Motorcyclist 18078 Napisano Ponedeljak u 08:40 Integrisan, 5334 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, milanstp said: Za koliko otisla kawa? Tada je otisla za 1000e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 40 Napisano Utorak u 12:00 (promenjeno) U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI 1200S Prijavi odgovor kao problematičan valja cekati i pratiti oglase, postoje i motori koje se tesko prodaju. Nije mi bio jedan jasan like pre par godina, prodavao je multistradu, 2 godine nijemenjao cenu, a acena mu bila jaka, kada sam hteo da kupim stradu, razmislajo sam da ga zovnem da ga pitam da li mu je laskse sto msam ga pozvao, ko zna da li je i dan danas prodao taj motor, mozda drzi istu cenu vec 4 godine. Vredi nekad kupiti i manje popularan model (mislim na italijane i engleze), uvek se moze naci dobar servis a da to nije zvanican servis derikozic Slusajuci jednog drugara, covek u pravu, bolje kupiti straiji motor koji je u redu, nema mnogo elektronike, tehnologije, laksi za odrzavanje... ovi novi dobro da nemaju i alkotestove kad sednes na njega Promenio Utorak u 12:23 član sasa 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2735 Napisano Utorak u 13:33 Drug član, 1329 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sve kao što priča, ovo je ponuda godine :-) BMW K1200S K 1200 S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW K1200S K 1200 S, 2008. godište, Ostalo, vozilo prešlo 38103 km, Futog. Cena 4.250 € - Motori - Polovni Automobili Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_S 10 Napisano Utorak u 14:30 U prolazu, 9 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan 55 minutes ago, Gordak985 said: Ako je sve kao što priča, ovo je ponuda godine BMW K1200S K 1200 S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW K1200S K 1200 S, 2008. godište, Ostalo, vozilo prešlo 38103 km, Futog. Cena 4.250 € -... Sent from my SM-S911B using Tapatalk Video sam oglas. Moram da priznam da mi se sviđa bemve, ali 4.250 evropskih je ipak van mog budžeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 60 Napisano Sreda u 13:29 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Ko voli ovaj tip motora, mislim da je dobra prilika, naravno ako je sve tako kako piše. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...