Jump to content

Moto Zajednica

Idemo Niiiiš 01.03.2025.

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV 750

Pratim i ja sve šta se dešava sa cenama smeštaja, nas 6 je isto tako tražilo prenoćište sa sve malim psom. Našli smo u Aleksincu, ispostavilo se da je gazdinstvo u pitanju, ljudi izdaju smeštaj inače, na Bookingu imaju ocenu 9.6.

Međutim, obzirom da znaju zašto dolazimo neće dinar da uzmu, biće i večera, i još se oni zahvaljuju što dolazimo kod njih.

Tako da, postoje neverovatni ljudi u moru ovih što samo gledaju kako da ućare.

• Sviđa mi se 23
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 337 postova
  • Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT
On 22. 2. 2025. at 21:22, Sharky - Alex je napisao:

malo su razbile jedinstvo bajkera, svi grabe neke zasluge i zele da se istaknu.

Hvala za ovu primedbu.

Prvobitna inicijativa, kao i početne akcije potekle su na Forumu. 

Smatram da Forum treba i da ostane mesto koje je generator energije i gde se zakazuju vožnje i dele informacije.

Jasno je da je ovo najveća zajednica motociklista, i da svako razvodnjavanje razbija jedinstven pristup.

Izvinjavam se kolegi @Kopljas za ovaj post, ali osetio sam potrebu da napišem i da podržim to što je objavio akciju na Forumu. 

A o ostalim dešavanjima ćemo više pričati kasnije. Posle ispunjenja ciljeva koje su zadali STUDENTI. 

Na kraju krajeva oni su jedini prioritet, a naša je obaveza da ih JEDINSTVENO PODRŽIMO.

I molim vas sve da ostanemo fokusirani na STUDENTE i na informisanje na Forumu. 

Delovanje i pominjanje egocentričnih opskurnih likova samo jako prlja kako temu tako i celokupno učešće motociklista.

• Sviđa mi se 9
  • Podržavam 1

• Drug član, 1864 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GSA

1. Peconibc

2. Ibivan

3. Jovan46

4. BokyBoy

5. Lukaimasa

6. Milos81

7. Mare94

8. Veljko

9. Саша

10. MrD

11. ZEMZEM

12. DraganNS

13. wasa

14. There is no spoon

15. Deda54

16. panigale.rs

17. Koja

18. bajatg + 1

19. Пеђа1971 

20. Salem +1

21. BlesimiR

22. Swim

23. yogibear

• Svrati ponekad, 425 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie
Pre 3 sati, drmilan_ je napisao:

Covek ne zarađuje, prepustio bi za iste pare nešto što je platio, nekom od nas. Pre svega čini uslugu jer može da otkaže booking pa da niko od nas ne uzme... 

Naravno da sam rezervisao sobu preko bookinga i ne placa se meni nego vlasniku objekta.

• Sviđa mi se 1

• BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV 750
Pre 6 sati, Zema je napisao:

Naravno da sam rezervisao sobu preko bookinga i ne placa se meni nego vlasniku objekta.

Izvini @Zema, brzopleto sam regaovao. 🙌🏻

• Sviđa mi se 2

• Zainteresovan, 503 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand
13 hours ago, yogibear said:

1. Peconibc

2. Ibivan

3. Jovan46

4. BokyBoy

5. Lukaimasa

6. Milos81

7. Mare94

8. Veljko

9. Саша

10. MrD

11. ZEMZEM

12. DraganNS

13. wasa

14. There is no spoon

15. Deda54

16. panigale.rs

17. Koja

18. bajatg + 1

19. Пеђа1971 

20. Salem +1

21. BlesimiR

22. Swim

23. yogibear

24. Sinclair

• Podržavam 1

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Honda Rebel 1100T

Pozdrav svima,

Saljem jos malo stikera ko zeli da stampa ponavljam i one prethodne cisto da budu svi na jednom mestu. Spremni su za velicinu 11x11cm i sve velicine manje od toga. Mozete da vidite kako izgledaju odstampani dole na slici. Odstampane su 10x10cm i 8x8cm varijante za test.

s kao student stiker 05 1300.jpg

b kao bajker stiker 1300.jpg

bajker bloker blok stiker black.jpg

bajker bloker blok stiker white.jpg

bajker bloker stiker.jpg

bajkerka bloker stiker.jpg

bajkeri uz studente stiker 02.jpg

bajkeri uz studente stiker black and white.jpg

bajkeri uz studente stiker red.jpg

stikeri test stampa.jpgimage.thumb.jpeg.411aa3a8cc3611e8329b70f66dc9c304.jpeg

Promenio član tzoa
  • Sviđa mi se 18
  • Hvala 1

• Svrati ponekad, 292 postova
  • Motocikl: F900 GSA
On 22. 2. 2025. at 1:45, Vandrokaš je napisao:

Iz NS će sigurno biti organizovanog zajedničkog polaska. 

Informacija će biti na vreme.

Organizovan polazak za Niš 01.03. iz Novog Sada je sa OMV pumpe u Partizanskoj ulici.

Okupljanje je u 08:00.

Polazak u 08:15 i vozimo se do Bgda do parkinga Ikee. Odatle, sa ostalim bajkerima, svi zajedno krećemo za Niš.

Svi severno od NS su dobrodošli da svi idemo zajedno. 

Svi za Niš!

Puuuuummmppaaajjjjjjjjjj!

MAPS.APP.GOO.GL

Molim sve koji nisu iz NS a žele da se priključe, da se jave direktno porukom. Da imamo orijentaciono broj. Hvala!

Promenio član Vandrokaš
  • Sviđa mi se 13

• 4_tocka_i_karoserija, 2013 postova
  • Motocikl: -

Nišlije, dajte neke lokacije za parking.

Neki veliki parkinzi, besplatni, a u centru :D 

Dajte neke predloge gde je najlogičnije za očekivati da bude mesta popodne/uveče. (za razliku od Kragujevca, Metro je podaleko :D

I, da li protest uopšte ima neki program? Nije realno da budem pre podne u Nišu, kao što nije realno ni da dočekam kraj protesta, jer neću noćiti, pa me čisto interesuje da li postoji neko "udarno vreme" kad bi bilo najbolje biti tu.

Nis-1000x560.jpg.4483628aecff0abc2c1c26b075981859.jpg

Prenosim: 👇

STUDENTSKI EDIKT - NIŠ 1. MART

Veliko hvala našim dragim studentima na svemu što su do sada uradili! Takođe, hvala im i na novom pozivu da 1-og marta složno budemo svi kao jedan, rame uz rame sa celom Srbijom, a sve zbog studenata i njihovih zahteva. 

Plan puta je sledeći :

Dragi Vojvođani se mobilišu i kreću iz Novog Sada u subotu 01.03. Polazak je u 8:15h sa OMV pumpe, Partizanska, Novi Sad. Koordinator je naš @⁨Boris⁩ koji će sa ekipom redara i uz pratnju ekipe Saobraćajne Policije da izvoza auto-putem sve do parkinga kod IKEA-e. Tu sledi kratka pauza od oko 20min.

Na parkingu kod IKEA-e u Beogradu, okupljanje ekipe kreće od 9:30, polazak kolone u 10:00h. Kolona sa ekipom redara opremljenim radio stanicama pod vođstvom ekipe Saobraćajne policije kreće auto-putem za Niš.

Pauza se pravi na pumpi kod Velike Plane (Gazprom Petrol) u trajanju od 30min (način dopune goriva ćemo odrediti naknadno, u zavisnosti od broja učesnika).

Usput nam se priključuju organizovane kolone bajkera iz Kragujevca i drugih gradova, po sistemu pripajanja začelju kolone.

Posle Aleksinca nam se priključuje konjica dobrodošlice bajkera domaćina iz Niša. U Nišu je za nas zatvorena i namenjena ulica Nikole Pašića odakle ćemo ići u počasni defile po centru grada.

Uveče juriš u smeštaj, ko se nije snašao biće smešten na toplo, bitno je samo poneti opremu za spavanje - vreće (o razmeštaju ljudi i detaljima ćemo naknadno pred polazak).

U nedelju 02.03. pre podne u 11:00h se nalazimo na pumpi Fontana kod hotela Nais, odakle pod pratnjom Saobraćajne Policije u 11:30 krećemo nazad u matične gradove sve do Novog Sada.

Svi za jednog, jedan za sve, idemo kulturno, mirno i dostojanstveno da kao i do sada ispisujemo stranice istorije 🤘

Još jedna stvar:

Puno je raznih objava po mrežama u kojima se piše sve i svašta, savet je da se ne obazirete, sjajna Niška ekipa je na vezi i oko dolaska i oko prenoćišta, znači radi, kadri, sposobni i raspoloženi da odrade sve kako treba. I sami imaju problem sa pojedincima koji istrčavaju i pišu koješta. Sve što bude bilo važno i bitno objavićemo ovde a vi ste slobodni da ovaj poziv dalje delite na sve strane po mrežama, forumima, grupama... Biće nezaboravno uživanje i masovna vožnja, kao i u Novom Sadu, veličanstveno i za pamćenje 🥳

Svi za jednog, jedan za sve!

• Sviđa mi se 22
  • Hvala 1
  • Podržavam 2

Zvanično saopštenje studenata: 👇

STUDENTSKI EDIKT - 1. MART, NIŠ

Edikt je odluka koja donosi nova pravila. Sada studenti Srbije donose svoj – Studentski edikt, poruku da više nećemo prihvatiti nepravdu, korupciju i neefikasan sistem koji nas ograničava.

Neki tragovi blede, a neki postaju deo istorije. Pozivamo vas da zajedno ispišemo stranice budućnosti i ostavimo neizbrisiv pečat naše borbe.

Okupljamo se u centru Niša 1. marta jer znamo da zaslužujemo bolje – ne samo u obrazovanju, već i u društvu. Želimo institucije koje rade u interesu svih nas, a ne na štetu. Hoćemo sistem koji vrednuje znanje i rad, a ne poslušnost i ćutanje.

Protest će trajati simboličnih 18 sati – od 9.00 ujutru do 3.00 posle ponoći. Ovih 18 sati nije slučajno. To je pozivni broj za Niš, ali i poziv za promenu koja je potrebna, poziv za prelazak iz apatije u akciju, iz ćutanja u glasnu borbu za bolju budućnost.

Neka ovaj edikt bude prekretnica. Neka označi početak promena koje želimo.

Dođi u Niš, dođi na najmasovniji protest u istoriji carskog grada, 1. marta. Ovo je naš edikt – naša odluka da ne odustajemo!

Vidimo se! 👇

481414003_17861067123359939_8855909061974741230_n.thumb.jpg.07419f5afe3f0995f1fc928f2e4b8f87.jpg

480965279_17861067132359939_876713569531223908_n.thumb.jpg.4cb90fcf1beefd428761c21233777473.jpg

481124418_17861067141359939_4618484604803372317_n.thumb.jpg.42a2138b0901242aa24fd8c667cddc41.jpg

foto-plan-za-1.-mart-foto-ngs-e1740433988403.thumb.jpg.706a81615e81525db1ad1338eaa95ded.jpg

foto-plan-za-1.-mart-2-foto-ngs-e1740434068907.thumb.jpg.87751744e99c0cd17c6d2bcee83d1d05.jpg

IZVOR

• Sviđa mi se 18
  • Hvala 1
  • Podržavam 2

• Svrati ponekad, 141 postova
  • Motocikl: FJR1300A

1. Peconibc

2. Ibivan

3. Jovan46

4. BokyBoy

5. Lukaimasa

6. Milos81

7. Mare94

8. Veljko

9. Саша

10. MrD

11. ZEMZEM

12. DraganNS

13. wasa

14. There is no spoon

15. Deda54

16. panigale.rs

17. Koja

18. bajatg + 1

19. Пеђа1971 

20. Salem +1

21. BlesimiR

22. Swim

23. yogibear

24. Sinclair

25. Robi

• Podržavam 1

• Drug član, 1172 postova
  • Motocikl: BMW F800GS Adventure
10 hours ago, yogibear said:

Nis-1000x560.jpg.4483628aecff0abc2c1c26b075981859.jpg

Prenosim: 👇

STUDENTSKI EDIKT - NIŠ 1. MART

Veliko hvala našim dragim studentima na svemu što su do sada uradili! Takođe, hvala im i na novom pozivu da 1-og marta složno budemo svi kao jedan, rame uz rame sa celom Srbijom, a sve zbog studenata i njihovih zahteva. 

Plan puta je sledeći :

Dragi Vojvođani se mobilišu i kreću iz Novog Sada u subotu, polazak je u 8:15h sa OMV pumpe, Partizanska, Novi Sad. Koordinator je naš @⁨Boris⁩ koji će sa ekipom redara i uz pratnju ekipe Saobraćajne Policije da izvoza auto-putem sve do parkinga kod IKEA-e. Tu sledi kratka pauza od oko 20min.

Na parkingu kod IKEA-e u Beogradu, okupljanje ekipe kreće od 9:30, polazak kolone od 10:00h. Kolona sa ekipom redara opremljenim radio stanicama pod vođstvom ekipe Saobraćajne Policije kreće auto-putem za Niš.

Pauza se pravi na pumpi kod Velike Plane u trajanju od 30min (način dopune goriva ćemo odrediti naknadno, u zavisnosti od broja učesnika).

Usput nam se priključuju organizovane kolone bajkera iz Kragujevca i drugih gradova, po sistemu pripajanja začelju kolone.

Posle Aleksinca nam se priključuje konjica dobrodošlice bajkera domaćina iz Niša. U Nišu je za nas zatvorena i namenjena ulica Nikole Pašića odakle ćemo ići u počasni defile po centru grada.

Uveče juriš u smeštaj, ko se nije snašao biće smešten na toplo, bitno je samo poneti opremu za spavanje - vreće (o razmeštaju ljudi i detaljima ćemo naknadno pred polazak).

U nedelju pre podne u 10:00h se nalazimo na pumpi Fontana kod hotela Nais, odakle pod pratnjom Saobraćajne Policije krećemo nazad u matične gradove sve do Novog Sada.

Svi za jednog, jedan za sve, idemo kulturno, mirno i dostojanstveno da kao i do sada ispisujemo stranice istorije 🤘

Još jedna stvar:

Puno je raznih objava po mrežama u kojima se piše sve i svašta, savet je da se ne obazirete, sjajna Niška ekipa je na vezi i oko dolaska i oko prenoćišta, znači radi, kadri, sposobni i raspoloženi da odrade sve kako treba. I sami imaju problem sa pojedincima koji istrčavaju i pišu koješta. Sve što bude bilo važno i bitno objavićemo ovde a vi ste slobodni da ovaj poziv dalje delite na sve strane po mrežama, forumima, grupama... Biće nezaboravno uživanje i masovna vožnja, kao i u Novom Sadu, veličanstveno i za pamćenje 🥳

Svi za jednog, jedan za sve!

polazak u 10:00 Ikea, a desavanja u Nisu u 9:00 ja se odjavljujem sa spiska

• Drug član, 1172 postova
  • Motocikl: BMW F800GS Adventure

1. Peconibc

2. Ibivan

3. Jovan46

4. BokyBoy

5. Lukaimasa

6. Milos81

7. Mare94

8. Veljko

9. Саша

10. MrD

11. ZEMZEM

12. DraganNS

13. wasa

14. There is no spoon

15. Deda54

16. panigale.rs

17. bajatg + 1

18. Пеђа1971 

19. Salem +1

20. BlesimiR

21. Swim

22. yogibear

23. Sinclair

24. Robi

Mole se svi koji nisu sebi već obezbedili smeštaj, a noćili bi u Niš(u) da popune formu. Važno je da znamo broj ljudi jer se otvaraju razne opcije za bolji grupni smeštaj. 👇

FORMS.GLE

Ukoliko niste već sebi obezbedili smeštaj za Niš 01.03. popunite formu za organizovani grupni smeštaj

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 8564 postova

Čemu sakrivanje tablica? To je u potpunoj suprotnosti sa samom suštinom zahteva koje podržavamo. Bukvalno 180deg različito. 

A dodatno, ako na samom početku, kada je bilo debelo frka i neizvesno, vrlo svesno nismo krili tablice, čemu onda strah sada? 

Suština cele priče je da slobodni ljudi, podignutog pogleda i čvrsto, lično, jasno i bez straha stanu iza studentskih zahteva. To je 100x jače nego sakrivati se u nepotrebnu anonimnost. Pripadnost grupi i broj ljudi sasvim lepo rešavaju i nalepnice. 

Iskreno predlažem svima da se ne sakrivaju. I nije neka fora, a potpuno pogrešna poruka (da se krijemo, plašimo, ne poštujemo ono sta tražimo...). 

• Sviđa mi se 11
  • Podržavam 10

• Drug član, 2120 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere
21 hours ago, 3OPAH said:

polazak u 10:00 Ikea, a desavanja u Nisu u 9:00 ja se odjavljujem sa spiska

Protest traje ceo dan i glavni događaj je u 17:52 kao što je neko napisao. 

Ali ni meni nije jasno čemu polazak u 9 sati ?
Pitao sam na FB organizatore - zar nije lepše i efektnije da sačekamo kolone koje dolaze sa severa, pa da svi zajedno prođemo kroz grad, ali nisam dobio odgovor nažalost.

Takođe se slažem sa @severian što se skrivanja tablica tiče. Nisam ih skrivao do sada - neću ni na dalje.
U svakom slučaju - nadam se da se vidimo u subotu!

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja