Blaza 11760 Napisano Mart 28 Ne silazi, 2721 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi šta očekuješ(mo) od moto skupa... Tebi iz Italije je najbliži moto fest u Banja Luci, MK Stršljen,mislim da je kraj maja meseca. Bar 3.000 motora, a i više. MK TNT Trebinje isto tako, vrlo posećen skup, drugi vikend juna meseca. Ja npr u zadnje vreme više posećujem manje skupove, tj manja mesta, koja su isto tako posećena: Bela Crkva, Pivnice, Vrbas, Vizić, Kostajnica itd... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18743 Napisano Mart 28 Integrisan, 5610 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel Umag i dalje top motoskup kao sto je nekada bio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4944 Napisano Mart 29 Ne silazi, 5584 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Motorcyclist said: Jel Umag i dalje top motoskup kao sto je nekada bio? Već nekoliko godina se ne pravi u kampu Stela Maris, gde se pravio kada se masovno išlo. I mene zanima kako je na novom mestu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkke 22 Napisano Mart 29 U prolazu, 12 postova Lokacija: Drina... Motocikl: uskoro Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, mister Zak je napisao: Koji je najbolji moto skup na balkanu ? Trebinje ili ? Većina nas odavde, bar ja , Trebinje kombinuje sa vožnjom do tamo, Durmitorem, morem, vožnjom po jadranskoj magistrali,a i zato što je sam grad lep i na dobrom položaju, skup kao skup-pa onako. Po meni je bolji i sadržajniji u BL, otprilike je ista posećenost. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 292 Napisano Ponedeljak u 07:13 Svrati ponekad, 90 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Stigao prevoz za Tebinje 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3fke 17 Napisano Ponedeljak u 07:21 (promenjeno) U prolazu, 19 postova Lokacija: Smed.Palanka Motocikl: Honda CB500X (1/2) , Beverly 125 (1/2) Prijavi odgovor kao problematičan @easu and slow Cestitam , sa srecom , lep motor za lepe kilometre i daleke destinacije Promenio Ponedeljak u 07:22 član 3fke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11760 Napisano Ponedeljak u 09:28 Ne silazi, 2721 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke @easy and slow !!! Neke silne nule na cajgeru ? Sad menjaj u potpisu mašinu (ispod avatara )... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4407 Napisano Ponedeljak u 10:01 motoras, 2515 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan @easy and slow Lepoooo!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1815 Napisano Ponedeljak u 14:59 Drug član, 842 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke.... Extra izbor.dopuni akuSent from my RMX2202 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...