dule2812 16 Napisano juče u 16:29 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd-Dobanovci Motocikl: Honda swing 125 Prijavi odgovor kao problematičan Учешће 2200, рата 79е 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10894 Napisano juče u 16:29 Ne silazi, 2459 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Njega sam i napisao @Disko Nindža da mi je favorit... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10894 Napisano juče u 16:32 Ne silazi, 2459 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, dule2812 je napisao: Учешће 2200, рата 79е A ja gledao sv650x , zato je skuplji. Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10697 Napisano juče u 16:35 Hronični Motociklopata, 7414 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Blaza je napisao: Njega sam i napisao @Disko Nindža da mi je favorit... Hvala Bem li ga, promaklo mi, nisam video nigde u raspravi da se pominje FZ6 Fazer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18187 Napisano juče u 16:42 Integrisan, 5391 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, Disko Nindža said: Dodaj još malo para na tih 2500eur i uzmi Yamahu FZ6 Fazer, to je super motorić, ima EFI, troši ko upaljač, 600ccm, 95 konjića, lepo ide, lak ko pero, solidno udoban, dokazano kvalitetna mašina, vrlo popularan model kod nas i u svetu. Ja spomenio, fzs600 doduse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10894 Napisano juče u 16:48 Ne silazi, 2459 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Disko Nindža je napisao: Bem li ga, promaklo mi, nisam video nigde u raspravi da se pominje FZ6 Fazer I ja sam više izludeo, u nekoj drugoj temi sigurno, bem li ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2744 Napisano juče u 16:53 ODUSTO OD DIJETE, 2711 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Blaza je napisao: Čekam @ZEMZEM da oglasi svoj "stari" motor. Video ga uživo, lep je, samo me heble odbijaju... Nema hebl ravan volan , turing verzija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 78 Napisano juče u 17:36 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima neki takav Suzuki novi do 500cm3? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4473 Napisano juče u 17:41 Drug član, 489 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan A Hyosung Aguila? Mozda bi ti custom od 650 ccm odgovarao, Suzuki masina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10894 Napisano juče u 17:43 (promenjeno) Ne silazi, 2459 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sam našao Hyosung Comet 650 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Hyosung Comet 650, 2011. godište, Naked, vozilo prešlo 8900 km, Beograd. Cena 2.200... Drugar je vozio ovakav pre 4 godine, 2005-6 god, išli zajedno do Trebinja i nazad. Promenio juče u 17:44 član Blaza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6798 Napisano pre 21 sati Drug član, 1943 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ma kupis novog GS-a i bog da te vidi, kad ako ne sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13535 Napisano pre 21 sati Ne silazi, 7572 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Triple black samo. Sa onim varijantama za sirotilju nemoj da se pojavljuješ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2826 Napisano pre 21 sati Drug član, 1388 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima Voge 525dsx Black Knight, to mu dođe isto :-DSent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 182 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš i opciju da od onog jutjubera Shone San kupiš Hondu Hornet 900 iz 2003. Jeste star, ali lik pravi serijal kako ga sređuje, tako da znaš tačno na čemu si, šta je rađeno i sl. Baci pogled - https://www.youtube.com/watch?v=U4IM1u-jnQQ Naravno, moraš da sačekaš da je sredi i završi serijal 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6798 Napisano pre 21 sati (promenjeno) Drug član, 1943 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel brutalan? Promenio pre 21 sati član Sharky - Alex 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18322 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2468 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Sharky - Alex je napisao: Jel brutalan? Mikanaaaaaa!!! Tesko dobar Hornet za te pare, drugar kupio fantasticnog u Tehnodromu, sa tri kofera, al 3100e. I 600-ka. Promenio pre 14 sati član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10894 Napisano pre 13 sati Ne silazi, 2459 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Gordak985 je napisao: Ima Voge 525dsx Black Knight, to mu dođe isto Sent from my SM-S911B using Tapatalk Ovo lepo izgleda, ali moraš stalno da ga briskaš, crna boja, sve se vidi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2826 Napisano pre 11 sati Drug član, 1388 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ja da ti kažem, ovaj koji ja hoću makar nema centralni štender pa i da hoćeš da ga briskaš, ne možeš :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1594 Napisano pre 11 sati Drug član, 440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je prodat ili je oglas na PA istekao. Deluje kao dobar primerak, razmišljam naglas. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2958 Napisano pre 10 sati Drug član, 1266 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @vucko23svaka čas t za memoriju Prodat je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 0 Napisano pre 9 sati (promenjeno) U prolazu, 26 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, vidim da se neko raspituje za hyosung gt650 na forumu. Ja sam prosle godine uvezo iz Nemacke, doduse mladji, 2014 godiste, naked varijanta...Registrovan je na mene, prvi vlasnik ali sam ipak odlucio da ga prodam jer sam 20 godina vozio rednog četvtraka tako da mo ovaj nije lego uopšte...ako hoce neko da menja ili da kupi, evo broja: 060/33-55-055 Ivan Niš. Nijen na oglasima, garaziran...mogu slike da posaljem ako nekog interesuje. Promenio pre 9 sati član mahoney 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3115 Napisano pre 9 sati Drug član, 1192 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Blaza said: Vozio sam ja i 1200 kubika, al na 2 cilindra...ne, nije gs, već hd iron... Aaaaaaaa, ako to želiš - ima da se ponudi 1204ccm i Screaming Eagle komplet uz njega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10894 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 2459 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @PremieRacing Prošle godine sam prodao drugarov HD Iron 883 koji je pored svojih imao i te, dodatne auspuhe. Nikad ih nismo montirali. A HD se lepo vozio, pravi gradski motor... @mahoney Šaljem ti broj, pusti mi fotke i ostale generalije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5045 Napisano pre 7 sati Drug član, 1078 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, Blaza said: @mahoney Šaljem ti broj, pusti mi fotke i ostale generalije. Šta da ti pušta fotke, sutra uživo da ideš da ga vidiš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10894 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 2459 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan To se podrazumeva ! Idemooo Niiiiš !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...