Markone88 4909 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Presla 255000km 1400cc 75ks, 8v. Motor suv, pali ko mina. 2 kljuca daljinca. Ima bord kompjuter, el podizace, el retrovizore, muziku sa aux i usb. Sediste vozacevo podesivo po dubini, volan podesiv po visini i dubini. Naslon za ruku. Registrovan do kraja oktobra. Potrosnja po gradu 8-9 litara benz, zavisi U Decembru auspuh oba lonca Prosle godine novi prednji amortizeri, veliki servis, set kvacila. I jos neke stvari, imam racune za sve Poseduje 2 seta celicnih felni i 2seta guma, 1 set ratkapni. Enterijer ocuvan perfektno, ocena 9/10. Sve na svom mestu, nebo ko novo, nepusacki auto poslednjih 13 godina. Exterijer ovuvan solidno, 7/10. Sve je na svom mestu, ima par ogrebotina po branicima, oljustio se lak na haubi. Mehanicki 9/10. Od ulaganja treba promeniti sajlu kvacila, samostelujuca je pa se teze vraca u ptvobitni polozaj ponekad Za sad samo ovde oglas, nije hitna prodaja. Cena za forumase fixno 1400e Prenos mora odmah Promenio pre 6 sati član Markone88 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2412 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetan auto. A cena smešna. Promenio pre 6 sati član RaS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2057 Napisano pre 6 sati Drug član, 1071 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Slike auta. Sent from my SM-S901B using Tapatalk 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Може ли сутра да се погледа Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4909 Napisano pre 6 sati Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, kumche said: Може ли сутра да се погледа Moze. Pisi mi na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano pre 2 sati Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Malo je torzija cucnula nazad, ili fotke varaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4909 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, SHOKLA said: Malo je torzija cucnula nazad, ili fotke varaju? Napisao sam gore, novi amortizeri napred stavljeni, pa je napred malo visi u odnosu na zadnji deo Torzija pregledana, nema luftova Promenio pre 1 sat član Markone88 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4909 Napisano pre 1 sat Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, RaS said: Izuzetan auto. A cena smešna. Odlican je stvarno. Uzeo sam ga kao privremeno resenje od dugogodisnjeg vlasnika. Na nevdidjeno jer znam kako je bio odrzavan 12 godina kod istog vlasnika. Svaki put upali ko mina, brzo pocne da radi grejanje, i udoban je bas. Nikakav problem nisam imao, samo kljuc u bravu i benzin95 u rezervoar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2412 Napisano pre 48 minuta Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Imam dve u komšiluku, obe karavani, jedna 1.6 benzin+tng, druga 2.0 hdi. Neuništive. Benzinku tera komša majstor, u gepeku cela radionica, dušu joj vadi već više od decenije, al' joj ništa ne može. Nigde tačka korozije, nikakav problem s motorom, peri-deri... Dizelku tera drugi komša, ne izlazi iz nje. Sam je održava, sastavlja, rastavlja... Svake godine na more, poslom po okolnim gradovima, do sela ima oko 20km, svaki dan tamo-amo, ponekad i više puta dnevno...ne zna koliko je prešao s' njom. Ja sam samo probao svojevremeno, pre više od petnaest godina, jednu 2.0 vts (valjda), kad sam tražio za sebe auto, i ostalo mi urezano u sećanju da je bila tvrda k'o kamen i da je ležala u krivinama kao pegla. I da nisi smeo kočnicu da pipneš jer je kopala u mestu. Ali sam se načitao pozitivnih utisaka kolega ovde koji su je imali i vozili. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano pre 1 minut Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imao karavana nekoliko godina, da nije čuvene francuske elektronike i dalje bi je vozio. Motor i pocinkovana karoserija extra, kvalitetni materijali u kabini, udoban baš. Moja je bila sa automatskom klimom, na ventilatoru kabine postoje diode koje su mi crkavale svakih mesec-dva, ne postoje nigde kvalitetne da se kupe kod nas samo kineske. Čak sam poručio ceo ventilator sa otpada u nadi da su diode fabričke, lik je poslao sa poskidanim diodama iako sam mu naglasio zašto kupujem. Kad ne radi ventilator, ne radi ni klima. Zezali me često I podizačima prozora. Na kraju popizdeo i prodao auto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...