mick 3965 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Drug član, 2590 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Skittles je napisao: Samo što se F900 pravi u Kini... Ja bih primarno išao zbog dodatne opreme, motorom sam zadovoljan, tek što sam ga uzeo Da li ima poente ili da ne trošim vreme? Za tebe jedino vredi da vidiš da li si ispucao kupovinom u odnosu na 800MTX oooppaako doobarrrr!!! Sve ostalo za tebe ništa... Promenio pre 10 sati član mick 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3965 Napisano pre 11 sati Drug član, 2590 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Zarkela je napisao: Pogledao sam na you tube. Planirao sam za vikend da skoknem do bg. Zanimljiv je Voge 625, CF moto 700 i QJ SVT i SRT. To je do neke cene od 5500 do 7000 evra. Sve ostalo ne bih ni gledao jer je preskupo. Do kada će trajati sajamski popust? Taj 625 je baš dobar, vidim da je pristojno urađen ...mislim da je dobar pandan TRK i ostalim u klasi sa gabaritima i sa agregatom koji je malo jači. Vidim da su ga kupili ovi momci što rade u salonu kao lični motor. @little_boy ja ne znam ali taj NC je bio pre dve godine manje od 7k...sad u kategoriji do 9k da ide taj motor ne znam. Nekako mi je to nategnuta priča... @draki samo ću ti reći vezano za F900....pogledaj specifikacije uporedo sa 900DSX @Nikola016 ima ih još...Catalyst moto je ceo štand posvetio Ruroc kacigama...ali ta tri nabrojana imaju najveće štandove. Bukvalno su cele radnje prebacili na sajam. Obratite pažnju na opremu na štandu PEDE! Imaju uzorke i počinju prodaju za 15 dana...jakne i rukavice su im ok i to za upola cene od ovih poznatijih a kvalitet je sličan ako ne i isti. Oprema se radi u fabrici gde rade i deinese. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3965 Napisano pre 11 sati Drug član, 2590 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan I naravno...ja mislim najjača cena naked motora KTM Duke...8800e. Ne znam kako su došli do te cene ali taj je pocepao i Horneta i MT Jamahe sa cenom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1057 Napisano pre 10 sati BJB Maxi Scooter Club, 478 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Akcija pred zatvaranje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3965 Napisano pre 10 sati Drug član, 2590 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, andrej. je napisao: Akcija pred zatvaranje Možda ali oni Adventure modeli su opako dobri! Jasno mi je što su bankrotirali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11473 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 2655 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram danas pravo sa posla da svratim. Bar letnje rukavice da promenim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3901 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 5034 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2349 Napisano pre 10 sati Drug član, 771 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, mick je napisao: 800MTX oooppaako doobarrrr Samo ti mene loži. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3011 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Drug član, 1319 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Skittles je napisao: Samo što se F900 pravi u Kini... Ja bih primarno išao zbog dodatne opreme, motorom sam zadovoljan, tek što sam ga uzeo Da li ima poente ili da ne trošim vreme? Ako je GS u pitanju onda mala ispravka,F900gs se proizvodi i sastavlja u Berlinu. Agregat je projektovan u Berlinu a proizveden u Kini. Kvalitet celokupnog motora je najbolje videti uživo, da ne dajemo pristrasne komentare ovde ,mi vlasnici. https://www.bmwgroup-werke.com/berlin/en/unser-werk/internationale-produktion.html Promenio pre 10 sati član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3965 Napisano pre 9 sati Drug član, 2590 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, miki je napisao: Samo ti mene loži. Taj motor i Morini 1200 su mi onako...highlite sajma. Sve ostalo manje više klasika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3901 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 5034 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, mick said: I naravno...ja mislim najjača cena naked motora KTM Duke...8800e. Ne znam kako su došli do te cene ali taj je pocepao i Horneta i MT Jamahe sa cenom. Pa ne baš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3965 Napisano pre 9 sati Drug član, 2590 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad pogledaš jačinu, težinu i specifikacije oba motora...nije baš to tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 459 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Neki pisu suvu a neki mokru tezinu, a ne navedu koja je, kao sto je ovde slucaj. Mada i duke je opasno dobar deal po ovoj ceni. Promenio pre 9 sati član Djeronimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3901 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Ne silazi, 5034 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, mick said: Pa kad pogledaš jačinu, težinu i specifikacije oba motora...nije baš to tako. Ti si pomenuo samo cenu (moj odgovor na tvoj post), ne i specifikaciju i performanse. U svakom slučaju ja bih se pre opredelio za Hondu 2024 nego za KTM 2023. Promenio pre 9 sati član MoToM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3712 Napisano pre 9 sati Malinar u pokusaju, 1740 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, mick je napisao: @draki samo ću ti reći vezano za F900....pogledaj specifikacije uporedo sa 900DSX Loncin fabrika, kupci bmw-a tvrde da nije isto, ali u suštini jeste, bmw f 900 i voge 900 dsx. Zašto dodatno plaćati značku za istu stvar. Inače, loncin dugo radi dobre agregate, tako da verujem da nema greške. Od kineza me interesuje zontes 703f, a od japanaca, naravno suzuki gsxs 1000 gx. Nisam kupac ali volim da pogledam. Trebalo bi u nedelju da dodjem na sajam, ali sam se razboleo kao pas, trenutno sam na bolovanju, ako ozdravim, a ide na bolje, eto me za vikend. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 62 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, draki said: Нешто лошији Сајам него што сам очекивао, али с обзиром на цјелокупуну ситуацију у држави добија од мене средњу оцјену. И ове године доминацију држе "adventure" мотори. Нови ЦФ Мото 700МТ са невјероватном цијеном од 6500 еура показује да ће бити јако присутан на друмовима Србије и шире. Иако сам, као и свих ранијих година, гледао Јапанце морам да признам да ми је за око, а вала и за срце, запао БМВ Ф900 и ако бих се одлучио за мотор европске производње то би био баш овај. Мислим да смо ми мотористи доста допринијели томе да Сајам губи на популарности. Било би добро да прича о наредном сајму крене чим се овај заврши и на тај начини покажемо организатору да смо и ми жељни правог мото догађаја. Зашто се не би поновила 2009. година када су на сајму били присутни сви мото брендови, када су били организовани концерти, дружења и каскадерске вожње. VOGE 900 agregat je isti kao taj BMW, ima i klipova po youtube. Pritom kada se pogleda oprema koja se dobija i trenutni sajamski popust za 9200 sa 4 godine garancije dobiješ maltene f900, sa brembo kočnicama, grejačem sedišta, ručki, integrisanim maglenkama, tempomatom, quickshifterom. Po meni jedna od boljih ponuda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3004 Napisano pre 8 sati Drug član, 1534 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Loncin fabrika, kupci bmw-a tvrde da nije isto, ali u suštini jeste, bmw f 900 i voge 900 dsx. Zašto dodatno plaćati značku za istu stvar. Inače, loncin dugo radi dobre agregate, tako da verujem da nema greške. Od kineza me interesuje zontes 703f, a od japanaca, naravno suzuki gsxs 1000 gx. Nisam kupac ali volim da pogledam. Trebalo bi u nedelju da dodjem na sajam, ali sam se razboleo kao pas, trenutno sam na bolovanju, ako ozdravim, a ide na bolje, eto me za vikend.Samo da ne bude zabune, Voge 900 je jaaaako slična platforma kao BMW 850, BMW 900 ima drugačiji i motor i ram. Koliko ja znam. Voge 900DSX i dalje fantastična ponuda.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3004 Napisano pre 8 sati Drug član, 1534 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram danas pravo sa posla da svratim. Bar letnje rukavice da promenim...LS2 Dart 2 pogledaj, je ću te verovatno uzetiSent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3004 Napisano pre 8 sati Drug član, 1534 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je od izlagača izašao sa pravim popustima na motocikle i skutere? Odnosno da li uopšte ima pravih popusta kad sagledamo činjenicu da je Honda NC750x u novembru 2024 koštala 7.990e a sad je prodaju po sajamskoj ceni od 8.200 eura... ? Kamata: 0% Mesečna rata: 89 EUR Ušteda: 400 EUR Učešće: 3.700 EUR Nc750x sa manuelnim menjačem je 7200, DCT 8200, model 2024.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2814 Napisano pre 8 sati Vozac A kategorije :D, 976 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Dzoni1991 je napisao: VOGE 900 agregat je isti kao taj BMW, ima i klipova po youtube. Pritom kada se pogleda oprema koja se dobija i trenutni sajamski popust za 9200 sa 4 godine garancije dobiješ maltene f900, sa brembo kočnicama, grejačem sedišta, ručki, integrisanim maglenkama, tempomatom, quickshifterom. Po meni jedna od boljih ponuda. Поунда јесте ок, и више од тога. Вог ће сигурно бити присутан на друмовима али никад неће бити БМВ. Као што ЦФ неће бити КТМ, QJ Стром и тако даље. Не сумњам у квалитете мотоцикала брендова из Кине али ја сам мишљења да ће увијек бити разлике. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3011 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Drug član, 1319 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Gordak985 je napisao: Samo da ne bude zabune, Voge 900 je jaaaako slična platforma kao BMW 850, BMW 900 ima drugačiji i motor i ram. Koliko ja znam. Voge 900DSX i dalje fantastična ponuda. Sent from my SM-S911B using Tapatalk Zainteresovani kupac će logikom dobijenom iz istraživanja ovih modela doći do razlika i sličnosti . Onom ko je paušalno došao do zaključka da su isti modeli , činjenicama i logikom nemožeš objasniti da su u stvari različiti. Do tih podataka sam došao i ja vezano za sličnost bmw 850 i voge 900 dsx,pre kupovine. Možda nije dobar primer za gore navedeno , (jer su bmw c400gt i voge sr4 skuteri inženjerski skoro isti )ali objašnjava razliku u materijalima i komponentama koji su korišćeni.Na voge crkavaju anlaseri, magneti abs tcs , problemi sa oduzimanjiem gasa i povećanom potrošnjom dok se ništa od navedenog ne dešava na c400gt.Potpuno drugi mateijali i elektronika su korišćeni , kao i kontrola kvaliteta. da li je razlika u ceni opravdana i pored toga,nekome da nekome ne. Promenio pre 8 sati član Džim Džarmuš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3965 Napisano pre 6 sati Drug član, 2590 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, draki je napisao: Поунда јесте ок, и више од тога. Вог ће сигурно бити присутан на друмовима али никад неће бити БМВ. Као што ЦФ неће бити КТМ, QJ Стром и тако даље. Не сумњам у квалитете мотоцикала брендова из Кине али ја сам мишљења да ће увијек бити разлике. Draki...KTM je bankrotirao a CF razvalio proizvode u srednjem segmentu iste imaju. Pogotovo sad sa 800MTX modelom... A što se tiče Voge...da staviš F850 i F900 pored, 2/3 stvari šraf na šraf ide. Jedino je agregat maalo napumpaniji kod F900 tipa 100 ili 115ks dok je DSX 95ks ali uz 95Nm obrtnog momenta što je za respekt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3965 Napisano pre 6 sati Drug član, 2590 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, milomir22 je napisao: Loncin fabrika, kupci bmw-a tvrde da nije isto, ali u suštini jeste, bmw f 900 i voge 900 dsx. Zašto dodatno plaćati značku za istu stvar. Inače, loncin dugo radi dobre agregate, tako da verujem da nema greške. Od kineza me interesuje zontes 703f, a od japanaca, naravno suzuki gsxs 1000 gx. Nisam kupac ali volim da pogledam. Trebalo bi u nedelju da dodjem na sajam, ali sam se razboleo kao pas, trenutno sam na bolovanju, ako ozdravim, a ide na bolje, eto me za vikend. 703f je okrnjen sa nedostatkom komplet šiftera i radarom ali svakako je dobar motorin, jaako lepo ide, menjač je baš pitak za 8000e nije loša kupovina za 3 cilindra. Sa druge strane...DSX za 9200 baš tera na razmišljanje GSX sam probao prošle sezone i ono je ludački motor! Mislim da svakog R-a može da postidi...ali je mali motor. Mislim da ljudi iznad 180cm nemaju šta da traže na tom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13735 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 7623 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Što okrnjen? Koji će mu vrag radar i quickshifter. Bitno da se sklop pokaže dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 609 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 297 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan dosta siromasno sve na sajmu, ali sta znam, ja sam srecan i zadovoljan da i ovo opstaje u ovoj nasoj drzavi. iscimali se ljudi. p.s. samo u hali sa motorima sam bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...