alexanto 10437 Napisano Ponedeljak u 09:20 BJB Maxi Scooter Club, 6718 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Punktmann je napisao: Ps, kako imamo dve teme? Moze nekako da se spoji? Spojio sam obe teme u jednu 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 1200 Napisano Ponedeljak u 14:39 Drug član, 1049 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Punktmann said: @Dzigibau Znaš da moraš da snimiš malo zvuka! @baltrekk Osim prednjeg i zadnjeg amortizera, drugih felni i visokog blatobrana, video sam i onaj skidplate. Kad će njega da krenu da prodaju? Inače stvarno mi se motor sviđa sve više, i vidim da imam dosta da naučim o vožnji. Motor definitivno deluje lakši nego što jeste, da li je to raspored mase ili šta je ne znam. Dok se ne položi, onda ima 500kg Dobro pitanje za skid plate. Iskreno ne znam jer sam juče došao iz Francuske u SRB i još nisam stigao da se vidim sa njima a ni vreme nije baš za vožnju. Definitivno je dobro da se u dodatnoj opremi ubaci i taj skid plate. @Dzigibau Ovo baš ima rally look Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 105 Napisano Ponedeljak u 14:42 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 800 rally Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, plus je olakšan za jedno 3kg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 1200 Napisano juče u 07:56 Drug član, 1049 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Dzigibau said: Jeste, plus je olakšan za jedno 3kg Da...iznenadio sam se koliko je težak fabrički auspuh kad smo ga menjali na sjamu... Bez preterivanja jedno 6kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 483 Napisano juče u 08:13 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V, WooGii 800 Prijavi odgovor kao problematičan @DzigibauŠibni link, a snimi kad stigneš, baš bih voleo da čujem kako brekće. Jel mora da se menja pred tehnički? (kad dođe vreme) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 105 Napisano juče u 10:00 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 800 rally Prijavi odgovor kao problematičan https://share.temu.com/wUMzGfP9YuB https://share.temu.com/2WvXswBNvbB 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 105 Napisano juče u 10:05 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 800 rally Prijavi odgovor kao problematičan @Punktmann Zavisi gde radiš tehnički. Ja na prošlim motorima nisam skidao aftermarket izduve i prolazio sam bez problema. Neki su mi tražili prethodno da slikam pa da im pošaljem da vide kako izgleda. Ali i da ga skineš ti je 5 min posla. Što se zvuka tiče vozio sam ga sa db kilerom jer bez je mnogo glasan. Na kraju sam otvorio fabrički lonac i ima ekstra dubok zvuk i sad mi je on na motoru. Snimiću prvom prilikom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 483 Napisano juče u 11:20 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V, WooGii 800 Prijavi odgovor kao problematičan @Dzigibau Kako si otvorio fabrički lonac? Nije mi sad tu motor pa ne mogu da odem da pogledam ima li šrafove neke Stvarno mislim da ovaj motor ima prelep zvuk, samo malo da se pojača fabrički auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 105 Napisano juče u 11:37 (promenjeno) Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 800 rally Prijavi odgovor kao problematičan Komšija mehaničar mi je radio. Otvorio prvo drugaru na Voge 625 fabrički i kad sam čuo zvuk reko oću i ja . Nisam gledao kad je radio, ali kako mi je objasnio unutar lonca ima par krivina od cevi koje prigušuju zvuk da bi se ispoštovali ti zvučni standardi. Raznitovao je gornju stranu lonca, odsekao brusilicom "višak" tih cevi i zavario da izduvni gasovi iz grane idu pravo na otvor, bez tih krivina dodatnih. Promenio juče u 11:41 član Dzigibau 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6403 Napisano juče u 12:47 Drug član, 4303 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Od reflektirajućeg pripravljen u straight pipeGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...