yogibear 17106 Napisano Mart 3 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 37 Napisano Mart 4 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan Brojimo sitno, sta su par meseci, nista! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4380 Napisano Mart 4 motoras, 2505 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam rezervisao smeštaj za ženu i mene. Apartman u kom smo bili prošle godine već je izdat. Požurite, ovi jeftiniji su već razgrabljeni. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 276 Napisano Ponedeljak u 09:25 Svrati ponekad, 89 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan Smeštaj rezervisan. Od četvrtka do nedelje...Još samo da kupim motor 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3159 Napisano Ponedeljak u 10:08 Drug član, 1070 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano..Bilo bi dobro ove godine, tipa u petak u neko vrijeme da se negdje u kampu okupe ljudi sa foruma.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 37 Napisano Ponedeljak u 10:10 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i u onoj pivnici preko mostica blizu starog grada, zaboravih joj ime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11473 Napisano Ponedeljak u 12:13 Ne silazi, 2655 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, easy and slow je napisao: Smeštaj rezervisan. Od četvrtka do nedelje...Još samo da kupim motor Uskoro ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3159 Napisano Ponedeljak u 12:22 Drug član, 1070 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, aaleksa je napisao: Moze i u onoj pivnici preko mostica blizu starog grada, zaboravih joj ime. Vjerovatno misliš na pab "Underground" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 37 Napisano Ponedeljak u 12:25 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, SlobodanR1 said: Vjerovatno misliš na pab "Underground" Vrv da, znam da je kad se iz grada ide preko mostica pub je na levoj strani, ima bastu iza neku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 276 Napisano Ponedeljak u 13:04 Svrati ponekad, 89 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Moto Guzzi V85 TT Suzuki Vstrom 8oo RE Triumph Tiger Sport 800 Nešto od ta tri Možda još nešto uđe u uži izbor kada vidim na sajmu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11473 Napisano Ponedeljak u 14:30 Ne silazi, 2655 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Znači, biće prevoz do Trebinja ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2832 Napisano pre 10 sati Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Trebinje se naravno ne preskače 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11473 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 2655 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Volim Trebinje, lep je grad. Bio dosta puta, samo jednom na moto skupu (poklapa mi se sa drugom destinacijom). Vožnja do Trebinja i nazad - terapija. Druženje, kafice, ćevapi usput, pravi doživljaj. Ko nije bio, treba da ode... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8362 Napisano pre 5 sati Drug član, 567 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Ваљда ће ми дође нови точак до термина за требиње 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 37 Napisano pre 5 sati U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan Realno kada odem na moto skup ne odem uopste na lokaciju samog skupa, to mi je samo povod za voznju. Trebinje je dozivljaj samo po sebi, put i sve ostalo je nesto fenomenalno. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1852 Napisano pre 4 sati Drug član, 663 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja ne posetim sam skup. Put do Trebinja napravim za uživanje, i tamo obilaske. Klopa pod platanima, i leto pre leta! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2832 Napisano pre 4 sati Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Skup kao skup u onom skolskom dvoristu i nekako, ali izbor samo Niksićkog piva... pored domaćeg koje imaju koje je po meni 3x bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 45 Napisano pre 1 sat U prolazu, 15 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da će mi ovo biti prva godina da odem u ovu vožnju. Do sada sam svake godine bio sprečen. Sada, ako rezervišem smeštaj, nema izgovora.Svi hvale ovu turu, samo ja nikako da je isprobam.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...