Jump to content

Moto Zajednica

Krug se zatvara... Beograd 15.3.2025. (!)

Recommended Posts

• Drug član, 1106 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE

Možda sam propustio pa me ispravite ali nisam video da je "čovek sa više nadimaka" objasnio ili bar pokušao šta se dešavalo oko vožnje za Nedeljice.

Sent from my M2006C3MII using Tapatalk

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: Yamaha mt-03
pre 15 minuta, severian je napisao:

Ne znam za to. Ja taj sastanak nisam doživeo lično, jer bukvalno ništa od ovoga nisam gledao lično. Bolje da ga je bilo, ok uspavala si se, šta da se radi. 

U ličnom ključu, ako je potegnut, mogu da ti kažem sledeće... ako si Nemanjina školska drugarica, znači da sam puno stariji od tebe, ne možda do tačke otac, ali npr stric ili ujak... Znaš, ja da sam propustio sastanak sa nekim toliko starijim zato što sam se uspavao, našao bih način da se izvinim. Ovo mi puno govori o tvom karakteru, ali gledano oko opštih stvari opet bih zakazao i došao na sastanak sa tobom. 

Ti mi odajes utisak razumne osobe i zato sam i želeo sastanak, da to ludilo prestane na vreme. Nije. 

Tebi lično mogu da zamerim dve stvari : iskoristila si ti lično forum i neistinama pokrenula viber grupu (pogledaj šta si napisala u x tema, lansirajuci grupu, a šta je od toga bilo tako). I drugo, bez ljutnje, ti nemaš ni minimalni osnov da zastupas motocikliste pred bilo kim i lakoća samopouzdanja kojom si to preuzela na sebe, veoma slabo vozeci motor, takođe puno govori. 

Neću nastavljati, jer i da si najkrivlja na svetu, a nisi, nije cojstvo 5 na jednoga ili jednu. 

Jedno se ne bih složila... Ja nisam zastupala nikoga javno, a na plenum sam pozvana jer sam se mahom ja brinula da objave budu jasne i lepo sročene. Nisam se bavila tamo zastupanjem, to sam prepustila iskusnijim kolegama. Odbila sam da budem redar baš iz razloga koje ste naveli i nikada sebe nisam predstavljala kao nekog znalca za vožnju motora. 

Što se tiče grupe, nisam je ja osnovala, samo sam imala tehničke sposobnosti i umeće pisanja i otud moja admin funkcija, igrom slučaja. Isto tako sam na početku bila pod utiskom da je istina ono što sam pisala na forumu za grupu. 

Desilo se šta se desilo, zaista ne bih da se vrtimo u krug jer mislim da imamo bitnije stvari ispred nas u kojima, ne kao bajkeri, ne kao forum, ne kao viber grupa, već kao ljudi moramo da se držimo zajedno. 

• Podržavam 1

• U prolazu, 39 postova
pre 10 minuta, Tumbe je napisao:

Ovo sam odgovorio iz razloga da razjasnimo da nema vređanja, niti treba da bude.

Ovo je Forum.

Svako ima pravo na stav i reč.

Ne postoje samozvane vođe!!!

Izvinite, ali ovo je kontradiktorno vašem prethodnom odgovoru gde objavljujete kraj i govorite da moj nadimak ima veze sa mojim karakterom, a pre toga me javno proglasavate nekim ko nisam i pišete onakve reči.

Drago mi je ako je narativ promenjen na dalje. 

• Zainteresovan, 615 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Ovo pozivanje bratstvo i jedinstvo bukvalno sat-dva nakon sto je saxi prosuo onu svoju kofu pomija mi vređa ovo malo inteligencije...

Inače, voleo bih da mi neko od vas sa plenuma pojasni šta će bajkeri ili bilo ko ko nije student na plenumu? Otkud to sad da jedan bajker komanduje i studentima i saobraćajnom policijom? Jedan čovek, i to bajker, biva zamoljen da se popne na govornicu i održi govor i zamoli građane da se raziđu? Je l nije bilo studenata i redara koji bi tako nešto uradili? Je l to tako na plenumu rešeno? Je l na plenumu dato ovlašćenje jednom čoveku da odlučuje koga će studenti i policija pustiti u grad? A ipak najviše bih ipak voleo da ne znate o čemu pišete i da to gde ste bili nije plenum, jer ako jeste onda...

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 355 postova
  • Motocikl: plavi

@saxi moram da te ispravim, nisam se konsultivao ni sa brdarom ni sa seve nego sam ih tagovao u temi voznje sa recimo pozivom na novo okupljanje, ali mi nisu odgovorili, moguce da nisu videli, nebitno, dakle taj deo si pogresno protumacio, drzimo se istine ipak... 

• Podržavam 1

• U prolazu, 39 postova
pre 1 minut, Hacky je napisao:

Ovo pozivanje bratstvo i jedinstvo bukvalno sat-dva nakon sto je saxi prosuo onu svoju kofu pomija mi vređa ovo malo inteligencije...

Inače, voleo bih da mi neko od vas sa plenuma pojasni šta će bajkeri ili bilo ko ko nije student na plenumu? Otkud to sad da jedan bajker komanduje i studentima i saobraćajnom policijom? Jedan čovek, i to bajker, biva zamoljen da se popne na govornicu i održi govor i zamoli građane da se raziđu? Je l nije bilo studenata i redara koji bi tako nešto uradili? Je l to tako na plenumu rešeno? Je l na plenumu dato ovlašćenje jednom čoveku da odlučuje koga će studenti i policija pustiti u grad? A ipak najviše bih ipak voleo da ne znate o čemu pišete i da to gde ste bili nije plenum, jer ako jeste onda...

Ja sam se oglasila jer sam tagovana i vredjana. 

Na plenum su pozvali studenti onoga s kim su u kontaktu, u amfiteatar sa svim prisutnim fakultetima - da bio je plenum. I ne, na tom na kom sam ja bila, nije bilo ni do kraja sve isplanirano, a kamoli detalji koji su se desavali u hodu (o kojima opet ne mogu da komentarisem jer nisam bila prisutna od nekih 17h, zbog slomljene ruke i temperature). Za situacije kod Ikee i ostalog sam već objasnila da nemam odgovore jer nisam bila prisutna. 

• Drug član, 1319 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2
On 19. 3. 2025. at 7:52, Tumbe je napisao:

Dogovor je bio na sastanku prethodno veče kod Saleta kući a gde je prisustvovao i saxi I bobi da za medije govori @araS .

Ne mogu sad da pohvatam kontekst kada se dešavalo ovo opisano u citatu, ali sećam se dobro da sam pratio uživo portale, a ovaj video gde navedena Sara daje izjavu, onako pomalo stidljivo, ostao mi je nekako baš upečatljiv.

...

Kao što možete da vidite, izjave izvesne Sare nema, i nekako se osetila neka neprijatnost i na samom videu...

• Drug član, 883 postova
  • Motocikl: MT-09 Tracer
pre 17 minuta, Interceptor BP je napisao:

Možda sam propustio pa me ispravite ali nisam video da je "čovek sa više nadimaka" objasnio ili bar pokušao šta se dešavalo oko vožnje za Nedeljice.

Ključna stvar!:takoje:

Nemam vremena ni volje da čitam Saxijevu pisaniju jer je potpuna diskreditacija nastupila lažima i pokušajima subverzije vožnje u Nedeljice (što kaže @piki kad me jednom slažeš za mene ne postojiš). Ko bi čiste savesti i namera objavljivao (laž) da se čuo sa nekim iz tog kraja i da je ta podrška otkazana?? Da li bi neko "normalan" i čist uopšte išao u proveru takve inicijative i objavljivao laži u pokušaju da se ta vožnja otkaže? :stabre:

Drugo, da li je normalno samostalno sastajanje sa članovima MUP-a i BIA-e na Zmaj pumpi pre polaska? Da li treba da poverujemo da su Saxi, BIA i policija na istoj strani sa bajkerima odnosno protiv režima jednog čoveka? Neki možda veruju u takve čiste namere, ali ja nisam od tih...:neznam:

Otimanje kolone bajkera sa Ikee, svađe i skoro tuče, dovođenje u opasnu situaciju mnogih bajkera i njihovih pratioca, nezvanična informacija o završetku protesta u 19h itd, ne može se nikako svrstati u želju za ličnom željom za publicitetom i željom za učešćem u budućoj vlasti jer puno toga ukazuje na sadejstvo sa aktuelnom. On je imao win-win situaciju (kao i predsednik) da ako sve prođe kako treba dobija dodatno poverenje među bajkerima, a ako se bajkeri i učesnici protesta poverdu za ekstremistima biće pohapšeni za šta on nema nikakvu odgovornost. Stefane @ProMaster sigurno ga lično poznaješ bolje od mene i da je vremenom dobio tvoje poverenje kao i mnogih drugih, ali to ne mora automatski da podrazumeva njegove namere. Logičan i ispravan je stav da ćeš u njegove loše namere poverovati "kada ti neko dokaže njegovu krivicu", ali tom logikom i ja ne verujem u Boga dok mi neko ne dokaže njegovo postojanje. Pri tome iskreno poštujem sve vernike svih veroispovesti iako je njihova vera zasnovana bez ikakvih "dokaza".

Isto tako, drago mi je da je tema privremeno otvorena da pojasnim da moja zezanja terminima "Koordinator 2.0" i "Organitator 2.0" nemaju apsolutno nikakve veze sa NS ekipom i @Kopljas koji se ne znam kako osećao prozvanim u tim postovima jer nije ni najmanje upućeno njima. Znam da svakodnevno vredno i pošteno radite na svim akcijama i nikakve veze ti postovi nemaju sa vama. Bilo je upućeno likovima poput Saxija i nekim "padobrancima" koji su uletali na forum kao anonimusi bez ikakvog kredibiliteta i izbacivali jako važne organizacione podatke...

• Sviđa mi se 4

Ali pročitala si šta sam napisao oko ovoga na redarskoj viber grupi. Hajde da pretpostavimo da je to što sam napisao tačno. Kakvo je onda objašnjenje za to i da li postoji ikakvo?

I molim samo da se ovo ne tumači kao napad gomile krvožednih debila sa foruma na jednu devojku koja pokušava da smiri strasti, jer to nije tako. Na forumu smo i diskutujemo i ono što se napiše ovde nadam se da ostaje. Ja te ne poznajem i nemam apsolutno ništa lično protiv tebe, a i ti si se oglasila još pre nekoliko dana kao ,,admin te strašne viber grupe" i prilično si aktivna i sada. Sa druge strane, ja se lično osećam prilično bedno što pompeznu najavu celog sranja kod Ikee i Autokomande nisam dovoljno ozbiljno shvatio.

Zato hoću da se istera na čistac da li ja možda grešim i da li sam možda bio na nekom drugom mestu i u paralelnom univerzumu sve vreme ili možda stvarno među nama hoda mesija odeven u moto opremu ili je nešto drugo po sredi.

On 3/20/2025 at 11:09 AM, mick said:

Majstore...ja ti nisam iz te priče. A obzirom kako pišeš vrlo je jasno šta si radio...

Znam šta je na snimku, video sam ga svojim očima.
I da je na tom snimku kao član SNS radio na sređivanju infrastrukture u svom selu.
Da li je to nešto pogrešno?
Da li je nešto skriveno?
Da li većina Foruma na zna ili zna?
Iznesi dokaz da je on radio nešto protiv zakona, da je bio na funkcijama u stranci, da je "okrvavio ruke" kao što ti drugar navodi?
Ili ti je adut da ideš da ga blatiš po BGD da je bio u stranci, ali na nivou upravnika zgrade.
I to što mu ponovo pominjete suprugu, to ne govori o njemu, NEGO O VAMA.
JADNI I BEDNI STE DA NEMA DALJE.
Tumbe je na ovom Forumu pokazao i dokazao svoje lice.

A BOGAMI I VI STE!
Ajde dajte sledećeg, ti si već na smetlištu Foruma.

a evo i tebi da odgovorim posto si preuzeo ulogu lokalnog serifa, a slagao si... na zvanicnoj stranici na snimku se jasno vidi da je tvoj kompanjon predsednik odbora, dakle aktivni partijski funkcioner, neko ko je godinama glasno galamio i agitovao za vucica skoro isto onako kako sada ovde galami protiv njega i verujem da je isti taj snimak ponosno pokazivao u svoje vreme uz socne komentare... po kafanama :)

dakle to je ono kao oprostite mi moju ruznu proslost el to... njegova je, nije moja, ali mnogo se razgalamio ko su udbasi sektasi sluzba i ostalo pa neka prvo svoje dvoriste gleda...

ono sto je bitnije je nacin na koji branis nebranjivo, da je tamo samo da bi babi u selu uveo fazu... pa i onaj je sonju digao na haubu samo da bi resio ogrev, onaj je nalupao studente samo da bi mu skinuli nanogicu onaj glasao za dve crvene samo da bi nabavio zejtin, a na kraju onaj potpisao za sruseni krov samo da bi kupio svalerki dzip i tako nas je to "samo da" i srozalo ovoliko i po toj liniji svima njima ruke i jesu krvave... protiv cega se mi onda to borimo ako princip nije princip, sta, po tebi je kao kraduckati u redu :)

nauci oblike vlasti pa kad ukapiras da predsednik odbora stranke nema izvrsnu komunalnu funkciju nego propagira sistem preko veze i vezice mozemo dalje, ako ti ostalo obraza uopste... majstore :)

Promenio član bobi_krofna

• U prolazu, 39 postova
pre 6 minuta, Hacky je napisao:

Ali pročitala si šta sam napisao oko ovoga na redarskoj viber grupi. Hajde da pretpostavimo da je to što sam napisao tačno. Kakvo je onda objašnjenje za to i da li postoji ikakvo?

Nisam u toj grupi i ne mogu da komentarisem dešavanja u njoj jer ih nisam bila, niti sam sada svesna istih... 

Ja razumem da svi žele odgovore, volela bih da mogu da ih dam lično, ali ne želim da pretpostavljam o stvarima koje ne znam. 

Ono što znam napisah. 

Ponoviću, ne podržavam nikakvo vređanje, nikada i uvek sam reagovala na takve ispade tamo gde "imam uticaja". 

• U prolazu, 39 postova
pre 17 minuta, Hacky je napisao:

I molim samo da se ovo ne tumači kao napad gomile krvožednih debila sa foruma na jednu devojku koja pokušava da smiri strasti, jer to nije tako. Na forumu smo i diskutujemo i ono što se napiše ovde nadam se da ostaje. Ja te ne poznajem i nemam apsolutno ništa lično protiv tebe, a i ti si se oglasila još pre nekoliko dana kao ,,admin te strašne viber grupe" i prilično si aktivna i sada. Sa druge strane, ja se lično osećam prilično bedno što pompeznu najavu celog sranja kod Ikee i Autokomande nisam dovoljno ozbiljno shvatio.

Ja sam osoba s kojom ste komunicirali preko vibera pri planiranju vožnje za Kragujevac i koja je sa vama formirala objave na viber grupu za isti. Istina, nismo se lično upoznali možda.

• Integrisan, 8700 postova

Ova rasprava mi se već smučila, ali ZAISTA. Splačine, valjda u želji da kada se sve umaže izmetom, neće da smrdi ono što je suštinski ovde napravljeno (ili će sve isto da smrdi, pa će da se manje primeti svinjarija!), a što je već više puta pitano direktno od raznih ljudi i za šta nema ni slova odgovora. Ni od saxija, ni od ekipe.

Ovaj poslednji atak, ipak zahteva istinu:
Tumbe nikada nije krio da je bio u toj stranci. Pre dosta godina je izašao i to nakon ili neposredno pre jedne velike rasprave mislim ovde na forumu, kada je, meni je ovako sa strane to tako delovalo, doživao javnu katarzu. Debelo sam svedok dubine njegovog kajanja i po frekvenci i po amplitudi. Toliko se često posipa pepelom, da nam je svima već dosadio na tu temu.

Ali, nisam zato uzeo da pišem, jer mi ne pada na pamet da ga branim. Njegovi izbori, njegovo breme. Ono što hoću da kažem je samo istina i činjenice:

Neposredno nakon je taj gospodin krenuo sa ovom kampanjom koju vidite sada i ovde na forumu, Tumbe je sve nas koji smo organizovali te akcije, a pogotovo mene lično, suočio sa odlukom da se povuče, kako ne bi bio on karika preko koje se ruši forumski model organizovanja i naša stvar uopšte. Rekao mi je da neće dalje da nastavlja, jer će koristeći njega blatiti sve nas. Nije to odlučio bojeći se da će da ga blate, pa kao da spreči. U tim trenucima već uveliko su ga blatili na sve strane. I na viberu i po kafanama. Ponudio je to najnesebičnije moguće, ili je toliko dobar glumac da zaslužuje Oskara. A nije.

Ja sam ga onda pitao da li se on smorio. Čovek rekao da nije, ali ponovio ovo sve odozgo. Tada sam mu rekao da mi nismo političari i da bi bili poslednja govna da zbog svog "rejtinga" izdamo jednoga od nas, koji je i svojim telom stao gde je stao i branio šta je branio (dakle, ne teorija, fizički itekako, otkrivene tablice - bez PUMPAJ fazona preko iste). Koji je pri tom iz malog mesta i prema kome ta bagra ima extra razlog da se sveti.

Ja mu verujem i osećao bih se kao poslednje govno da ga pustimo niz vodu, samo zato što neko radi to što radi. E sad, da čujem ko će meni da kažem da sam SNS bagra... mislim, jebe mi se i da mi kaže, ja ću opet misliti to što mislim.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• 8-bit, 1920 postova
  • Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650

Kako sam ja razumeo kolona od par hiljada motora je upućena prema skupštini po direktivi "koordinatora bezbednosti" (NN lice za sada).

Voleo bih da znam kako to funkcioniše, jel to student, ili možda "prijatelj" od poverenja i "iskustva".

Bilo bi dobro da studenti ovu temu pročitaju i rastumače neke nedoumice, za dobrobit svih nas.

Promenio član mradomir
  • Sviđa mi se 2
  • Podržavam 5

• U prolazu, 39 postova
pre 1 minut, mradomir je napisao:

Kako sam ja razumeo kolona od par hiljada motora je upućena prema skupštini po direktivi "koordinatora bezbednosti" (NN lice za sada).

Voleo bih da znam kako to funkcioniše, jel to student, ili možda "prijatelj" od poverenja i "iskustva".

Bilo bi dobro da studenti ovo pročitaju i rastumače neke nedoumice, za dobrobit svih nas.

Ovo mogu da odgovorim. To je student. 

• Sviđa mi se 1

• 8-bit, 1920 postova
1 minute ago, 4FoxSake said:

Ovo mogu da odgovorim. To je student. 

Ok, a kako on menja nešto što je dogovoreno na plenumu prethodno veče? Pitam, ne znam procedure.

• Podržavam 1

• U prolazu, 39 postova
pre 1 minut, mradomir je napisao:

Ok, a kako on menja nešto što je dogovoreno na plenumu prethodno veče? Pitam, ne znam procedure.

Usputne odluke se donose komunikacijom medju studentima ad-hoc preko njihovih kanala komunikacije. Zaista ne znam dalje od toga, niti smatram da iko treba da zaviruje dublje u njihov način donošenja odluka. 

• 8-bit, 1920 postova
8 minutes ago, 4FoxSake said:

niti smatram da iko treba da zaviruje dublje u njihov način donošenja odluka. 

Pa sad...

Ne bih da razvijam priču u pravcu u kom sam krenuo, mislim da studenti generalno ispravno postupaju. Ali eto, desi se i poneki zajeb.

Promenio član mradomir
  • Sviđa mi se 1

50 minutes ago, 4FoxSake said:

Ja sam osoba s kojom ste komunicirali preko vibera pri planiranju vožnje za Kragujevac i koja je sa vama formirala objave na viber grupu za isti. Istina, nismo se lično upoznali možda.

Znam...to je ista ova vožnja za gore piše kako nas je bilo 60 i kako smo prošli pored nekog ko je izleteo. I to sopstvenog redara ni manje ni više. I pred tu vožnju je bilo puno energije potrošeno i puno reči napisano da bi Severian bio ispaljen za sastanak.

Nešto slično kao sa ovom temom...puno reči, lepih i skladnih rečenica, a na kraju - ne mogu da komentarišem, nisam bila prisutna.

Mislim, sve je to ok i svako ima pravo da piše šta hoće i brani stav koji hoće.

Uostalom kako mi koji smo bili na vožnji za KG da znamo da nije redar izleteo i da mi nismo prošli pored njega ako nismo bili prisutni kada se to desilo...i tako.

Neću više, izvinjavam se svima.

Promenio član Hacky

• Drug član, 401 postova
  • Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT

Evo, da napišem nešto, da ne bude da se nisam oglasio.

Nemam potrebe da skrivam od bilo koga i od bilo čega.

Ceo moj život je na izvol'te.

Ko god želi da "kopa i traga" neka to radi slobodno. Ima moj blagoslov. 

I neka iznese dokaze za to.

NE rekla kazala već dokazi, NE visoki funkcioner, a u stvari predsednik mesnog odbora, NE vedri i oblači a u stvari najobičniji radnik.

A sad da kažem nešto vama Forumaši.

Sve vidite i sve prepoznajete.

prase je danas izbacilo tekst koji niti ume da napiše niti shvata šta je napisano.

Na to se u raspravu uključuje @4FoxSake i odjednom ima sve vreme ovoga sveta za raspravu. 

A poseban slučaj je bobi krofna. 

Dokazao je da je u stvarnosti ne krofna već BALEGA.

I da pokušava da zagadi i zasmrdi sve ono što smo zajednički uradili za Studente u prethodnom periodu.

Očigledno je da je akcija "trovanja Foruma" vrlo koordinisana i osmišljena 

Svaka dalja rasprava sa prasetom, balegom i adminkom vodi KA RASPLINJAVANJU I BAVLJENJE NEPOTREBNIM STVARIMA.

SVE JE OVDE SVIMA JASNO!!!

• U prolazu, 39 postova
pre 1 minut, Hacky je napisao:

Znam...to je ista ova vožnja za gore piše kako nas je bilo 60 i kako smo prošli pored nekog ko je izleteo. I to sopstvenog redara ni manje ni više. I pred tu vožnju je bilo puno energije potrošeno i puno reči napisano da bi Severian bio ispaljen za sastanak.

Nešto slično kao sa ovom temom...puno reči, lepih i skladnih rečenica, a na kraju - ne mogu da komentarišem, nisam bila prisutna.

Mislim, sve je to ok i svako ima pravo da piše šta hoće i brani stav koji hoće.

Uostalom kako mi koji smo bili na vožnji za KG da znamo da nije redar izleteo i da mi nismo prošli pored njega ako nismo bili prisutni kada se to desilo...i tako.

Molim Vas da tudje reči ne pripisujete meni.

Bila sam u toj koloni za KG kolima i nisam komentarisala dešavanja ni brojnost nijednog trenutka

Hvala. 

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 673 postova
  • Motocikl: SV650A

Kao neko ko nije "odavde", jel mogu da pitam

-dali forum "dobija" neki drzavni novac?

-lik na video klipu je policajac ili je samo nalepio oznaku?

jasno je da tumbe odlicno zna sta je balega pa ga ostavljam da se sa svojom galamom pranjem ispiranjem i posipanjem valja u istoj jer da nije bilo njega i njemu slicnih studenti ne bi morali ni da se "dogode"... toliko :)

• U prolazu, 39 postova

Izvinite svi, ali ja zaista odustajem sada zvanično od oglašavanja ovde. Tagovana sam i vredjana, zato sam odgovorila, a onda je problem što sam odgovorila. Nikoga nijednog trenutka nisam vređala, odgovorila sam na sva pitanja koja nisu sva bila prijatnog tona na najmirniji način i to izgleda nisam smela uraditi... Ne znam šta da kažem. 

U pravu ste, nemam vremena za ovaj način komunikacije, nikada. 

• Drug član, 1134 postova
  • Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka
pre 24 minuta, Petre je napisao:

lik na video klipu je policajac ili je samo nalepio oznaku?

U Srbiji piše Policija a ne Police

• Hvala 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja