salem 1111 Napisano pre 13 sati Zainteresovan, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, azlatic je napisao: Odziv nam je dosta slab? Šta se dešava?? Ma dosadilo ljudima valjda da se turaju na spisak... Napravi se spisak od 80 motora a dodje 800 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 91 Napisano pre 13 sati U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ako se već ide da se ljudima pruži podrška, molim izmenite naslov, mesto se zove Nedeljice, a ne NedeljNice. 140. Lukaimasa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maćo 244 Napisano pre 12 sati U prolazu, 58 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CRF1100D Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, deda54 said: Nije slab no fb se puno ljudi javlja da dolaze mada ima i one naše cuvene bolesti zvane sujeta od onih što bi da budu glavni a i ja ne znam ko je glavni.Lokalni moto klub nas očekuje i biće spremljena hrana za nas Jebes ti te sa sujetom. Mi novosadjani se organizujemo i pridruzujemo se. Nedjeljice su bitnije od bilo cega. Ako one padnu, jebace nas Rio Tinto dozivotno. A i generacije koje dolaze. Vidimo se momci 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19698 Napisano pre 11 sati Integrisan, 8586 postova Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto AJ nam rešiš ovo sa naslovom, stvarno sramota da stoji 'vako NedeLJice 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5875 Napisano pre 8 sati Drug član, 847 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Da, javio sam kolegi isti dan na PP da izmeni naslov, ali izgleda da ispravka ipak "neće da može"... Samo info da "Prva vojvođanska brigada" kreće sa Mišeluka (sa punim rezervoarima) u nedelju u pola 9. Ne znamo još uvek kakva je agenda za taj dan, ali verovatno neće trajati jako dugo i povratak je istog dana predveče... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 255 Napisano pre 7 sati U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Samo malo laganije da se vozi, za Niš sam bio na ivici komfora, ipak sam ja totalni početnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 80 Napisano pre 6 sati U prolazu, 22 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, azlatic je napisao: Samo malo laganije da se vozi, za Niš sam bio na ivici komfora, ipak sam ja totalni početnik Tačno tako sad je kraća tura necemo preko 80 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1112 30 Napisano pre 6 sati U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li Beogradjani imaju neko zborno mesto gde će se skupljati da krenu ka Sabcu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 80 Napisano pre 4 sati U prolazu, 22 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan Eno ga neki pametan na viber grupi motorista kaže da forum nije pogodan za okupljanje motorista i da neko hoće da kao da preotme organizaciju Šta ti je bolest da se bude glavni a za to nema leka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 255 Napisano pre 4 sati (promenjeno) U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, žao mi je, ali ja moram da se odjavim za nedelju, ne idem u Gornje Nedeljice sa vama. Malo sam sredio ispisak sad kad sam se odjavio tako da @atila ipak staje na broj 8 Ali zato sigurno dolazim u subotu u Sopot!! 1. @deda54 2. Tumbe 3. Panksi 4. Ibivan 5. Nebica933 6. Sara 7. Mitrovčani (izmedju 10 i 130 ko šiptari) 8. Atila 138. Severian 139. Lukaimasa Promenio pre 4 sati član azlatic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladogoogle 6 Napisano pre 4 sati U prolazu, 1 post Lokacija: Gornje Nedeljice Motocikl: Yamaha XJ 600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece dragi ljudii, bajkeri iz Gornjih Nedeljica, Brezjaka i Loznice Vas cekaju na OMW pumpi u Loznici gde se pridruzujemo koloni i nastavljamo voznju prema kancelariji rio tinta ul. Gimnazijska br.4.. Nakon toga nastavljamo put ka Gornjim Nedeljicama gde Vas sve ocekuje topla dobrodislica i rucak za sve goste. Jedva cekamo da se druzimo i razmenimo misljenja. Veliki pozdrav sa prve linije odbrane. NECE KOPATI 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2167 Napisano pre 2 sati Drug član, 885 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan 1. @deda54 2. Tumbe 3. Panksi 4. Ibivan 5. Nebica933 6. Sara 7. Mitrovčani (izmedju 10 i 130 ko šiptari) 8. Atila 138. Severian 139. Lukaimasa XXX. Vaske4s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2167 Napisano pre 2 sati Drug član, 885 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Aj sad, sta je tacno? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 255 Napisano pre 2 sati U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Meni sve postaje nenormalno... Forum je uvek funkcionisao kako treba dok nije krenula da radi Viber grupa... I šta sad?? Više ljudi sarađuje sa studentima i fakultetima, ko je sad u pravu, ko nije?? Gornje Nedeljice ne organizuju studenti ali su svakako po meni gorući problem... Pored studenata počeli su da nas zovu i lokalni aktivisti, primer je Sopot, vidim da je tamo neki lokalni predsednik opštine, svakako razumem njihov poziv i idem, ali sve ove kolone bajkera koje se sad mešusobno prepucavaju stvarfaju jednu dozu nepoverenja??? Mislim da bi trebalo organizovati neki sastavak po par ljudi sa foruma i par ljudi iz Viber grupe Bajkeri za studente, da se vidi i nađe neki zajednički jezik i dogovor, poznavajući i jedne i druge strane, rekao bih da smo svi na istom putu ali da se nekako razilazimo u komunikaciji.. Svima nam je cilj promena koju su studenti inicirali, ali ne bežimo ni od drugih aktivista koji se bore za bolje sutra, ok, treba ignorisati političke stranke, ali nestranačke aktiviste po meni treba saslušati i pomoći gde nas traže, shodno našim mogučnostima...?? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3573 Napisano pre 2 sati Drug član, 2443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, azlatic je napisao: Meni sve postaje nenormalno... Forum je uvek funkcionisao kako treba dok nije krenula da radi Viber grupa... I šta sad?? Više ljudi sarađuje sa studentima i fakultetima, ko je sad u pravu, ko nije?? Gornje Nedeljice ne organizuju studenti ali su svakako po meni gorući problem... Pored studenata počeli su da nas zovu i lokalni aktivisti, primer je Sopot, vidim da je tamo neki lokalni predsednik opštine, svakako razumem njihov poziv i idem, ali sve ove kolone bajkera koje se sad mešusobno prepucavaju stvarfaju jednu dozu nepoverenja??? Mislim da bi trebalo organizovati neki sastavak po par ljudi sa foruma i par ljudi iz Viber grupe Bajkeri za studente, da se vidi i nađe neki zajednički jezik i dogovor, poznavajući i jedne i druge strane, rekao bih da smo svi na istom putu ali da se nekako razilazimo u komunikaciji.. Svima nam je cilj promena koju su studenti inicirali, ali ne bežimo ni od drugih aktivista koji se bore za bolje sutra, ok, treba ignorisati političke stranke, ali nestranačke aktiviste po meni treba saslušati i pomoći gde nas traže, shodno našim mogučnostima...?? Vrlo je jednostavno...prate se akcije dece na njihovim zvaničnim kanalima i ne trči se na svaki poziv. U viber grupi nisam niti ću biti, organizujem se prema potrebama dece kao i prvog dana a to je, tu sam gde me trebate da podržim vaš deo sa svojim mogućnostima...dakle ne organizujem već PRATIM, što je veeelika razlika od viber grupe gde se koliko vidim otvoreno radi na organizaciji i planiranju što vas stavlja u položaj da budete odgovorni za neki događaj gde je već neko ''nadležan'' što je jaaaako glupo. Sa druge strane Nedeljice su potpuno druga stvar i ja lično to odvajam od dece. Da je sreće i pameti bilo da smo prošli pored zgrade gde je žvalonja letos lobirao uživo zajedno sa menadžmentom tinta (namerno pišem malim slovima) moguće da do Bogatića ne bi ni došli! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 255 Napisano pre 2 sati U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ma studenti su šećer živi, predivna deca, organizacija, energija... Volim ih svim srcem! Naravno da ih pomažemo i pratimo gde god da nas pozovu, ali to ne znači da ne možemo da odemo ni na neke druge proteste koji su nam ipak bitni...?? Ne mislim na proteste političkih organizacija već lokalnih aktivista koji se bore za neku pravdu...?? Nekako ispada da smo počeli jedni druge da optužujemo za spinovanje, prevaru, svašta nešto... Meni je kao nekome ko je od skora na forumu to vrlo konfuzno, ne znam gde i kako da se informišem i kome da verujem a imam želju d pomognem i da se odazovem maksimalno, naravno u skladu sa svojim mogućnostima... I zato ovde pitam, kako ja da znam na forumu koji su pozivi u redu a koji ne??? I kome da verujem? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 80 Napisano pre 2 sati U prolazu, 22 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, mick je napisao: Vrlo je jednostavno...prate se akcije dece na njihovim zvaničnim kanalima i ne trči se na svaki poziv. U viber grupi nisam niti ću biti, organizujem se prema potrebama dece kao i prvog dana a to je, tu sam gde me trebate da podržim vaš deo sa svojim mogućnostima...dakle ne organizujem već PRATIM, što je veeelika razlika od viber grupe gde se koliko vidim otvoreno radi na organizaciji i planiranju što vas stavlja u položaj da budete odgovorni za neki događaj gde je već neko ''nadležan'' što je jaaaako glupo. Sa druge strane Nedeljice su potpuno druga stvar i ja lično to odvajam od dece. Da je sreće i pameti bilo da smo prošli pored zgrade gde je žvalonja letos lobirao uživo zajedno sa menadžmentom tinta (namerno pišem malim slovima) moguće da do Bogatića ne bi ni došli! Ne treba se na sve okretati ko hoće hoće svi prema svojoj savesti Garantujem da smo one iz viber grupe pozvali da budu glavni da bi odmah podržali Sujeta je čudo Nema glavnog vozi narod !!!! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3573 Napisano pre 2 sati Drug član, 2443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, azlatic je napisao: Ma studenti su šećer živi, predivna deca, organizacija, energija... Volim ih svim srcem! Naravno da ih pomažemo i pratimo gde god da nas pozovu, ali to ne znači da ne možemo da odemo ni na neke druge proteste koji su nam ipak bitni...?? Ne mislim na proteste političkih organizacija već lokalnih aktivista koji se bore za neku pravdu...?? Nekako ispada da smo počeli jedni druge da optužujemo za spinovanje, prevaru, svašta nešto... Meni je kao nekome ko je od skora na forumu to vrlo konfuzno, ne znam gde i kako da se informišem i kome da verujem a imam želju d pomognem i da se odazovem maksimalno, naravno u skladu sa svojim mogućnostima... I zato ovde pitam, kako ja da znam na forumu koji su pozivi u redu a koji ne??? I kome da verujem? Pogledaš ranije teme vezane za studente i vožnje...vidiš ko ih je započeo i ispratiš tu liniju komentara. Mi se ovde ''znamo'' dosta dugo pa nam je lako a tebi je naravno teško da se orjentišeš. Zato čitanje i prelistavanje i sve će ti biti jasno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 80 Napisano pre 2 sati U prolazu, 22 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, vladogoogle je napisao: Dobro vece dragi ljudii, bajkeri iz Gornjih Nedeljica, Brezjaka i Loznice Vas cekaju na OMW pumpi u Loznici gde se pridruzujemo koloni i nastavljamo voznju prema kancelariji rio tinta ul. Gimnazijska br.4.. Nakon toga nastavljamo put ka Gornjim Nedeljicama gde Vas sve ocekuje topla dobrodislica i rucak za sve goste. Jedva cekamo da se druzimo i razmenimo misljenja. Veliki pozdrav sa prve linije odbrane. NECE KOPATI Evo ko nas zove ali izgleda da Rio Tinti ima lobiste i medju nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3573 Napisano pre 1 sat Drug član, 2443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, deda54 je napisao: Evo ko nas zove ali izgleda da Rio Tinti ima lobiste i medju nama Pazi...lobisti ili ne ovo je ogroman problem koji nam je nametnut. A lobisti se lako ispumpaju. Iskreno ovo je pitanje bukvalno opstanka dela zemlje...bukvalno. Da je vlast i najbolja nama, ovo bi bila ne crvena linija već stvar za rešavanje nacionalizacijom i oduzimanjem poseda tintu kako bi se izbacio iz zemlje. Prosto ovi prete da izmene ne ljudske živote nego lice nacije i kompletnog regiona. Pa nemamo mi površinu jedne Afrike ili Australije pa da se uništavanje tinta i sličnih ne primeti. Ova priča je trebala da bude prioritet svima... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 80 Napisano pre 1 sat U prolazu, 22 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, mick je napisao: Pazi...lobisti ili ne ovo je ogroman problem koji nam je nametnut. A lobisti se lako ispumpaju. Iskreno ovo je pitanje bukvalno opstanka dela zemlje...bukvalno. Da je vlast i najbolja nama, ovo bi bila ne crvena linija već stvar za rešavanje nacionalizacijom i oduzimanjem poseda tintu kako bi se izbacio iz zemlje. Prosto ovi prete da izmene ne ljudske živote nego lice nacije i kompletnog regiona. Pa nemamo mi površinu jedne Afrike ili Australije pa da se uništavanje tinta i sličnih ne primeti. Ova priča je trebala da bude prioritet svima... Pusti ih spremaj mašinu da pumpamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3573 Napisano pre 1 sat Drug član, 2443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, deda54 je napisao: Pusti ih spremaj mašinu da pumpamo Mi kinezi smo spremni u po'noći!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19698 Napisano pre 1 sat Integrisan, 8586 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auu, kakav nepotreban pičvajz... Bezveze skroz... Sujete klete. Dakle, hajde da ja, kao neko ko je pozvao na prvu ovakvu vožnju i ko je svojim imenom, prezimenom i brojem tablice, iz čiste želje da se fizički zaštite studenti, otvorio prvu temu (i kasnije još nekoliko tema), bar probam da vratim stvar na ono što bi trebalo da nam je svima važno. Pa kome znači - znači, uzmi ili ostavi. Kao prvo, niko nema eksluzivnost da organizuje bilo kakve bajkerske vožnje, ni neka Viber grupa (bilo koja), ni forum, ni ja, ni Pera, ni Ždera, ni Prase, ni bilo ko deseti. Niti je bilo ko izabran/postavljen za predsednika bajkerskog pokreta. Takav ne postoji. Još manje postoji onaj koji jedini priča sa studentima i ovo vam kaže jedan od dvojice ljudi kojima su studenti bukvalno prvim prišli i tražili pomoć (ispred ETF-a, vožnja za Sonju). Tako da pustite gluposti. Što se ove vožnje tiče, pojma nemam ko je tačno organizuje, niti imam bilo kakav kontakt sa ljudima, osim što sam video za vožnju ovde. Forum je otvoren za sve, tako je bilo na početku i tako je ostalo do sada (na veliku, veliku čast samom forumu). Nikome ne treba bilo čija dozvola za inicijativu! Ali, braćo moja, ne vidim trik po kome neko ko organizuje podršku onim H-E-R-O-J-I-M-A u Nedeljicama, razvodnjava energiju ili bilo šta drugo pomenuto gore. Ovo blanko mogu da napišem. Pa to je toliko u skladu sa originalnom idejom, da ne može biti više. Podrška slabijem, progonjenom, onom ko je sve lično stavio na kocku da bi se borio za svoje parče zemlje, ali i sve nas usput! I pri tome rizikuje baš sve, čak i svoju fizičku egzistenciju! Pa, jbm mu miša, ako to nije vredno podrške, a vožnja za doktore jeste (doktori, nemam ništa protiv vas!!), ja sam onda Paja patak! Naprotiv, mogu da kažem svoj lični utisak - onaj ko bi da zaustavi takvu vožnju, već mi je malo sumnjiv. Ljudi, ne slušajte nikoga, najmanje slušajte mene, slušajte svoje srce! Na ovu i svaku drugu temu. Pa valjda se za to i borimo... Ako lične obaveze dozvole, mene eto na vožnji. A na spisak sam se unapred stavio upravo da podržim ideju. Ustvari, sad ću i lične obaveze da pretumbam i probam sigurno da dođem. Ako organizator nešto zajebe, prvi ću biti da to otvoreno kažem! I još nešto, ja sam na početku dao reč (i sebi i svojim saborcima) da mene pred kamerama, medijima itd, po ovom bajkerskom pitanju niko videti neće. Pozivam ovoga što je napisao poruku gore da obeća to isto i skine se sa te medijske droge... Manje će onda boleti da pusti ostale divne ljude u pravu na njihove inicijative. Sad bi stvarno mogli da prestanemo sa glupostima i probamo da zajedno i jedinstveno odgulimo stvar do kraja. Da se ne blamiramo, ni pred sobom, ni pred studentima, ni pred javnosti i to zbog glupavih sujeta. Zaista treba da se nastavi zajedno i bez ovakvih eskapada dalje i ja ću prvi videti da tako bude... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19698 Napisano pre 52 minuta Integrisan, 8586 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Nikola1112 je napisao: Da li Beogradjani imaju neko zborno mesto gde će se skupljati da krenu ka Sabcu? Ja ću biti na Zmaju (smer ka Šidu) u 8.30h. Ko hoće sa mnom kroz sremska sela (van glavnih puteva), dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1714 Napisano pre 47 minuta Drug član, 631 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, azlatic je napisao: kome da verujem Daj malo vremena, upoznaj se sa ljudima, i kašće ti se samo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...