalan izbor piva sem Nikšićkog što godinama nude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8036 Napisano Maj 11 Drug član, 3296 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Biker Boy said: Nadam se da će ove godine na moto skupu imati neki normalan izbor piva sem Nikšićkog što godinama nude. Bole će ih baš. I to malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
windofchange 21 Napisano Maj 13 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660Z Tenere, 1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hoce biti kamp tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12300 Napisano Maj 13 Ne silazi, 2853 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Da, kao i svake godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 331 Napisano Četvrtak u 21:23 Svrati ponekad, 58 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Evo,pa ako je ko u prolazu...tu smo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4517 Napisano Četvrtak u 22:38 motoras, 2537 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne pijem alkohol pa mi svejedno. Čak sam i onaj bon za pivo prošle godine dao nekom. Nisu hteli da mi menjaju za sok. Najbolje mi da kupim u prodavnici pa unesem. Kad vidim one fore sa bonovima muka mi. Ali opet sam morao da ih uzimam jer su se i majice plaćale tom valutom. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19863 Napisano Nedelja u 09:45 Vozim motor, nisam BAJKER, 2646 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan i ove godine za Trebinje, to se ne propusta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7912 Napisano Nedelja u 12:02 Drug član, 3016 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo,pa ako je ko u prolazu...tu smo...Moja ekipa ce proci, plan je da prenocimo u Golubicu 15 na 16-ti i odvetemo majstorsku cestu. Iskreno nismo znali za skup ali cemo vidjeti dal se plan sta da izmjeniti.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...