ZEMZEM 2661 Napisano pre 6 sati ODUSTO OD DIJETE, 2689 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan krenuo u akciju moguće nabavke motora. Moje prve sa top liste želja su otpale zbog prevelike cene Tracer GT+ i Versus 1100 SE. Danas gledao i čekam probnu vožnju ova dva modela. BMW F900 XR i HONDA NT 1100. Ima li iskustava sa ovim modelima. Pomagajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2785 Napisano pre 5 sati Drug član, 1361 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nov?Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5554 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 4924 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta bih ti rekao, to jest kojim redosledom da probaš. Tracer 9GT+ je nešto najkompletnije što sam vozio, ali je onako sportski nastrojen i momačko što bi se reklo. Versys 1000 sam vozio i to je stvarno krstarica da duga putovanja, a sa ovih 15 KS više verujem da će biti još bolji, naročito u SE Paketu opremu. Sad, meni se elektronski podesivo ogibljenje ne sviđa i videćeš da je Tracer tvrđi i tačniji motocikl, ali mu je namena sport - touring, dok je Versys malo tromiji, ali mu je i namena touring. Pored pomenuta dva motora, F900XR i NT1100 možda ne bih ni razmatrao. Samo pazi da te ne oduševi Tracer 9GT+ pa da ti Versys posle njega deluje dosadno. Pošto na Tracer 9GT kad odvrneš pošteno gas u prve dve brzine osećaj je sjajan, a ako imaš i suvozača pozadi očekuj prednji točak u vazduhu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3295 Napisano pre 5 sati Drug član, 1906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Delti na Adi Trecer 9gt, mislim da je 2021, drugar vozio, sve je kako pise, motor je sedi i vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2948 Napisano pre 4 sati Drug član, 1251 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Imam iskustva sa agregatom koji je na F900xr, nekih 1100 km sam prešao. Trebalo bi da su isti u suštini GS i XR agregati konstrukciski ,možda su im mape malo različite. Nije neki veliki potrošač , 5l po gradu žustre vožnje.Ne greje ništa specijalno na GS dok sam slušao da na xr bije po levoj nozi zbog hladnjaka koji je postavljen tako kako jeste.Čini mi se da se žale na tvrdo sedište na xr ali ovo treba proveriti da nisam pomeša sa većim xr.Meni je taj xr lep kao lutka .Motor ima dosta snage koju baš rano oslobađa , ludilo kako ide u toj klasi motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2948 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Drug član, 1251 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan I da mislim da je menjač i kvik šifter isti kao na GS , ako je tako , to je lepota jedna od menjača u korišćenju .Mekano tačno tečno Promenio pre 4 sati član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5639 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Drug član, 1652 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Džim Džarmuš je napisao: I da mislim da je menjač i kvik šifter isti kao na GS , ako je tako , to je lepota jedna od menjača u korišćenju .Mekano tačno tečno @ProMaster , sta prica ovaj dobri covek ? da nema groznicu , jel ti ostali antibiotici malo ? aaaaa, sad vidim , misli na f900 ... napisao samo GS , pa rekoh , ne misli li mozda na njegovo velicanstvo GS .... jer GS i "lepota od menjaca" ne idu u istoj recenici Promenio pre 3 sati član Darko Mihajlovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2661 Napisano pre 3 sati ODUSTO OD DIJETE, 2689 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic hvala na savetima, Tracer GT+ mi je bio prvi pik ali cena od skoro 20K kao i za Versus 1100 SE mi beže i budžeta i morao bih da dižem kredit, što ne želim. @Gordak985 da, nov. @Džim Džarmuš probao danas oko Delte nov F900, čekam petak da ga registruju pa da ga izvezem do Ralje i Avale na test. XR ima bar po snazi isti motor kao GS, 105KS. @RankoBg87 sedeo na tom 2021, malo mi deluje zapušteno za motor koji je prešao 15,000.Mora da se dokupe nosači+koferi ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5639 Napisano pre 3 sati Drug član, 1652 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ima li taj NT sa DCT menjacem ? ili ne bi automatik ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2661 Napisano pre 3 sati ODUSTO OD DIJETE, 2689 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj mi je sad zapao za oko, sutra ih zovem za cenu. https://www.polovniautomobili.com/motori/25134774/bmw-f-900-xr? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2661 Napisano pre 3 sati ODUSTO OD DIJETE, 2689 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic ima i verovatno bih uzeo automatik. Trenutno na stanju imaju plavi i sivi 2024 ali mi se ne sviđaju boje. 2025 stižu u maju, crni me zanima, i biće skuplji do 1,000E od modela 2024. Manuelac je jeftiniji 1,000E od automatika. 2025 ima neke male izmene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3295 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Drug član, 1906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Onda nije taj, ovaj je bio u top stanju sa sva tri kofera. Prodat. Promenio pre 3 sati član RankoBg87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2948 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Drug član, 1251 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ZEMZEM je napisao: Ovaj mi je sad zapao za oko, sutra ih zovem za cenu. https://www.polovniautomobili.com/motori/25134774/bmw-f-900-xr? Prelep,to je još lepše uživo, nov maltene. Jos ako je urađen i 1. Servis i da ti spuste malo cenu,sa tim koferima bi bila dobra kupovina. @ZEMZEM Promenio pre 2 sati član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5554 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 4924 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan A što hoćeš baš SE? Lično ne gotivim elektronski podesivo ogibljenje, nikad nisam imao lep povratni osećaj kao na klasičnom mehaničkog ogibljenju. Da li si razmatrao GSX-S1000GT ili GX? Znatno su povoljniji od Versys 1100SE i Tracer 9GT+... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrwolf 10 Napisano pre 1 sat U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Darko Mihajlovic je napisao: ima li taj NT sa DCT menjacem ? ili ne bi automatik ? Ima, naravno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5639 Napisano pre 1 sat Drug član, 1652 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Jovan Ristic je napisao: GSX-S1000GT prelepost 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2661 Napisano pre 4 minuta ODUSTO OD DIJETE, 2689 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Idem sutra do Barela, imaju neke Trejsere GT - 2024 pa da vidim šta tu može da se uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...