Jump to content

Moto Zajednica

Krug se zatvara... Beograd 15.3.2025. (!)

Recommended Posts

• Integrisan, 5552 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600

Studenti Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu u blokadi saopštili su jutros da se menja mesto protesta i da se od Doma Narodne skupštine pomera na Trg Slavija.

„U svetlu nedavnog razvoja događaja i suočeni sa sve uzavrelijom situacijom u društvu, studenti u blokadi su odlučili da promene mesto dogadjaja našeg protesta sa platoa ispred Skupštine na Slaviju“, navedeno je u objavi na Instagram profilu studenata ETF.
Ta odluka je doneta je da bi se sprečilo moguće nasilje i kako bi osigurali bezbednost svih učesnika protesta, ali i studenata koji kampuju u Pionirskom parku, naveli su studenti.
„Pozivamo sve da nam se pridruže na Slaviji kako bismo na veličanstven način zajedno poslali jaku poruku da mi ne odustajemo dok se naši zahtevi ne ispune“, naveli su studenti ETF.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1467 postova
  • Motocikl: Гулим ђонове...
11 minutes ago, KoleD said:

Upravo vest da je na sajtu ETF-a objavljena promena lokacije, - umesto Skupštine Slavija..

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Џаба, биће дупке пуно од Хумске до Калемегдана.

Сааааамо пуууумпај.

И не храните животиње у парку.

Promenio član Marko05
  • Sviđa mi se 4
  • Hvala 1
  • Haha 3
  • Podržavam 2

• Drug član, 754 postova
  • Motocikl: -
pre 12 minuta, Motorcyclist je napisao:

Studenti Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu u blokadi saopštili su jutros da se menja mesto protesta i da se od Doma Narodne skupštine pomera na Trg Slavija.

„U svetlu nedavnog razvoja događaja i suočeni sa sve uzavrelijom situacijom u društvu, studenti u blokadi su odlučili da promene mesto dogadjaja našeg protesta sa platoa ispred Skupštine na Slaviju“, navedeno je u objavi na Instagram profilu studenata ETF.
Ta odluka je doneta je da bi se sprečilo moguće nasilje i kako bi osigurali bezbednost svih učesnika protesta, ali i studenata koji kampuju u Pionirskom parku, naveli su studenti.
„Pozivamo sve da nam se pridruže na Slaviji kako bismo na veličanstven način zajedno poslali jaku poruku da mi ne odustajemo dok se naši zahtevi ne ispune“, naveli su studenti ETF.

Taman kad pomisli da im je doskočio, oni mu ga opet zavuku! 🤣

• Sviđa mi se 1

• Никад не једи жути снег!, 760 postova
  • Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300)

О јебемму, не знају ни они где ће, ајд скупштина, ајд славија, ајд сад опет скупштина... Усраше га мало...

Сент фром мај Шајоми...

• Integrisan, 5552 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600

BLOG Protest 15. za 15 ipak ispred Skupštine, ali će i na Slaviji biti bina, građani iz drugih gradova pristižu u Beograd

• Lovely jubbly, 906 postova
  • Motocikl: CB 1300
N1INFO.RS

Više desetina bajkera iz Novog Sada i drugih gradova okupili su se ispred Tržnog centra Emeceta u Beogradu. Očekuje se da ih dođe i do 5.000 a možda i više.

• nekrunisani kralj moto cigana, 3213 postova
  • Motocikl: 4x4
Pre 4 sati, alexanto je napisao:

Ko daleko živi, vreme je da kreće laganoooou... Srećno svima danas. Pumpaaaj!!!

Screenshot_20250315_110233.jpg

• Zainteresovan, 508 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

Ispratio kolonu dok je prelazila Brankov Most, spektakulatni ste bili kolege bajkeri!
A policija na kraju iz pratnje mase i pali naizmenicno sirenu je bila slag na torti

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Sviđa mi se 3

• Ne silazi, 2635 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43

Jedan mali deo, kod Ikee:

Screenshot_20250315_135657_Gallery.thumb.jpg.eb8248288b67d70bbad511162c596978.jpg

Screenshot_20250315_135513_Gallery.thumb.jpg.0d019bd35e82124de1ae6e9e987bbd2c.jpg

Screenshot_20250315_135523_Gallery.thumb.jpg.6946b054942fedecf319b79c5066cdba.jpg

Screenshot_20250315_135543_Gallery.thumb.jpg.884f529bd2a039273f7a83303f415c59.jpg

Hvala @vex na poklonu !

Screenshot_20250315_135533_Gallery.thumb.jpg.56e3a49beb69c243bbf07224b3cabb65.jpg

• Sviđa mi se 9

• Drug član, 1116 postova
  • Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka
pre 15 minuta, Blaza je napisao:

Hvala @vex na poklonu !

A jeeee, pa nisam znao da je to taj bradonja. 😄

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 8660 postova
pre 18 minuta, SurdaBg je napisao:

Gde se na kraju parkirala kolona od Ikee?

Kakvi su dalji koraci?

Ogroman je broj motora, naša jaka preporuka je, kao i do sada, da se parkirate van zone događaja. Mada, ljudi u gradu je toliko da je SVE zona događaja. Ovo je neopisivo šta je po ulicama. 

Danas smo na žalost bili svedoci skandaloznog delovanja u moto svetu, do tačke da je sramota, ali o svemu tome nema potrebe sada, a mozda nema uopšte. Sada je fokus na protestu. 

Deo org je vec na nbgd sa traktorima. Sada smo deo građana, kao motociklisti smo pokazali koliko nas ima. Sada je red da svi zajedno ZLO oteramo u misju rupu! 

• Sviđa mi se 10
  • Hvala 5

• Drug član, 648 postova
  • Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300

Deo motora je parkiran praktično preko puta Ćacilenda u Kneza Miloša. Ako je ikako moguće, imate mesta dole u Kralja Milana, spustite motore.

• Svrati ponekad, 176 postova
  • Motocikl: KTM 790 Adventure

!!!!!! Pažljivo sa informacijama i instrukcijama koje dobijate od Saksi - Pepa Prase. Pokušava na foru da odvuče bajkere na nebitne lokacije, širi lažne informacije da bajkeri nisu dobrodošli na određenim lokacijama, itd. Kada ga neko provali jedina odbrana mu je "SNS plaćenik".  !!!!!!!

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja