Markone88 4923 Napisano Nedelja u 14:20 (promenjeno) Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Presla 255000km 1400cc 75ks, 8v. Motor suv, pali ko mina. 2 kljuca daljinca. Ima bord kompjuter, el podizace, el retrovizore, muziku sa aux i usb. Sediste vozacevo podesivo po dubini, volan podesiv po visini i dubini. Naslon za ruku. Registrovan do kraja oktobra. Potrosnja po gradu 8-9 litara benz, zavisi U Decembru auspuh oba lonca Prosle godine novi prednji amortizeri, veliki servis, set kvacila. I jos neke stvari, imam racune za sve Poseduje 2 seta celicnih felni i 2seta guma, 1 set ratkapni. Enterijer ocuvan perfektno, ocena 9/10. Sve na svom mestu, nebo ko novo, nepusacki auto poslednjih 13 godina. Exterijer ovuvan solidno, 7/10. Sve je na svom mestu, ima par ogrebotina po branicima, oljustio se lak na haubi. Mehanicki 9/10. Od ulaganja treba promeniti sajlu kvacila, samostelujuca je pa se teze vraca u ptvobitni polozaj ponekad Za sad samo ovde oglas, nije hitna prodaja. Cena za forumase fixno 1400e Prenos mora odmah Promenio Nedelja u 14:56 član Markone88 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2464 Napisano Nedelja u 14:23 (promenjeno) Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetan auto. A cena smešna. Promenio Nedelja u 14:40 član RaS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2060 Napisano Nedelja u 14:23 Drug član, 1072 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Slike auta. Sent from my SM-S901B using Tapatalk 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Nedelja u 14:52 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Може ли сутра да се погледа Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4923 Napisano Nedelja u 14:55 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, kumche said: Може ли сутра да се погледа Moze. Pisi mi na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Nedelja u 18:52 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Malo je torzija cucnula nazad, ili fotke varaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4923 Napisano Nedelja u 19:18 (promenjeno) Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, SHOKLA said: Malo je torzija cucnula nazad, ili fotke varaju? Napisao sam gore, novi amortizeri napred stavljeni, pa je napred malo visi u odnosu na zadnji deo Torzija pregledana, nema luftova Promenio Nedelja u 19:21 član Markone88 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4923 Napisano Nedelja u 19:25 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, RaS said: Izuzetan auto. A cena smešna. Odlican je stvarno. Uzeo sam ga kao privremeno resenje od dugogodisnjeg vlasnika. Na nevdidjeno jer znam kako je bio odrzavan 12 godina kod istog vlasnika. Svaki put upali ko mina, brzo pocne da radi grejanje, i udoban je bas. Nikakav problem nisam imao, samo kljuc u bravu i benzin95 u rezervoar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2464 Napisano Nedelja u 20:22 Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Imam dve u komšiluku, obe karavani, jedna 1.6 benzin+tng, druga 2.0 hdi. Neuništive. Benzinku tera komša majstor, u gepeku cela radionica, dušu joj vadi već više od decenije, al' joj ništa ne može. Nigde tačka korozije, nikakav problem s motorom, peri-deri... Dizelku tera drugi komša, ne izlazi iz nje. Sam je održava, sastavlja, rastavlja... Svake godine na more, poslom po okolnim gradovima, do sela ima oko 20km, svaki dan tamo-amo, ponekad i više puta dnevno...ne zna koliko je prešao s' njom. Ja sam samo probao svojevremeno, pre više od petnaest godina, jednu 2.0 vts (valjda), kad sam tražio za sebe auto, i ostalo mi urezano u sećanju da je bila tvrda k'o kamen i da je ležala u krivinama kao pegla. I da nisi smeo kočnicu da pipneš jer je kopala u mestu. Ali sam se načitao pozitivnih utisaka kolega ovde koji su je imali i vozili. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6448 Napisano Nedelja u 21:09 Enduraš, 6402 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imao karavana nekoliko godina, da nije čuvene francuske elektronike i dalje bi je vozio. Motor i pocinkovana karoserija extra, kvalitetni materijali u kabini, udoban baš. Moja je bila sa automatskom klimom, na ventilatoru kabine postoje diode koje su mi crkavale svakih mesec-dva, ne postoje nigde kvalitetne da se kupe kod nas samo kineske. Čak sam poručio ceo ventilator sa otpada u nadi da su diode fabričke, lik je poslao sa poskidanim diodama iako sam mu naglasio zašto kupujem. Kad ne radi ventilator, ne radi ni klima. Zezali me često I podizačima prozora. Na kraju popizdeo i prodao auto. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4923 Napisano Nedelja u 21:43 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, aca-pn said: Imao karavana nekoliko godina, da nije čuvene francuske elektronike i dalje bi je vozio. Motor i pocinkovana karoserija extra, kvalitetni materijali u kabini, udoban baš. Moja je bila sa automatskom klimom, na ventilatoru kabine postoje diode koje su mi crkavale svakih mesec-dva, ne postoje nigde kvalitetne da se kupe kod nas samo kineske. Čak sam poručio ceo ventilator sa otpada u nadi da su diode fabričke, lik je poslao sa poskidanim diodama iako sam mu naglasio zašto kupujem. Kad ne radi ventilator, ne radi ni klima. Zezali me često I podizačima prozora. Na kraju popizdeo i prodao auto. Ovde fabricki podizaci, rade normalno. Klima i ventilator (grejanje) rade fenomenalno. Zagreje se auto zimi za 3 minuta voznje benzin je benzin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4923 Napisano Ponedeljak u 07:48 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Kolegina ćerka neće ni da pogleda Xsaru priznajem nije najlepsi auto hahahah Aktuelno, kao sto rekoh, oglas ce biti samo ovde neko vreme, pa onda na PA, da me zovu nakupci hahaha 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10859 Napisano Ponedeljak u 08:30 Ne silazi, 2439 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ista priča bila i kod mene. Posle 2 Xantie, ja bih ovo uzeo odma (i hteo sam), ali deca ni da čuju ! A ne znaju koliko je udoban auto... A auto je extra ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4923 Napisano Ponedeljak u 08:36 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Blaza said: Ista priča bila i kod mene. Posle 2 Xantie, ja bih ovo uzeo odma (i hteo sam), ali deca ni da čuju ! A ne znaju koliko je udoban auto... A auto je extra ! Jbg, nece mladi da voze ruzna kola. To se uvek znalo. Nije ovaj auto ne znam sad sta. Ali pouzdan, ekonomican, zdrav, prav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16309 Napisano Ponedeljak u 08:38 Integrisan, 9383 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne zezaj....dobar je ovo auto. Za male pare neko se može lepo vozati. Srećna prodaja drug. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10859 Napisano Ponedeljak u 08:38 Ne silazi, 2439 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan I uopšte nije ružan ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9444 Napisano Ponedeljak u 10:11 4_tocka_i_karoserija, 2011 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Da nemam već prognozirane veće izdatke ove godine, sad bih ga kupio, iako mi realno ne treba dok bar jedna ćerka ne položi... Već zavidim budućem vlasniku 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5657 Napisano Ponedeljak u 15:57 Drug član, 2518 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja reko mojoj ženi za auto, da uzmemo umesto twinga kao drugi u kuci, pitala me da li se drogiram 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5693 Napisano Ponedeljak u 16:02 Drug član, 1669 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto danas na poslu pokazivao koleginici , pa mozda se javi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11007 Napisano Ponedeljak u 17:14 Drug član, 1570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ga pokazao koleginici... 1 16 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2464 Napisano Ponedeljak u 17:35 (promenjeno) Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ženi, rekla beži bre! Al' ozbiljno, kaže ti znaš šta ja volim... *ebeni fikus. Lifestyle auto. Gledali smo nekoliko komada do sad, ili su bili krševi, ili su koštali kao da su pozlaćeni. A da ima makar jedan valjan razlog da gleda baš njega. Mesta u dvorištu za autobus, po gradu ga ne bi vozila sig. jer po gradu i ne vozi auto, a i ako je ovo grad, onda jbg. Da dam pešes' iljada za igračku, pa nisam poludeo. Još. Promenio Ponedeljak u 17:46 član RaS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5693 Napisano Ponedeljak u 17:44 Drug član, 1669 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan muku sam mucio dok sam nasao dobar primerak za cerku 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10859 Napisano Ponedeljak u 17:44 Ne silazi, 2439 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ko se nećka, treba da ode, vidi i proba auto. Poznavajući Citroene iz tog perioda, to je udobna lađa sa foteljama. A poznavajući Marka, auto je fabrika ! Da nisam tražio auto za decu, već za sebe, već bi bio na mom imenu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2464 Napisano Ponedeljak u 17:57 (promenjeno) Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, Darko Mihajlovic said: muku sam mucio dok sam nasao dobar primerak za cerku Ćuti, na kraju sam je ubedio da uzmemo MiTo, pojurio burazera da nam dotera jednog iz CH, al' da bude atmo, da može i ćerka da vozi... I doter'o ga, nakrcan opremom, k'o nov, kaže super komad, nema turbinu i komlikacije, može i za početnike, k'o čaša jbt. Još ga jeftino dobio... A njemu ciknula MA. Reko' eto ti ga sad, pa ga sredi za sebe... Kako baš nađe atmo sa MA, jebo sliku svoju... još me ubeđuje, pa rek'o si samo ne turbo... Dođe mi da uzmem ovu xsaru za sebe i da joj ne dam da je vozi za inat! Promenio Ponedeljak u 18:07 član RaS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4923 Napisano Ponedeljak u 19:01 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Blaza said: Ko se nećka, treba da ode, vidi i proba auto. Poznavajući Citroene iz tog perioda, to je udobna lađa sa foteljama. A poznavajući Marka, auto je fabrika ! Da nisam tražio auto za decu, već za sebe, već bi bio na mom imenu. Hvala drug na pohvalama. Ali bih da naglasim da ovaj auto nije bas 10/10, napisao sam gore. Ima falinki, ali je zdrav i prav, pouzdan, uvel upali na pola kljuca. Ako ne ode za 1400e ovakav kakav je, nece se ni prodavati, ostace za rezervu. Za tastu smo kupili Clio 2005o godiste, 1500e, stanje mnogo losije od Xsare u svakom mogucem pogledu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...