ser 7945 Napisano juče u 14:38 -, 1786 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako su stvarno tu, ne treba nikakva akcija, sekundarci su to vec ocerupali , tu bre u sred dana skidaju katalizatore sa parkinga. Bas cu da se promuvam sutra, tu radim u blizini... 10 minutes ago, piki said: narod ih je popisao ko god je dao , znas kako je po selima svi znaju čiji je traktor Kod nas isto, cak se i zna cije su njive 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaS 24 Napisano juče u 14:59 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW GS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da sam danas banula, i da me mozda ignorisete zbog toga, ali ako ima neko iz Novog Sada da se organizuje do BG, javite se da se pridruzimo. Da idemo sami, ne bi, zbog svih ovih najava nereda. Ja sam, u sustini, i dosla na forum zbog ovakvih dogovora, jer ne vidim objave na viber grupama, pa vas molim za info. Hvala najlepse 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 37 Napisano pre 23 sati U prolazu, 20 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge sr3 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bojan_87 je napisao: Pozdrav, Pridružujem se ovom pitanju. Ja sam jedan od pasivnih članova ovog foruma, ali sa željom da se pridružim ovoj akciji. Na protest ću doći najverovatnije kao solo vozač. Verovatno ima još takvih članova, i mislim da bi neke osnovne smernice ponašanja bile korisne. Ne stidim se da kažem da je ovaj način protesta, apsolutno nov za mene, a da pri tom, verovatno neću imati ni sa kim da se posavetujem u tim nekim provokatorskim situacijama. Sent from my iPhone using Tapatalk Bez brige, provokacija i eventualno nekih nemira može da bude na određenim tačkama i to budu frontalni redovi gde apsolutno ne moraš da budeš ako nećeš. Sklanjaj se policijskih kordona i to je to. Drugo, bolesnik preti u prazno i nereda biti neće, te zajebancije se ne rade protiv tolike mase, sve i da hoće da ih izazove, jasno je da nema toliko jak aparat iza sebe koji bi mogao da sprovede šta već mašta. To nije uspeo ni Milošević. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1542 Napisano pre 23 sati (promenjeno) Zainteresovan, 341 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je počelo merenje čiji je veći! Tako dacu vam samo savet ako budu bacali suzavac, mokra, marama, maramica preko usta i nosa, oči nikako ne trljati, a ako dodje do nereda (a iskreno se nadam da nece) tu postoji milion situacija svako nek se snalazi zavisno od situacije Promenio pre 23 sati član MatorKonj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7945 Napisano pre 23 sati -, 1786 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan A i imamo kacige, imamo protektore, kornjace, pa nek udaraju 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7274 Napisano pre 23 sati Drug član, 3087 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Samo jet kacige, nikako integralne! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 59 Napisano pre 23 sati U prolazu, 50 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljenje je da drzava nema toliko policije koja bi mogla da napadne masu onu koja je bila u Nisu a u Bgd sam siguran da ce biti mnogo vise ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18445 Napisano pre 23 sati Integrisan, 5504 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Bice sranja to je sigurno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2980 Napisano pre 23 sati Drug član, 1301 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Koja paranoja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8247 Napisano pre 23 sati Drug član, 1731 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Tonči, ne mrači nego pripremaj GaSeRa! 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6312 Napisano pre 22 sati Drug član, 2152 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, ser said: A i imamo kacige, imamo protektore, kornjace, pa nek udaraju E vidite, ovo je koristan post! Gladijator na telo kaciga na lakat i kad šetamo 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4446 Napisano pre 22 sati Drug član, 1101 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan HuNišlija, zameniće te narod za kornjaču mož' da bude svašta. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11282 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 2602 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, NeshaS je napisao: ali ako ima neko iz Novog Sada da se organizuje do BG, javite se da se pridruzimo U tvojoj temi o predstavljanju obratio ti se kolega @DraganNS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2811 Napisano pre 22 sati Vozac A kategorije :D, 973 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Интересантно ми је све ово што припремају. Искрено, волио бих да студенти кажу нећемо пред Скупштину, нећемо на Трг. Па док ови баксузи пренесу све ове реквизите до тада цијели свијет да виде какве су им намјере. Видимо се у суботу!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzoa 82 Napisano pre 22 sati (promenjeno) U prolazu, 8 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Rebel 1100T Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto i za mladje generacije. Temperatura me bije vec 3 dana nista nisam uspeo da saljem na stampu za probu verovatno cu sutra. Al stampajte, saljite, delite, svako moze za svoju ekipu da ostampa i izdeli medjusobno, naravno ko zeli. Ako neko ima bolji predlog za tekst, slobodno nek pise, trenutno sam glup od temperature. Promenio pre 22 sati član tzoa 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20194 Napisano pre 22 sati Integrisan, 8633 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, jasno je šta ima nepodeljenu podršku foruma, a i nekih moto klubova sa kojima smo bili u kontaktu poslednjih dana. Potpuno je jasan duh te ideje, ukratko : vrlo odlučno i još više razumno. Pokušaćemo još jednom da usaglasimo stavove svih sa svima :). Lično sam prilično razočaran na šta gubimo energiju i fokus, ali prosto imamo obavezu da se ne ponašamo lično. Molim vas u međuvremenu samo, ali najvažnije : daj da ne paranoisemo! Jer, osnovni razlog projekcije svih ovih pretnji u narod je da se ljudi uplaše! Pa nećemo valjda da nasedamo?! Mi?! Ja dajem rec da će plan u svim preostalim detaljima biti razuman, a ako ne budemo takav do kraja ponudili - pozivam vas da nas sve ODHEBETE, a onda opet odete na protest ...! Sto puta sam, mislim, napisao, najvažnije je da se na protestu bude, a ko će gde da parkira... mislim stvarno nas baš briga. Što se mene tiče, ko hoće kiflice iz top case-a, može na metar od mikrofona. Poenta je nešto sasvim, sasvim, sasvim drugo. U subotu se bije opstenarodna borba dobra protiv zla. Bukvalno. Destilisano. Mirno, do bola strpljivo, ali odlučno, do neba i nazad! Jer, nazad nema. Kome to nije prvo, poslednje i sve između u mislima, moj saborac nije. 25 4 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1793 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, draki said: Интересантно ми је све ово што припремају. Искрено, волио бих да студенти кажу нећемо пред Скупштину, нећемо на Трг. Па док ови баксузи пренесу све ове реквизите до тада цијели свијет да виде какве су им намјере. Видимо се у суботу!!! Kolega, ne širi panku! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RISTA TRAKTORISTA 21 Napisano pre 20 sati U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, pedjacupavac said: Ne meni nego ovoj deci. Kritika je upućena svima kojima je suština u defileima i mahanju! Koliko od vas je sutra spremno da se pobije sa "kornjačama" kada budu blokirali prilaze Beogradu? Pričam tamo gde nema studenata! Ova deca su OK....ali što se tiče tuče, onda daj da ispraznim magacin bukovih držalja, a motori neka ostanu kod kuće. Da će me moje ćerke od 24 godine učiti kako sa policijom, zaista nemaju pojma o tome, jer se tata već par puta od 1995 našao u takvim situacijama. ja samo znam da ovo treba završavati, kako god. Jer obe ostaše bez završene četvrte godine studija. Ova budala danas šeta vojsku po Srbiji, primiče oklop Beogradu, dovodi neke "veterane" koje prepoznajemo sa njihovih ranijih aktivnosti kao dežurnih batinaša po Srbiji. Hajd pazite malo, i kad prozivate nas nove. Patku Vam podvaljuju oni koji odavno čuče na forumu, valjda ste to i sami uvideli. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 178 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan eto i mene na spisku pa da PUMPAMO zajedno 1. Severian 2. Tumbe 3. Skittles 4. Bobni 5. DuleTs 6. piki 7. Sashac 8. Marko05 9. DonKihot 10. Peconibc 11. Drazenye 12. Čo i žena 13. Deda54 14. There is no spoon 15. mick 16. Nenadbg88 17. Ilijax 18. Navajo 19. BokyBoy 20. Sale_XT 21. mare_x. t 22. Sharky 23. Duck 24. azlatic 25. Lukaimasa 26. House 27. Dule Sebeški 28. Marijo 29. Jelena 30. Milos81 31. Salem 32. Skundra 33. Koja 34. Draki 35. BlesimiR 36. Sara 37. Nebica933 38. MrD + saputnica 39. GrujaTS 40. Vencule 41. Tasa BG 42. Robert S. 43. Vaske4s 44. Vojkan 45. Atorn 46. Dijana i Nikola 47. Moma 48. mare94 49. deda54 50. Ujkafirga 51. Niksha 52. Robi 53. Sinclair 54. Nikola 1 55. partlov 56. Пера 57. dule2812 58. Fikabg 59. Antuljeskov.011 60. Mirorab 61. Пеђа1971 62. Nian + gospoja 63. Павловићи 64. Deda54 65. milovan001 65. Nesasavage + lepša polovina 66. RISTA TRAKTORISTA 67. Bajaga 68. Kingdrom 69. Ibivan 70. pajja 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducman 12 Napisano pre 18 sati (promenjeno) U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Caponord 1200 Rally Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, pajja said: 1. Severian 2. Tumbe 3. Skittles 4. Bobni 5. DuleTs 6. piki 7. Sashac 8. Marko05 9. DonKihot 10. Peconibc 11. Drazenye 12. Čo i žena 13. Deda54 14. There is no spoon 15. mick 16. Nenadbg88 17. Ilijax 18. Navajo 19. BokyBoy 20. Sale_XT 21. mare_x. t 22. Sharky 23. Duck 24. azlatic 25. Lukaimasa 26. House 27. Dule Sebeški 28. Marijo 29. Jelena 30. Milos81 31. Salem 32. Skundra 33. Koja 34. Draki 35. BlesimiR 36. Sara 37. Nebica933 38. MrD + saputnica 39. GrujaTS 40. Vencule 41. Tasa BG 42. Robert S. 43. Vaske4s 44. Vojkan 45. Atorn 46. Dijana i Nikola 47. Moma 48. mare94 49. deda54 50. Ujkafirga 51. Niksha 52. Robi 53. Sinclair 54. Nikola 1 55. partlov 56. Пера 57. dule2812 58. Fikabg 59. Antuljeskov.011 60. Mirorab 61. Пеђа1971 62. Nian + gospoja 63. Павловићи 64. Deda54 65. milovan001 65. Nesasavage + lepša polovina 66. RISTA TRAKTORISTA 67. Bajaga 68. Kingdrom 69. Ibivan 70. pajja 71. Ducman Promenio pre 18 sati član Ducman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14190 Napisano pre 18 sati Cool tip, 3038 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, organizovali smo ako nekom treba smestaj u Beogradu za 30 tak ljudi, pa ako nekome treba neka mi se javi. 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 178 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, yogibear je napisao: Informacije sa jučerašnjeg plenuma sa studentima i 63. Padobranskom za 15.03.: Pisao sam po svim društvenim mrežama svim studentima da se ograde od svih crvenih beretki gde god su se pojavili snimci sa takvim sumnjivim osobama. Pre 8 sati, misa-pei je napisao: Nego, šta je ovo? Zar nisu studenti rekli da će na našoj strani biti veterani 63. padobranske i drugi ratni veterani? Pokušao sam da objasnim deci šta su crvene beretke i pre današnjih snimka i da pogledaju film Jedinica Pre 8 sati, Motorcyclist je napisao: Evo i veterani JSO WTF Miloševićevi specijalci u najboljem svetlu Pre 6 sati, yogibear je napisao: Danas se izgleda svako predstavlja kako mu je volja, po potrebi, svaki dan je neko drugi... Veterani 63. Padobranske ne nose 4S na beretkama već grb njihove jedinice. Da, biće sa nama, motociklistima "bajkerima" 15.03. u civilu i sa pomenutim crvenim beretkama. Pređem na drugu stranu čim vidim crvenu beretku, uopšte me ne interersuje šta piše sitnim slovima i kako se međusobno, eventualno, razlikuju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5702 Napisano pre 17 sati Drug član, 2527 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jbni rođendan neki u subotu i ne da mi zena da idem za bg. Sad je zove kuma iz Beca hoće da dođe sa deckom Austrijancem na protest i da idem sa njima. Rek’o ubedi kumu da preskocim rođendan, i idemo za Bg, povesce nas neko od bajkera pa idemo. Evo traju pregovori već sat vremena… Tako da ako ubedim ženu trebaće nam prevoz od tacke okupljanja, da nas 3 neko poveze 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3636 Napisano pre 17 sati Drug član, 2466 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Klinički centar je pored uvođenja evidencije o dolasku i odlasku zaposlenih sa posla (čime se dodatno zastrašuju zdr. radnici sa nekakvim unapred napisanim ''beleškama'' usled provera) uveo dodatno radno vreme za skenere Poliklinike u subotu kako bi bili od pomoći urgentnom centru. Podižu se kapaciteti zdravstvenih ustanova u subotu jer se očekuje ''nešto''. Podguzne muve SNS-a u KCS lete okolo nudeći prekovremene sate i tražeći osoblje za taj dan jer dosta zdravstvenih radnika...makar kod mene nije želelo da radi u subotu. Od velike je važnosti da se ne podlegne provokacijama...ljudi pratite šta ta deca govore i radite kako zatraže ništa mimo toga, svaka drugačija organizacija povlači rekao bih pogrešne stvari. Kad žvalonja sleti dole...ukoliko ne bude KOMPLETNE LUSTRACIJE za svakog i onog najmanjeg poslušnika...možemo kolektivno da se samoubijemo. 8 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladogoogle 51 Napisano pre 17 sati (promenjeno) U prolazu, 5 postova Lokacija: Gornje Nedeljice Motocikl: Yamaha XJ 600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, pajja je napisao: eto i mene na spisku pa da PUMPAMO zajedno 1. Severian 2. Tumbe 3. Skittles 4. Bobni 5. DuleTs 6. piki 7. Sashac 8. Marko05 9. DonKihot 10. Peconibc 11. Drazenye 12. Čo i žena 13. Deda54 14. There is no spoon 15. mick 16. Nenadbg88 17. Ilijax 18. Navajo 19. BokyBoy 20. Sale_XT 21. mare_x. t 22. Sharky 23. Duck 24. azlatic 25. Lukaimasa 26. House 27. Dule Sebeški 28. Marijo 29. Jelena 30. Milos81 31. Salem 32. Skundra 33. Koja 34. Draki 35. BlesimiR 36. Sara 37. Nebica933 38. MrD + saputnica 39. GrujaTS 40. Vencule 41. Tasa BG 42. Robert S. 43. Vaske4s 44. Vojkan 45. Atorn 46. Dijana i Nikola 47. Moma 48. mare94 49. deda54 50. Ujkafirga 51. Niksha 52. Robi 53. Sinclair 54. Nikola 1 55. partlov 56. Пера 57. dule2812 58. Fikabg 59. Antuljeskov.011 60. Mirorab 61. Пеђа1971 62. Nian + gospoja 63. Павловићи 64. Deda54 65. milovan001 65. Nesasavage + lepša polovina 66. RISTA TRAKTORISTA 67. Bajaga 68. Kingdrom 69. Ibivan 70. pajja ... 4778. vladogoogle Stizu i Gornje Nedeljice Promenio pre 17 sati član vladogoogle 17 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...