Atorn 4528 Napisano Petak u 15:43 Drug član, 1116 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Blaza je napisao: Dolazim ujutro kod Ikee motorom Takođe 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5957 Napisano Petak u 15:44 (promenjeno) Drug član, 1467 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Кад помену смештај ја само да се јавно захвалим @vucko23 синоћ на позиву и питању да ли ми треба смештај. По ко зна који пут ова заједница показује колико великих људи овде има. Хвала још једном овако јавно, памтим. Promenio Petak u 15:44 član Marko05 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4528 Napisano Petak u 15:45 Drug član, 1116 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Čuvaj se Vučka 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 469 Napisano Petak u 15:49 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milovan001 90 Napisano Petak u 16:00 (promenjeno) U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, sashac said: Uspesno smo smestili 40 bajkera. Bravo. Kod mene ima mesta za desetak motoraša. Vikendica, 11km od Pančevačkog mosta, naselje Kovilovo. Ima kreveta, dušeka, na naduvavanje, nema posteljine (znači vreće za spavanje poneti za svaki slučaj). Parkinga kolko oćeš. Ako stignem da rasčistim, biće i garaža za par motora. 3 WCa od kojih jedan sa tušem, kuhinja, wi-fi. Slike i video ispod. Kontakt 0691500940 Promenio Petak u 16:06 član milovan001 22 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8260 Napisano Petak u 16:02 Drug član, 1732 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Hajde bajkeri, kakva kola, pešaka, palite sutra motore i pred IKEU. Pa ja sam vas upoznao kao zaljubljenike dva točka, a ne šahiste, filateliste.... 8 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RISTA TRAKTORISTA 49 Napisano Petak u 16:05 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam slobodan stan na Petlovom Brdu. Jedan bračni krevet i jedan kauč na rasklapanje. kome treba smeštaj 062/330-298 Ilija 13 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14299 Napisano Petak u 16:21 Cool tip, 3060 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, RISTA TRAKTORISTA je napisao: Imam slobodan stan na Petlovom Brdu. Jedan bračni krevet i jedan kauč na rasklapanje. kome treba smeštaj 062/330-298 Ilija Risto komsijo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5957 Napisano Petak u 16:22 Drug član, 1467 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Пажљиво вечерас на дочеку студената. Не би ме чудило да овај магарац и вечерас изведе неке представе са својим дрогошима. Одјављујем се, не могу више да читам, само се нервирам. Видимо се сутра по граду пешака, пошто мотор немам. Срећно ујутру. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1160 Napisano Petak u 16:59 (promenjeno) Zainteresovan, 780 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uh... trebalo bi da 100.000 ljudi pozove policiju i prijavi nepropisno parkirane traktore bez tablica... I to da traje danas ceo dan Promenio Petak u 17:00 član salem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1140 Napisano Petak u 17:07 Zainteresovan, 286 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Sa vama u mislima, što bi Đole rekao "sa tamne strane globusa" Ajd pa da ih polako ispratimo ako bog da! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10333 Napisano Petak u 17:08 Drug član, 2006 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, salem je napisao: Uh... trebalo bi da 100.000 ljudi pozove policiju i prijavi nepropisno parkirane traktore bez tablica... I to da traje danas ceo dan Uradio danas više puta.. Zahvalili mi se na prijavi. Prijave za to idu u komunalnu, a zna se ko sedi tamo... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1416 Napisano Petak u 17:30 Zainteresovan, 357 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom kakav je docek studenata u Zemunu zvalava kerina ce da ga ozbiljno popusi sutra! Puuumpaj 6 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4783 Napisano Petak u 17:47 Nemanja Stojanović, 1508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Za sve nas koji ne planiramo motorima do skupštine, bio sam danas do veterinarskog fakulteta. Tamo su više nego radosni da nas ugoste za parking iza fakulteta, mada bi oni još radije ispred ulaza, trotoar, šine, jer - citiram - "ako mogu ćaci da imaju traktore, zašto mi ne bi imali motore". Tamo je @Tumbe volontirao da ostane sa motorima, a bilo bi lepo da još neko od kolega bude sa njim, pa mu se javite sutra kod ikee ko je raspoložen da pomogne. Autokomanda je sigurno jedno od mesta okupljanja građana, i očekuje se polaz odatle peške oko 13-14h. Vidimo se ujutru kod ikee, pa da pumpamo ceo dan! 9 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 234 Napisano Petak u 17:53 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Skittles je napisao: a bilo bi lepo da još neko od kolega bude sa njim Možem opušteno. Javljam se ujutru. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4783 Napisano Petak u 17:59 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna napomenica, parkirajte tako da ne zablokirate nikoga. Autokomanda je blizu autoputa, odlična je i za ljude koji žele ranije da krenu nazad ili kasnije da dođu. Može da se priđe i sa juga i sa severa (pa makar i obilaznicom). I nekako ima barem meni posebnu draž za ovu našu motoproto priču. A nije daleko da se pešači do skupštine, ali je daleko da i ako bude nekih problema, tamo biti neće. Promenio Petak u 18:06 član Skittles 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7017 Napisano Petak u 18:20 Drug član, 2000 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Nula, nula, noć… 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1160 Napisano Petak u 18:31 Zainteresovan, 780 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 30 Napisano Petak u 18:41 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan Kod ada mola sam i kazu da su klinci gotovi jedva hodaju, be znam da li bi im prevoz znacio, ovo kaze lik pored mene cerka mu je u koloni, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 30 Napisano Petak u 18:43 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan Kod makisa su neki info, jbg da li je istina stvarno na znam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14299 Napisano Petak u 18:52 Cool tip, 3060 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan U bulevaru 462 huligani cekaju studente setace u Kaludjjerici.Ako ima neka ekipa da odletitamo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 187 Napisano Petak u 18:54 Svrati ponekad, 174 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, vidimo se ispred ikee, svako dobro, pozdrav iz Trstenika. Pumpaaaaajjjj 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14299 Napisano Petak u 18:57 Cool tip, 3060 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, sashac je napisao: U bulevaru 462 huligani cekaju studente setace u Kaludjjerici.Ako ima neka ekipa da odletitamo. otisla ekipa sredjeno sad mi javili. 5 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 95 Napisano Petak u 19:00 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan otisla ekipa sredjeno sad mi javili.Koliko ljudi je otislo? Je l treba dopuna?Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 966 Napisano Petak u 19:05 MK Obrenovac, 582 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan 5.154 Aufrufe · 2.982 Reaktionen | Mega Maxi Ada | Global Reporter WWW.FACEBOOK.COM Mega Maxi Ada. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...