Motorcyclist 18242 Napisano juče u 18:58 Integrisan, 5422 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Malo jos da se protegne 2900-3000 moze da se kupi Fazer 600, GSR600, Bandit 650. Mislim traze oni na oglasima vise ali kad doneses kes sve je drugacije. Odmah skidaj 200e, u startu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10964 Napisano juče u 19:11 Ne silazi, 2490 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan "Protego" bi se ja, al ima još rupa za krpljenje. Gledam danas kolege bajkere u Nišu, defile, i mislim se, šta mi je ovo trebalo... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18242 Napisano juče u 19:37 Integrisan, 5422 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Blaza said: "Protego" bi se ja, al ima još rupa za krpljenje. Gledam danas kolege bajkere u Nišu, defile, i mislim se, šta mi je ovo trebalo... Razumem te totalno. Ali ako si vec ogranicen, za sada budzetom, nemoj bezati od karburatora. Ja nikada nisam imao problem sa njima za 15 godina staza... Da si video onaj FZS600 u Subotici kada sam ja kupovao GSR-a zaljubio bi se Sve je lepse uzivo. Nazalost prodao se ali bio je u fabrika stanju. U pitaju je Dejan iz Subotice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10964 Napisano juče u 19:54 Ne silazi, 2490 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve o.k. nisam ja baš zactao da neću karbove. Nije mi problem 2 cilindra i 2 karba. Već sa 4, ne bih se upuštao u rad sa njima. To prepuštam majstorima. Da malo rezimiram: Za ove pare možda bi mogao da se nađe dobar polovan motor sa karbom, efi teško. I to sa poprilično godina. Voziti ga par godina, pa opet kombinovati... Onda mi je bolje uzeti ili nov (učešće + kredit), ili do 4 godine nov / polovan, za keš kredit. Ne vidim drugih mogućnosti... BMW 650 CS me ne interesuje, hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18242 Napisano juče u 19:56 Integrisan, 5422 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Blaza said: Ma sve o.k. nisam ja baš zactao da neću karbove. Nije mi problem 2 cilindra i 2 karba. Već sa 4, ne bih se upuštao u rad sa njima. To prepuštam majstorima. Da malo rezimiram: Za ove pare možda bi mogao da se nađe dobar polovan motor sa karbom, efi teško. I to sa poprilično godina. Voziti ga par godina, pa opet kombinovati... Onda mi je bolje uzeti ili nov (učešće + kredit), ili do 4 godine nov / polovan, za keš kredit. Ne vidim drugih mogućnosti... BMW 650 CS me ne interesuje, hvala. Pa ja navijam inace za novi. SV650 ti je najjeftiniji ozbiljniji japanac. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 17 Napisano juče u 20:01 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda s-wing 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Blaza said: Ma sve o.k. nisam ja baš zactao da neću karbove. Nije mi problem 2 cilindra i 2 karba. Već sa 4, ne bih se upuštao u rad sa njima. To prepuštam majstorima. Da malo rezimiram: Za ove pare možda bi mogao da se nađe dobar polovan motor sa karbom, efi teško. I to sa poprilično godina. Voziti ga par godina, pa opet kombinovati... Onda mi je bolje uzeti ili nov (učešće + kredit), ili do 4 godine nov / polovan, za keš kredit. Ne vidim drugih mogućnosti... BMW 650 CS me ne interesuje, hvala. Можеш и полован са неког плаца на профактуру, па да узмеш ауто/мото кредит, мања је камата у односу на кеш кредит. Видим да је пар колега узимало са оног плаца Технодром и колико сам испратио задовољни су. Не знам никог са тог плаца нити ми је намера била да их рекламирам, него само кажем због камате и банке, а њихове огласе сам видео на ПА и делују као очувани мотори. Поздрав 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2477 Napisano pre 22 sati Andragog, 5060 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice od garancije u Srbiji od toga nema nekakve vajde. Evo Efi, već sam stavljao . Agregat SV-Vstrom 650, odličan bike Cagiva Raptor 650 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Cagiva Raptor 650, 2006. godište, Naked, vozilo prešlo 20000 km, Ivanjica. Cena 2.000 € - Motori - Polovni Automobili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 74 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Ama vidi lutku Blažo... Znaš da ga želiš 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10729 Napisano pre 21 sati Hronični Motociklopata, 7425 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, srbac je napisao: Evo Efi, već sam stavljao . Agregat SV-Vstrom 650, odličan bike Cagiva Raptor 650 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Cagiva Raptor 650, 2006. godište, Naked, vozilo prešlo 20000 km, Ivanjica. Cena 2.000 € - Motori - Polovni Automobili Ja bi ovog zaobišao u širokom luku, pogotovo za tu cenu, iz aviona se vidi da je spičkan spreda, nema blatobran, nema original satove,volan, posudu kočione tečnosti, retrovizore... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 86 Napisano pre 21 sati U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro shvatio. Motocikl želiš da ti bude što manji trošak. U tom slučaju ne vidim nikakvu isplativost kupovinom novog motocikla. Imaćeš narednih par godina da plaćaš kredit. Plaćaćeš dosta skuplje servise nego inače. U slučaju da imaš ne daj bože neku saobraćajnu nezgodu. Popravka može da te košta koliko i jedan Kawasaki ER 5. Posle garancije ako planiraš da prodaš motor. Takođe ti je otišao jedan Kawasaki ER 5 zbog amortizacije. Ako se odlučiš da ga voziš dugo i posle garancije. Da crkne mašina (pogotovo kod kineza) otišao ti jedan ER 5. Za nove motocikle su mnogo skuplji delovi, pogotovo ako se naručuje iz ovlašćenih servisa. Anlaser za CBR 1000RR je preko 1000e sa rukom Far za mt 09 je preko 1200e sa rukom Hladnjak za CBR 650 R je 800e Ja sam se dugo dvoumio između novog skutera ili polovnog. Posle par meseci razmartanja uzeo sam polovan skuter sa malom kilometramom. Platio sam ga 3x manje nego nov što košta. Motor je perfektan i radi bez ikakvih problema. Čak i da crkne mašina. Opet ću proći jeftinije nego da sam uzeo nov skuter. A i nov motor će vrlo brzo postati polovan ako prelaziš 15.000-20.000 km godišnje. Mislim da nisi trebao da prodaš Kawasakija pošto ne juriš za konjima, kubikažom i drugim tipom motocikla. Trebao si ga vozit i dalje dok ne skupiš 4-5000e i onda kupiš neki noviji polovan motor kao što je CB 500 (noviji Hondin naked), SV 650 itd.. Tada bi dobio noviji motor, efi a sličnu cenu održavanja kao kod ER 5. Sa trenutnim novcem kojim raspolažeš ti preporučujem Hondu CB 500 (iz 90 tih) ili Bandita, mada Bandit ne troši baš malo. Sa Efi jedino što sigurno možeš nači u odličnom stanju za te pare je YBR 250 ali verujem da ti snaga nebi odgovarala. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 115 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Z500 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Z500, 2024. godište, Naked, Novi Sad. Cena 6.118 € - Motori - Polovni Automobili Ovo deluje ok.Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 24 Napisano pre 15 sati U prolazu, 23 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljenje je da Ako mozes da ides na Nov motor I samo japanca.razlozi su sledeci:Cena koja je zanemarljiva u odnosu na kineze,znaci kinez nije duplo jeftiniji.kvalitet zavrsne obrade na vecem nivou I sutradan kada ga budes prodavao japanci drze cenu,ko zna sta ce biti za tri godine.slazem se da su kinezi napravili mnogo lepse modele nego ranije Ali upitan je kvalitet a na to pitanje teako da ces dobiti odgovor.jos jedna stvar obavezno sacekaj sajam posto sam nacuo da ce biti lepih snizenja cak I vecih nego prosle godine kao I rivalitet uvoznika yamahe I honde. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 24 Napisano pre 15 sati U prolazu, 23 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Juan said: Kawasaki Z500 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Z500, 2024. godište, Naked, Novi Sad. Cena 6.118 € - Motori - Polovni Automobili Ovo deluje ok. Sent from my 2201117PG using Tapatalk Bas je super,procitao sam neki post nk450 cf Moto,ja se za 628 evra ne bih razmisljao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10589 Napisano pre 15 sati Drug član, 3421 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Blaza je napisao: "Protego" bi se ja, al ima još rupa za krpljenje. Gledam danas kolege bajkere u Nišu, defile, i mislim se, šta mi je ovo trebalo... 1000-1500 digneš na kredu, dodaš, nisi se mnogo zadužio, imaš i za opremu, servis... Imaš odličan motor... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4559 Napisano pre 15 sati Nemanja Stojanović, 1479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pi bre, gde uđoh, nisam video da već ima 10 strana. Pročitao sam prve 3, praštajte ako je neko već spomenuo, ali ne verujem. Elem, Blažo druže, idi sad sledeće nedelje od salona do salona, biće sunčano, a još nisu u skroz haosu oko sajma. Sedi, pipni, probaj, vozi sve, ali sve šta ti iole deluje interesantno. Možda deluje slabo, ali ja sam se baš oduševio sa Voge 300DS, čak mi je išao lepše nego 500 (dali mi na test oba), ne umem da objasnim. On ti se sigurno uklapa u budžet, mislim da je bio 3.6-3.7 na sajmu, svakako ispod 4 sve sa registracijom I sve ostale prednosti malog agregata, težina, potrošnja itd. Ali svakako moj glavni savet ti je da probaš što više novih, znaćeš onda i koje polovne eventualno da razmatraš. Srećno! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18242 Napisano pre 15 sati Integrisan, 5422 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da ides sa 500ccm na manju kubikazu! Pogotovo sto je u pitanju cestovni motocikl, ne ides na offroad kategoriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1045 Napisano pre 15 sati Drug član, 1101 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan U Tehnodrom će uskoro stići CB500. Jeste karb....i jeste nešto preko 2.500 ali ispod 3.000 međutim kod njih može kredit (ne znam da li može na sve doduše). Ako bi novo i jeftinije a već razmišljaš o Kinezu zanimljiv je i onaj Zontes GK350 (4.400 ako se ne varam). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23059 Napisano pre 15 sati Integrisan, 9782 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... ako cb500 carb treba da plati toliko bolje i da se ne vozi! Do 1200e max za taj model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18242 Napisano pre 15 sati Integrisan, 5422 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se bre kakvih oko 3000 evra wtf?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 86 Napisano pre 15 sati U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, N.F.S. je napisao: ... ako cb500 carb treba da plati toliko bolje i da se ne vozi! Do 1200e max za taj model. Bila ta cena možda pre 5 godina. Sada od 1700e pa do 2500e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23059 Napisano pre 14 sati Integrisan, 9782 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo gledam upravo, da je najezis covece!!!! Hahahha, pa ovo je islo oko 1000e max nekada (kada je i novije bilo). Auuuuu brate. Dok se zamene ove plasticne gume, malo servisira, registruje... 3000e za ovo?!? Honda Cb500 cb 500 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Cb500 cb 500, 2003. godište, Naked, vozilo prešlo 35000 km, Majur. Cena 2.500 € - Motori - Polovni Automobili 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 86 Napisano pre 14 sati U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to ovaj onda teško ispod 2500e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1476 Napisano pre 14 sati Drug član, 969 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ima kod njih i gsr600, 3600eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23059 Napisano pre 14 sati Integrisan, 9782 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To je CBF Dule, nesto napredniji i skuplji model, svakako ne vredi vise od 2000e max. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 86 Napisano pre 14 sati U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, N.F.S. je napisao: To je CBF Dule, nesto napredniji i skuplji model, svakako ne vredi vise od 2000e max. Znam da je CBF ali mislim da je Bojan mislio na taj primerak zato što ga Tehnodrom oglašava. Jbg takve su sad cene. Baš baš nerealne. 2500e nikad nebi dao za CB 500 iz 90 tih. Kao što si rekao, nekad je taj motor koštao 1000-1200e maks i to sa fabričkom bojom i bez ulaganja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...