Jump to content

Moto Zajednica

Krug se zatvara... Beograd 15.3.2025. (!)

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 6085 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Ljudi, hajde ovu temu da ne gadimo sa raspravama i podelama. Slažem se da se stvari isteraju na čistac ali vas molim i apelujem da ova tema ostane svetla kakva i treba da bude a da kad sumiramo utiske o veličanstvenosti i brojnosti ovog skupa, otvorimo novu temu i u njoj informišemo članstvo o svim dešavanjima. Ovako se još više pojačava "mutnoća" prethodnih dana u odlukama i podelama.

Hvala!

• Sviđa mi se 7
  • Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2517 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
  On 15. 3. 2025. at 18:22, Tumbe je napisao:

Mislim da je sramota ovog nazvati kolegom.

U čije ime ide po TV stanicama???

Ko mu je to omogućio???

I kome idu u prilog dezinformacije I haos što ovaj provokator i par njih oko njega prave???

Raširi  

Dužno poštovanje iskazujem svakome…makar dok se ne oglasi i ne objasni svoj postupak.

On 15. 3. 2025. at 18:23, alexanto je napisao:

Ljudi, hajde ovu temu da ne gadimo sa raspravama i podelama. Slažem se da se stvari isteraju na čistac ali vas molim i apelujem da ova tema ostane svetla kakva i treba da bude a da kad sumiramo utiske o veličanstvenosti i brojnosti ovog skupa, otvorimo novu temu i u njoj informišemo članstvo o svim dešavanjima. Ovako se još više pojačava "mutnoća" prethodnih dana u odlukama i podelama.

Hvala!

Raširi  

Da li su bile čarke ranije..jesu…da li su se sastali sa idejom da se spuste tenzije…sastali su se…epilog svega jeste da nije bilo volje da se ISPOŠTUJEMO MI KAO KOLEGE NA DVA TOČKA i pri tom mislim na sve nas koji učestvujemo fizički. Ne zanimaju me čarke i podele…isključivo me zanima poštovanje i uvažavanje što danas nije bio slučaj od jednog jedinog čoveka koji je prilično bahato nastupio presecajući kolonu! Hiljade nas bez ikakvih problema odradimo posao savršeno i jedan odluči da izigrava žvalonju!

Nadam se da će se ovde javiti i pojasniti njegov potez…

• Podržavam 1

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: Honda NC700XA

Evo, ja ću se prvi izviniti ako sam uneo bilo kakvu paniku svojim porukama i ako je neko stekao utisak da želim bilo šta da podrivam. Mislim da je danas bio fantastičan dan i bilo bi mi jako žao da nisam bio deo toga.

Izvinite svi još jednom, ja samo volim da budem informisan i da u svakom momentu znam šta trebam da radim i gde.

Još jednom, svaka čast i još jednom izvinite.

Promenio član knjigor
  • Sviđa mi se 2

• Ol' dirty bastard, 651 postova
  • Motocikl: Yamaha

... kad sumiramo utiske o veličanstvenosti i brojnosti ovog skupa, otvorimo novu temu i u njoj informišemo članstvo o svim dešavanjima...

Raširi  

Ja bih voleo da znam ko je jos sa foruma  od starijih clanova ispao pizda.

...kad se sumirate.

• Sviđa mi se 1

• Никад не једи жути снег!, 760 postova
  • Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300)

Чек час да избришем вибер и телеграм групу...е тако.

Сент фром мај Шајоми...

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 3

• nekrunisani kralj moto cigana, 3213 postova
  • Motocikl: 4x4
  On 15. 3. 2025. at 18:35, knjigor je napisao:

Evo, ja ću se prvi izviniti ako sam uneo bilo kakvu paniku svojim porukama i ako je neko stekao utisak da želim bilo šta da podrivam. Mislim da je danas bio fantastičan dan i bilo bi mi jako žao da nisam bio deo toga.

Izvinite svi još jednom, ja samo volim da budem informisan i da u svakom momentu znam šta trebam da radim i gde.

Još jednom, svaka čast i još jednom izvinite.

Raširi  

Pisao toliko, pitao onoliko, predlagao ovoliko... I nisi se ni pojavio. 

Čemu si onda palamudio? 

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 1

• Drug član, 379 postova
  • Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT

Hvala!

Raširi  

U pravu si drug. 

Slažem se sa tobom.

Treba sačuvati ovu temu da bude relikvija o epskom skupu motociklista Srbije i okolnih zemalja. 

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

On 15. 3. 2025. at 18:47, Luka9905 je napisao:

Koliko radostan dan, auuuu

Ovo se ne može opisati

Raširi  

Ja sam 5 Oktobra bio prisutan na demonstracijama i tvrdim...danas je bilo više ljudi nego tad. Bukvalno je Beograd bio dubke pun!

• Sviđa mi se 7
  • Podržavam 6

• Drug član, 1116 postova
  • Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka

Kako su pristizali u grupama Novosađani i sever, Nišlije, Kragujevčani i svi drugi i ne manje bitni, dok je beton ispred Ikee pucao ispod mašinerije, Tako će pristizati  sve lepša i slobodnija proleća. 

PUUUMPAAAAJ 

• Sviđa mi se 11
  • Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 6085 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT
  On 15. 3. 2025. at 18:37, Djokic je napisao:

Ja bih voleo da znam ko je jos sa foruma  od starijih clanova ispao pizda.

...kad se sumirate.

Raširi  

U kom smislu smatraš da je neko ispao pizda? Jel' to nešto meni spočitavaš jer me citiraš "da se sumiramo"?

Da li sam kadgod bio pizda kad sam se sa moto deda mrazeva vraćao po snegu kući, X puta dolazio na forumske akcije po magli, vraćao se po minusu, pravio po 250+ kilometara... Da li sam bio pizda kad sam dolazio BG ekipi u susret za NS miting umesto da ih dočekam u 25 km udaljenom od mene mestu susreta? Da li sam pizda bio prošle nedelje kad sam napravio 400+ km u vožnji podrške za Gornje Nedeljice? Da li sam danas pizda jer sam ispoštovao forumske dogovore, pomagao redarima u vožnji NS - Ikea, pružio podršku...

Ako sam pizda, neka sam. Pizda sam verovatno što me podele na interesuju, imam viziju da treba da nastupimo kao jedinstvena celina, boli me splovilo ko ima potrebu da se nameće kao Alfa mužjak i ko je sa kim u zavadi. To me ne interesuje - interesuje me dobrobit ove zajednice, jedine kojoj pripadam i koju priznajem! Zbog ljudi koje volim i nikog ne smatram pizdom.

To vi rešite izmedju sebe, mene ne mešajte. Verujem da je ovo stav mnogih forumaša. Ako grešim - eto pizda sam...

• Sviđa mi se 9
  • Hvala 1
  • Podržavam 6

• Zainteresovan, 275 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900
  On 15. 3. 2025. at 18:50, mick je napisao:

Ja sam 5 Oktobra bio prisutan na demonstracijama i tvrdim...danas je bilo više ljudi nego tad. Bukvalno je Beograd bio dubke pun!

Raširi  

Kažu da je 8. puta veći broj na ulicama bio danas nego 5og oktobra, to sam pročitao na nekom portalu.

Kakva emocija, kakva energija, protutnjao sam kolima i peške po gradu, koja količina ljubavi, sloge i poštovanja, auuu, došlo mi je od ponosa da zaplačem.

Svi radosni, svi veseli, sviraju, pište, pozdravljaju, auuuuu

• Sviđa mi se 4

• Zainteresovan, 275 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

Kolege, nemojte molim vas 🙏

Delite molim vas iskustva, dajte slike, video snimke, pričajte koliko vas je bilo, dajte još radosti i materijala.

Ima nas koji smo se pojeli što nismo bili u prilici da dođemo

• Sviđa mi se 2

On 15. 3. 2025. at 19:02, Luka9905 je napisao:

Kolege, nemojte molim vas 🙏

Delite molim vas iskustva, dajte slike, video snimke, pričajte koliko vas je bilo, dajte još radosti i materijala.

Ima nas koji smo se pojeli što nismo bili u prilici da dođemo

Raširi  

Kako stvari stoje...biće prilike :) 

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

On 15. 3. 2025. at 18:58, alexanto je napisao:

U kom smislu smatraš da je neko ispao pizda? Jel' to nešto meni spočitavaš jer me citiraš "da se sumiramo"?

Da li sam kadgod bio pizda kad sam se sa moto deda mrazeva vraćao po snegu kući, X puta dolazio na forumske akcije po magli, vraćao se po minusu, pravio po 250+ kilometara... Da li sam bio pizda kad sam dolazio BG ekipi u susret za NS miting umesto da ih dočekam u 25 km udaljenom od mene mestu susreta? Da li sam pizda bio prošle nedelje kad sam napravio 400+ km u vožnji podrške za Gornje Nedeljice? Da li sam danas pizda jer sam ispoštovao forumske dogovore, pomagao redarima u vožnji NS - Ikea, pružio podršku...

Ako sam pizda, neka sam. Pizda sam verovatno što me podele na interesuju, imam viziju da treba da nastupimo kao jedinstvena celina, boli me splovilo ko ima potrebu da se nameće kao Alfa mužjak i ko je sa kim u zavadi. To me ne interesuje - interesuje me dobrobit ove zajednice, jedine kojoj pripadam i koju priznajem! Zbog ljudi koje volim i nikog ne smatram pizdom.

To vi rešite izmedju sebe, mene ne mešajte. Verujem da je ovo stav mnogih forumaša. Ako grešim - eto pizda sam...

Raširi  

Ne cimaj se...razjasniće se sve. Do ovog trenutka i ja nisam želeo da reagujem ali sad ne želim da pustim...neko u moje ime pokušava nešto za sebe da odradi. To prosto ne može kako je juče @BokyBoy rekao...

• Podržavam 4

• U prolazu, 64 postova
  On 15. 3. 2025. at 18:41, mrle je napisao:

Čemu si onda palamudio? 

Raširi  

Druže, ne serendaj molim te, pogledaj moj youtube, i fb, bio sam prvi ispred IKEE, sve sam vas dočekao. Ja sam se spremio za najgore i lepo rekao da će ispasti sranje, nije mi bila namera da unosim paniku već sam samo bio realan.

WWW.FACEBOOK.COM

SoloRider Igor Lekić ist bei Facebook. Tritt Facebook bei, um dich mit SoloRider Igor Lekić und anderen...

Ispali smo svi magarci danas zato što nećete da poslušate iskusnije i što mislite da je sve med i mleko. Imali smo priliku da srušimo žvalavog samo da je bilo više komunikacije sa ljudima koji imaju iskustva, ali ne, vi se spremate na piknik, a ja brojim marice od NS do BG.

Promenio član alexanto
povreda pravila foruma

• U prolazu, 13 postova
  • Motocikl: Sv650
  On 15. 3. 2025. at 18:41, mrle je napisao:

Čemu si onda palamudio? 

Raširi  

Ja ga očekivao kao onog iz pobesnelog Maksa sa crvenom čirokanom. Uzalud sam danas tragao pogledom.

• Haha 3

• Cool tip, 3060 postova
  • Motocikl: Xjr 1300 black lady

Seve i ja smo poceli da organizujemo kolonu, i kolona se organizovala. U zadnjem minutu pojavljuje se Saxi i pocne da rukovodi policijom, da izdaje naredjenje o ruti i kuda cemo da idemo. Njegova zelja je bila da nas defilira suprotno dogovoru ovde na forumu. Njemu je propalo skupljanje kod Emezete, jer kako ocevici tvrde tamo ih je bila manja grupa, i pokusao je da nas sve strpa ispred skupstine. Odjebasmo ga ko keks, i poveli smo nas dvojica i Tumbe kolonu. Panduri su vodili i dalje kuda im je on rekao, pa je moguce da su u saradnji. Mi smo poveli kolonu ka parkingu Veterinarskog, ali su nam redari studenti rekli, da ih je on zvao i rekao da kolona mora drugom putanjom i da nas tu ne pustaju. Profa sa faxa sa kojim se Seve dogovorio, krenuo je da pusta na parking, ali je neka ekipa krenula ka skupstini i povukla ekipu...Saxi je na auto putu sa pandurima presekao kolonu, i poveo je svojom putanjom, i odveo pred skupstinu. Na pocetku na kruznom kod Ikee je izazvao incident, on i njegov drugar i za malo je izbila tuca. Bilo je veoma neprijatno.

• Sviđa mi se 4
  • Hvala 10
  • Tužan 2
  • Podržavam 2

On 15. 3. 2025. at 19:08, knjigor je napisao:

Ispali smo svi magarci danas zato što nećete da poslušate iskusnije i što mislite da je sve med i mleko. Imali smo priliku da srušimo žvalavog samo da je bilo više komunikacije sa ljudima koji imaju iskustva, ali ne, vi se spremate na piknik, a ja brojim marice od NS do BG.

Raširi  

Daj pojasni ovo molim te...šta znači iskusniji? I koji su to iskusniji...mislim gde su bili i kad su nam se obratili?

• Podržavam 1

• U prolazu, 64 postova

Pa što nisi zvao, ja sam bio na D2 pored auta sa posluženjem, sa dedom ma tomosu. Mogao si da svratiš da se upoznamo.

Mogao je bilo ko.

On 15. 3. 2025. at 19:10, sashac je napisao:

Seve i ja smo poceli da organizujemo kolonu, i kolona se organizovala. U zadnjem minutu pojavljuje se Saxi i pocne da rukovodi policijom, da izdaje naredjenje o ruti i kuda cemo da idemo. Njegova zelja je bila da nas defilira suprotno dogovoru ovde na forumu. Njemu je propalo skupljanje kod Emezete, jer kako ocevici tvrde tamo ih je bila manja grupa, i pokusao je da nas sve strpa ispred skupstine. Odjebasmo ga ko keks, i poveli smo nas dvojica i Tumbe kolonu. Panduri su vodili i dalje kuda im je on rekao, pa je moguce da su u saradnji. Mi smo poveli kolonu ka parkingu Veterinarskog, ali su nam redari studenti rekli, da ih je on zvao i rekao da kolona mora drugom putanjom i da nas tu ne pustaju. Profa sa faxa sa kojim se Seve dogovorio, krenuo je da pusta na parking, ali je neka ekipa krenula ka skupstini i povukla ekipu...Saxi je na auto putu sa pandurima presekao kolonu, i poveo je svojom putanjom, i odveo pred skupstinu. Na pocetku na kruznom kod Ikee je izazvao incident, on i njegov drugar i za malo je izbila tuca. Bilo je veoma neprijatno.

Raširi  

@saxi oglasi se povodom ovoga....da li je istina? 

• Ol' dirty bastard, 651 postova
  • Motocikl: Yamaha
  On 15. 3. 2025. at 18:58, alexanto je napisao:

Raširi  

Nisam mislio na tebe, vec na ovo sto pricaju za saksija.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja