Jump to content

Moto Zajednica

Krug se zatvara... Beograd 15.3.2025. (!)

Recommended Posts

• Integrisan, 8689 postova
pre 2 minuta, Kopljas je napisao:

Zato pozivam obojicu @severian i @pepa prase da odstupe u drugi red, ostave komunikaciju izmedju ove dve grupe nekim drugim, razumnijim ljudima koji je nece razjedinjavati.

Neću ulaziti u prepirku sa tobom, to je tvoj stav na koji imaš pravo, uradio sam sve da te razuverim da je u pitanju lični sukob više puta, da objasnim da je u pitanju duboko različit pogled na organizovanje i da se za (novi) sistem ne možemo boriti potpuno istim metodama soliranja i gaženja svakog sistema.

Tvoje pravo je da mi ne veruješ, a meni je savest potpuno mirna i uradio sam, jednom sam to rekao, i ispod granice ljudskog dostojanstva da ne bude ovako. Voleo bih tebe da vidim u istoj situaciji i na istim iskušenjima, onda bih više verovao u načelne lekcije.

Ograničiću se dakle na suštinu: to što si predložio predložio sam prvi put jako davno, pretposlednji put na razgovoru koji opisuješ, a poslednji put pre par strana ovde (baci pogled, nemoj biti selektivan i nepravedan).

Sada idi na viber grupu i predloži to isto (kažem ti isto kao kolegi Promasteru). Javi odluku. Sa moje strane kucaš na otvorena vrata.

• Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 332 postova
  • Motocikl: KTM 1090 Adventure R

Sev,

ja do svog stava i kredibiliteta drzim, te sam isto vec napisao i na viber grupi. A tebe cu drzati za rec, ukoliko druga strana odgovori pozitivno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Želim ti sreću. Sa moje strane kucaš na otvorena vrata.

Na dalje molim te samo konkretno i ako "druga strana" iz bilo kog razloga ne odgovori konkretno, ja tebe držim za reč da to jednom pošteno saopštiš.

Računam da imamo dogovor.

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 606 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Ljudi, čovek je rekao to jutro da je mislio da nas debile pusti da se organizujemo i dođemo od Ikee ali da je ipak rešio da nas studenti i policija ne puste u grad. Parafraziram ali tako je suštinski.

I posle toga je odveo gomilu motora na kojima su bili i ljudi sa ženama i devojkama tamo gde nit im je rečeno da će da budu nit je trebalo da budu i to ne bilo kud nego u sred srede mase od par stotina hiljada ljudi, u prilično rizičnom protestu.

Kakav lični sukob? Je l ako je u pozadini lični sukob onda sve ok i razumljivo? Je l to neko opravdanje, čak i da je taj lični sukob uzrok i da zaista obostrano postoji?

• Podržavam 3

Želim ti sreću. Sa moje strane kucaš na otvorena vrata.

Na dalje molim te samo konkretno i ako "druga strana" iz bilo kog razloga ne odgovori konkretno, ja tebe držim za reč da to jednom pošteno saopštiš.

Računam da imamo dogovor.

Hvala i bice brzo javljeno grupi.

• Svrati ponekad, 127 postova
  • Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK
Sev,

ja do svog stava i kredibiliteta drzim, te sam isto vec napisao i na viber grupi. A tebe cu drzati za rec, ukoliko druga strana odgovori pozitivno.

Na osnovu ove poruke shvatam da sam izgleda član neke druge viber grupe jer u onoj koja je ovde deljena i korišćena tokom dešavanja 15.3. nisam videla ni deo ovakvog slobodnog iznošenja mišljenja a ni predlog o spuštanju lopte. Svi pričaju o 1800 članova neke viber grupe a tamo ni reč o svemu ovome, med i mleko, pohvale i hvalospevi. Ako postoji još neka administratorska grupa ok, tamo se sve rešava iza zavese a ovde svi čitamo sve. Svako bira sredinu u kojoj skuplja informacije. Verujem da svi pokušavate da prevazidjete trenutnu situaciju sa najboljom namerom ali ili smo svi jednaki ili se nešto opako prećutkuje jednoj strani. Peti put čitam o tome da Severian treba da se povuče (iskreno ne shvatajući baš zašto) a tamo nema ni jednog slova o problemu. Izvinjavam se Kopljašu ako sam u nekoj pogrešnoj grupi koja trenutno broji 1.885 članova

b4bee17b4c7b1de626174f4a6c80d202.jpg
  • Sviđa mi se 2

• Nemanja Stojanović, 1517 postova
  • Motocikl: CF RedBull 450 MT

@Kopljas hvala ti na uključivanju, jer sada nije više da samo "mi" ovde nešto optužujemo i napadamo.

Veoma ću detaljno pročitati tvoj post, a očekujem kao osnovni znak međusobnog poštovanja i preduslov za razgovor da uradiš isto.

Možeš ga naći OVDE.

Naravno da ne očekujem da svako ide ovako detaljno, ali hajde za stvari koje si odlučio da spomeneš da prodiskutujemo.

Molim te ovako javno da mi objasniš:

1) "Kreira se atmosfera podele u ovoj zajednici, niko nece da spusti loptu, napravi kompromis, proguta ponesto."

Ja lično mislim da je Severian, pa i mi ostali, progutao svašta.

Dosta puta pre ovoga je ponudio da se povuče ako Saxi uradi isto.

Kako imaš obraza da ga onda optužiš da neće da spusti loptu?

Mislim da je sa "naše" strane bilo strpljenja i kompromisa na izvoz, da je stvarno sramota.

2) "Ideja je bila da obe strane obaveste na svojim stranama da se radi na zajednickom nastupu, da se napravi grupa od 8 ljudi koja bi utanacila dogovor. Nakon toga je sa jedne strane nastupila losa komunikacija, sa druge pritisak i to je to. Zbog obe strane, do ovoga nije doslo, ne ulazim u procente krivice."

Kako je tačno "naša" strana doprinela da do ovog sastanka ne dođe?
Ja sam lično sedeo satima sa ostalim predstavnicima (trebalo je da bude 3 osobe sa BJB, 3 sa Vibera i 2 iz NS) i čekali smo da stigne bilo kakav odgovor.

Yogi je bio na istom mestu fizički gde i Saxi, pa smo imali neku komunikaciju sa njim.

Ja sam se tada osećao uvređeno, da neko toliko ne poštuje moje vreme, kao da nemam nikakve obaveze na svetu, pa mogu da sedim da čekam. A sedeo sam kao budala i čekao.

Takvi potezi ne ulivaju poverenje da je druga strana raspoložena za saradnju, razumeš?

3) "Sto je bilo, bilo je. Bilo je bas teskih reci, uvreda sa obe strane, da ne pominjem sukob kod IKEA-e."

Baš treba da se spominje sukob kod Ikee, to je glavna tema druže.

Ovom rečenicom ravnaš pa makar to bile i najgore uvrede na svetu, sa fizičkim napadom, preuzimanjem kolone i dovođenjem gomile ljudi u rizik u kom nisu želeli da budu, kao što su se učesnici kolone ovde i izjasnili.

Ruku na srce, da li se stvarno osećaš da su te dve stvari jednake?

Da li misliš da je to dozvoljeno zbog uvreda?

Da li su te uvrede došle od ljudi iz kolone pa zato zaslužuju da budu manipulisani?

Ovo je i najbitnije.

Najljubaznije te molim da mi objasniš ovu svoju rečenicu.

Ne privatno, ne pozivom, ljudi koji su bili u koloni zaslužuju da to vide ovde.

Ovom rečenicom govoriš dve stvari:

Prva, da je OK ako te neko navređa, da ugroziš ljude koji nemaju veze sa time, ali su došli zajedno sa osobom koja te vređala na vožnju.

Druga, da je to apsolutno jednako i ravno, podjednako kažnjivo kao i da te neko najstrašnije izvređao.

Da li su ovo tvoji stavovi?

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

Na osnovu ove poruke shvatam da sam izgleda član neke druge viber grupe jer u onoj koja je ovde deljena i korišćena tokom dešavanja 15.3. nisam videla ni deo ovakvog slobodnog iznošenja mišljenja a ni predlog o spuštanju lopte. Svi pričaju o 1800 članova neke viber grupe a tamo ni reč o svemu ovome, med i mleko, pohvale i hvalospevi. Ako postoji još neka administratorska grupa ok, tamo se sve rešava iza zavese a ovde svi čitamo sve. Svako bira sredinu u kojoj skuplja informacije. Verujem da svi pokušavate da prevazidjete trenutnu situaciju sa najboljom namerom ali ili smo svi jednaki ili se nešto opako prećutkuje jednoj strani. Peti put čitam o tome da Severian treba da se povuče (iskreno ne shvatajući baš zašto) a tamo nema ni jednog slova o problemu. Izvinjavam se Kopljašu ako sam u nekoj pogrešnoj grupi koja trenutno broji 1.885 članova

b4bee17b4c7b1de626174f4a6c80d202.jpg

Molim te da dobro procitas tekst, odgovore i budes strpljiva. Nema ni tamo nikakvih hvalospeva niti se bilo sta resava iz zavese. Ako nisi dobro procitala, a vidim da nisi, niko ne treba da se povuce, vec obojica (Sev i Aljosa) da se sklone iz prvih redova komunikacije.

Ako ti nista ne znaci moja komunikacija sa Sev-om u prethodnim postovima, onda te samo molim za strpljenje.

pre 5 minuta, Kopljas je napisao:

vec obojica (Sev i Aljosa) da se sklone iz prvih redova komunikacije.

A ne. Ovo nije moj predlog.

Moj predlog je da se obojica potpuno povučemo (kako je to i Promaster tražio), osim kao učesnici protesta (što mi niko ne može zabraniti).

Dakle, ako je lični problem u pitanju, rasterećenje situacije. Čisto i jasno. Bez daljih fora.

Molim te da tako i javno predložiš i čekam rezultat. I ovoga puta ćemo sve javno.

@Kopljas hvala ti na uključivanju, jer sada nije više da samo "mi" ovde nešto optužujemo i napadamo.

Veoma ću detaljno pročitati tvoj post, a očekujem kao osnovni znak međusobnog poštovanja i preduslov za razgovor da uradiš isto.

Možeš ga naći OVDE.

Naravno da ne očekujem da svako ide ovako detaljno, ali hajde za stvari koje si odlučio da spomeneš da prodiskutujemo.

Molim te ovako javno da mi objasniš:

1) "Kreira se atmosfera podele u ovoj zajednici, niko nece da spusti loptu, napravi kompromis, proguta ponesto."

Ja lično mislim da je Severian, pa i mi ostali, progutao svašta.
Dosta puta pre ovoga je ponudio da se povuče ako Saxi uradi isto.
Kako imaš obraza da ga onda optužiš da neće da spusti loptu?
Mislim da je sa "naše" strane bilo strpljenja i kompromisa na izvoz, da je stvarno sramota.

2) "Ideja je bila da obe strane obaveste na svojim stranama da se radi na zajednickom nastupu, da se napravi grupa od 8 ljudi koja bi utanacila dogovor. Nakon toga je sa jedne strane nastupila losa komunikacija, sa druge pritisak i to je to. Zbog obe strane, do ovoga nije doslo, ne ulazim u procente krivice."

Kako je tačno "naša" strana doprinela da do ovog sastanka ne dođe?
Ja sam lično sedeo satima sa ostalim predstavnicima (trebalo je da bude 3 osobe sa BJB, 3 sa Vibera i 2 iz NS) i čekali smo da stigne bilo kakav odgovor.
Yogi je bio na istom mestu fizički gde i Saxi, pa smo imali neku komunikaciju sa njim.
Ja sam se tada osećao uvređeno, da neko toliko ne poštuje moje vreme, kao da nemam nikakve obaveze na svetu, pa mogu da sedim da čekam. A sedeo sam kao budala i čekao.

Takvi potezi ne ulivaju poverenje da je druga strana raspoložena za saradnju, razumeš?

3) "Sto je bilo, bilo je. Bilo je bas teskih reci, uvreda sa obe strane, da ne pominjem sukob kod IKEA-e."

Baš treba da se spominje sukob kod Ikee, to je glavna tema druže.
Ovom rečenicom ravnaš pa makar to bile i najgore uvrede na svetu, sa fizičkim napadom, preuzimanjem kolone i dovođenjem gomile ljudi u rizik u kom nisu želeli da budu, kao što su se učesnici kolone ovde i izjasnili.

Ruku na srce, da li se stvarno osećaš da su te dve stvari jednake?
Da li misliš da je to dozvoljeno zbog uvreda?
Da li su te uvrede došle od ljudi iz kolone pa zato zaslužuju da budu manipulisani?

Ovo je i najbitnije.

Najljubaznije te molim da mi objasniš ovu svoju rečenicu.
Ne privatno, ne pozivom, ljudi koji su bili u koloni zaslužuju da to vide ovde.

Ovom rečenicom govoriš dve stvari:

Prva, da je OK ako te neko navređa, da ugroziš ljude koji nemaju veze sa time, ali su došli zajedno sa osobom koja te vređala na vožnju.

Druga, da je to apsolutno jednako i ravno, podjednako kažnjivo kao i da te neko najstrašnije izvređao.

Da li su ovo tvoji stavovi?

Ne znam ti ime, pa cu te osloviti sa Skittles. Nisi prisustvovao sastanku kao i razgovorima (ili mozda jesi). Namerno sam u postu napisao da necu da licitiram procentima, upravo da ne bi doslo do ovakve rasprave. Iz nekog razloga si me postavio na Aljosinu stranu, pa iz te prespektive pokusavas da razgovaras sa mnom, a to je potpuno pogresno.

Ja nisam ni na strani Seva ni Pepe. Ako zelite da se svadjate i tucete do besvesti, to je Vasa sramota, ne moja.

Ako ne mozete da se dogovorite, i to je ok. Ako je Sev bio kulturan, odgovorio mi na poruku, napravili dogovor i sad cekamo drugu stranu, sta tebe sprecava?

Postupak druge strane ce potrncijalno jasno odrediti koje za smirivanje situacije, a ko mozda ne. Sev je ocigledno za.

A ne. Ovo nije moj predlog.

Moj predlog je da se obojica potpuno povučemo (kako je to i Promaster tražio), osim kao učesnici protesta (što mi niko ne može zabraniti).

Dakle, ako je lični problem u pitanju, rasterećenje situacije. Čisto i jasno. Bez daljih fora.

Molim te da tako i javno predložiš i čekam rezultat. I ovoga puta ćemo sve javno.

Sev,

Ako nisi dobro procitao moj post, podseticu te, tamo pise:

"Zato pozivam obojicu @severian i @Pepaprase da odstupe u drugi red, ostave komunikaciju izmedju ove dve grupe nekim drugim, razumnijim ljudima koji je nece razjedinjavati."

Mozda na obe strane ima "fora", kod mene ne. Ja nikoga ni na jednoj strani nisam nista slagao, a forama se ne bavim, siguran sam da to dobro znas, inace ne bi razgovarali na ovu temu.

Srećno!

• Ne silazi, 2646 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43

Izgleda  da sam ja jedini ovde koji se nije "povezao" ni sa jednom Viber grupom, pa tako ne mogu, a i ne želim da znam šta se tamo dešava. A to (viber) vidim da traje već duže vreme, od pre ove subote.

Ispada da sam i ja nekako bio izmanipulisan, jer čitam samo forum, i ne znam šta se još dešava "iza zavese".

Nisam prijavljen nigde osim na bjb forum. Dosta, baš dosta stvari sam naučio uz vas, i hvala vam. Nadam se da nisam bio naporan, ali kao što sam već rekao za sebe, ja sam nebitan lik u celoj priči.

Ovu temu više ne želim ni da čitam, ni da vidim. Na vožnje idem i dalje, ali solo, ili uz poznate drugare, koje već smatram prijateljima. A za podršku studentima na motoru, ne hvala. Samo kao pešak, u krugu porodice i prijatelja.

Hvala na čitanju...

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

• Drug član, 2564 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
pre 5 minuta, Kopljas je napisao:

Ne znam ti ime, pa cu te osloviti sa Skittles. Nisi prisustvovao sastanku kao i razgovorima (ili mozda jesi). Namerno sam u postu napisao da necu da licitiram procentima, upravo da ne bi doslo do ovakve rasprave. Iz nekog razloga si me postavio na Aljosinu stranu, pa iz te prespektive pokusavas da razgovaras sa mnom, a to je potpuno pogresno.

Ja nisam ni na strani Seva ni Pepe. Ako zelite da se svadjate i tucete do besvesti, to je Vasa sramota, ne moja.

Ako ne mozete da se dogovorite, i to je ok. Ako je Sev bio kulturan, odgovorio mi na poruku, napravili dogovor i sad cekamo drugu stranu, sta tebe sprecava?

Postupak druge strane ce potrncijalno jasno odrediti koje za smirivanje situacije, a ko mozda ne. Sev je ocigledno za.

Kolega...zakopavaš se bez veze, uvlačiš nas ostale u diskusiju. Činjenica je da je sranje napravljeno, činjenica je da je Viber grupa ugrozila ljude sa Ikee NAMERNO za svoje potrebe i činjenica je da se do dana današnjeg @saxi nije udostojio pojašnjenja njegovih akcija i ponašanja. Sve dok se ne reši ta stvar mislim da nema svrhe dodavati ulje na vatru. 

Veruj mi...nema potrebe za ovakvom komunikacijom. Pogotovo ne nakon jasnih izjašnjenja ljudi u ovoj temi na konto nekakvog odustanka Severiana i drugih od cele priče. Realno mogu oni šta hoće ali će ih zajednica vratiti jer su potrebni zajednici. Prosto...pogrešan ti je tajming kao i zaključci, ne znam koliko si čitao prethodne postove. 

• Sviđa mi se 1

Apsolutno svako ima pravo na misljenje, kako ti, tako i ja. Ja sam svoje izneo, nikoga nisam vredjao. Ako mislite da to nije resenje, super, ja nikome svoje ne namecem.

To sto je predlozeno je samo ideja. Moze se i ne mora diskutovati. Niko nece nikoga da izbacuje sa foruma niti odakle god. Samo je potrebno da obe strane spuste loptu.

Cak i ako nece, to je ok, sta je tu je. A za svadju svakako nisam niti me to zanima ni sa tobom, niti sa bilo kim drugim.

pre 9 minuta, Kopljas je napisao:

Sev,

Ako nisi dobro procitao moj post, podseticu te, tamo pise:

Ok, evo može, sve kul. Ti si drugi posrednik od jutros koji predlaže neku varijantu "podeljene krivice".  Evo, može i ta, nema ega, sve pristajem. Oba puta javio sam za 5sec.

Sad izvolite obojica i pošteno recite reakciju "druge strane". Bez daljeg čekanja.

• Sviđa mi se 1

Moj ego nije ukljucen u ovo i nikakav problem nemam da kazem direktno da li je druga strana pristala. Ti jesi, to je jasno.

pre 2 minuta, Kopljas je napisao:

Apsolutno svako ima pravo na misljenje, kako ti, tako i ja. Ja sam svoje izneo, nikoga nisam vredjao. Ako mislite da to nije resenje, super, ja nikome svoje ne namecem.

To sto je predlozeno je samo ideja. Moze se i ne mora diskutovati. Niko nece nikoga da izbacuje sa foruma niti odakle god. Samo je potrebno da obe strane spuste loptu.

Cak i ako nece, to je ok, sta je tu je. A za svadju svakako nisam niti me to zanima ni sa tobom, niti sa bilo kim drugim.

Druže...izvini uz dužno poštovanje ali o čemu pričaš? Čoveče drviš o smirivanju tenzija, pozivaš na nekakvo odustajanje od nečega a druge strane nema! Kako misliš da ti to funkcioniše? Sev kaže važi neću više...onaj mrmot u Viber grupi kaže zabole me ja nastavljam i to je to???

Nemoj molim te...nije ovde poenta Severian i saxi (molim te jasno piši nick jer 90% ljudi ovde ne zna da su saxi i pepa prase ista osoba) spuste lopte...to nas ovde ne zanima. Zanima nas jasno ko je sebi i na osnovu čega dao za pravo da otima Ikeu, ugrožava kolega i njihove porodice,  da se proziva vođom moto zajednice javno na televiziji i mas medijima daje izjave koje nisu usaglašene sa celokupnom moto zajednicom ne pitavši VEĆINU! To je poenta...

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 5

• Nemanja Stojanović, 1517 postova
  • Motocikl: CF RedBull 450 MT

@Kopljas Ime i prezime mi stoje odmah ispod nicka, ako si njega uspeo da pročitaš ne bi bio nikakav dodatni napor da vidiš i ime.

Ali svakako nije bitno ni najmanje za ovaj naš razgovor, zovi me kako god želiš.

Ono gde grešiš je da sam te stavio na bilo koju stranu, ako obratiš pažnju videćeš da svaki put i "našu" stavljam pod navodnike jer mislim da nema "naša" i "njihova" strana, jer je ova zajednica veća od par ljudi koji su sebi dali za pravo da se imenuju predstavnicima.

Ovo je već malo ironično -

"Akoje Sev bio kulturan, odgovorio mi na poruku ... sta tebe sprecava?"

Ja sam tebi direktno postavio par pitanja da bih bolje razumeo tvoje stavove, a i da bi objasnio to šta si napisao.

Čak nisam ni izneo toliko mišljenja koliko ti, nego sam više postavljao pitanja.

Čak sam se trudio da pojednostavim situaciju maksimalno.

Ja se ne svađam ovde ni sa kim, pa čak ni sa tobom, a siguran sam da se i znamo.

Postavljam pitanja sa maksimalno poštovanja, šta tebe sprečava da budeš kulturan i odgovoriš?

Još jednom te molim da pogledaš moj prethodni post i odgovoriš mi na stvari koje sam te tamo pitao.

Ukoliko to ne uradiš, kako ja da protumačim to osim kao da te odavde jedino zanima da se Severian povuče?

A i kako da te poštujem ako meni nije bilo ukazano poštovanje?

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1123 postova
  • Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka

Ako sam dobro razumeo, da je Aljoša pitao Severiana da li je ok da dođe kod Ikee, i da je Seve pristao, a onda Aljoša čim je došao počeo da organizuje policiju i vodi kolonu,i da ga je napao fizički, onda bilo kakvo njihovo pomirenje teško da će kod mene vratiti poverenje u obojicu. 

• Sviđa mi se 1
  • Zbunjen 1

@Kopljas Ime i prezime mi stoje odmah ispod nicka, ako si njega uspeo da pročitaš ne bi bio nikakav dodatni napor da vidiš i ime.

Ali svakako nije bitno ni najmanje za ovaj naš razgovor, zovi me kako god želiš.

Ono gde grešiš je da sam te stavio na bilo koju stranu, ako obratiš pažnju videćeš da svaki put i "našu" stavljam pod navodnike jer mislim da nema "naša" i "njihova" strana, jer je ova zajednica veća od par ljudi koji su sebi dali za pravo da se imenuju predstavnicima.

Ovo je već malo ironično -

"Akoje Sev bio kulturan, odgovorio mi na poruku ... sta tebe sprecava?"

Ja sam tebi direktno postavio par pitanja da bih bolje razumeo tvoje stavove, a i da bi objasnio to šta si napisao.

Čak nisam ni izneo toliko mišljenja koliko ti, nego sam više postavljao pitanja.
Čak sam se trudio da pojednostavim situaciju maksimalno.

Ja se ne svađam ovde ni sa kim, pa čak ni sa tobom, a siguran sam da se i znamo.

Postavljam pitanja sa maksimalno poštovanja, šta tebe sprečava da budeš kulturan i odgovoriš?

Još jednom te molim da pogledaš moj prethodni post i odgovoriš mi na stvari koje sam te tamo pitao.
Ukoliko to ne uradiš, kako ja da protumačim to osim kao da te odavde jedino zanima da se Severian povuče?
A i kako da te poštujem ako meni nije bilo ukazano poštovanje?

Mene zanima da se Severian povuce? Niti me zanima da se on povuce, niti me zanima da se Saxi povuce. Hteo sam da pomognem da se situacija resi, a od vas dobijam kofu g....

Resenja nece biti ako se svi budete vracali na ono sto je bilo. To sto je bilo mogu da rese samo ukljucene strane, na neki svoj nacin, a to je sasvim druga prica.

Pogledacu tvoj post i odgovoriti ti.

Upravo sada, Kopljas je napisao:

Mene zanima da se Severian povuce? Niti me zanima da se on povuce, niti me zanima da se Saxi povuce. Hteo sam da pomognem da se situacija resi, a od vas dobijam kofu g....

Resenja nece biti ako se svi budete vracali na ono sto je bilo. To sto je bilo mogu da rese samo ukljucene strane, na neki svoj nacin, a to je sasvim druga prica.

Pogledacu tvoj post i odgovoriti ti.

Nema strane...svi smo jedno, postoji sukob koji je realno nebitan. Nema potrebe da se bilo ko povlači jer nije nikakav problem da bude i 10 struja unutar zajednice to je NORMALNA STVAR. 

Još jednom...probem je pokušaj prisvajanja cele moto zajednice kroz očigledne manipulacije zarad nečega uz jajarsku foru agresije pa da se svi povuku i mir. Pazi...ne da neće proći nego NEMA ŠANSE! 

Saxi je odgovoran za ovo sranje i tu nema nikakve dileme...probao je da se kocka i to je to. Obzirom da se ovde ne oglašava potvrđuje svoje aspiracije, kolege su videle i odlučiće kako žele. A ja lično ne puštam dok ne dobijem odgovore jer NISAM OVCA! 

• Podržavam 4

• U prolazu, 32 postova
  • Motocikl: FJR 1300A 2006

@Kopljas Ako si vec u kontaktu sa "drugom" stranom, da li mozes takodje da zamolis @saxi/pepu da pogleda kompletnu diskusiju koja se ovde raspreda u nedogled, i da kaze sta ima i da svoje misljenje i vidjenje situacije. Da krenemo od toga, pa onda prica o povlacenjima i ostalim stvarima. Jer samo povlacenje je ok da se ovo zavrsi, ali svakako je potrebno objasnjenje situacije koja je nastala. 

Zamisli da je izbilo neko vece sranje tamo, i da se ovo mnogo nesrecnije zavrsilo nego sto jeste. Da li je dovoljno samo reci jbg drugari evo povlacim se nemoj da se ljutite? 

Taj covek je duzan odgovore mnogima ovde, ne samo Severian-u. 

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Africa Twin
IMGUR.COM

Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories...

Upravo sada, vdjurdjevic je napisao:

@Kopljas Ako si vec u kontaktu sa "drugom" stranom, da li mozes takodje da zamolis @saxi/pepu da pogleda kompletnu diskusiju koja se ovde raspreda u nedogled, i da kaze sta ima i da svoje misljenje i vidjenje situacije. Da krenemo od toga, pa onda prica o povlacenjima i ostalim stvarima. Jer samo povlacenje je ok da se ovo zavrsi, ali svakako je potrebno objasnjenje situacije koja je nastala. 

Zamisli da je izbilo neko vece sranje tamo, i da se ovo mnogo nesrecnije zavrsilo nego sto jeste. Da li je dovoljno samo reci jbg drugari evo povlacim se nemoj da se ljutite? 

Taj covek je duzan odgovore mnogima ovde, ne samo Severian-u. 

Neeeee kolega...nema toga da ga neko zamoli pa da on preko proxi-a kaže svoje.... ima sam da se oglasi i stane ispred zajednice sa objašnjenjima. Lično ne verujem da će to uraditi ali eto...roditelji su me učili da su ljudi u suštini dobri i da treba dati drugu šansu.

• U prolazu, 32 postova
  • Motocikl: FJR 1300A 2006
pre 1 minut, mick je napisao:

Neeeee kolega...nema toga da ga neko zamoli pa da on preko proxi-a kaže svoje.... ima sam da se oglasi i stane ispred zajednice sa objašnjenjima. Lično ne verujem da će to uraditi ali eto...roditelji su me učili da su ljudi u suštini dobri i da treba dati drugu šansu.

Nisam ni mislio da kaze preko proxy-a, nego da mu prenese da udje na forum, pogleda diskusiju, i ostavi svoj komentar. Mozda se nisam dobro izrazio.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja