DrMr 1 Napisano pre 7 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U potrazi sam vec neko vreme za kvalitetnim kovanim gedorama na 1/2 i nalecem samo na kineske gluposti, jedino sto sam nasao da je malo bolji kvalitet su WURTH kovane gedore, ali one su 3000 po komadu, sto je previse. Tako da treba mi savet ako ste nasli neki mozda cak i kineski kvalitetan brend. Izvinjavam se unapred ako je vec bilo pitanje ili ako je pogresna grupa u kojoj postavljam pitanje, pretragom nisam mogao da nadjem odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16170 Napisano pre 6 sati Integrisan, 9342 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, ti bi i jare i pare....dobar alat uvek je kostao fino! S'tim da je lani bolji kvalitet bio. Unior, Wurth, Beta mi je prosla kroz ruke u firmi, kod kuce Rothwald koristim. Sve je to tu negde slicnog kvaliteta, zavrsice (svaki) posao uz normalnu upotrebu. Par komada gedora kupih kod Lincos alati, neparne gedore.....rade bez problema godinama. Najvaznije je da se alat koristi pravilno sto mnogi ne znaju + cake pre odvijanja u vidu kucni, pesni, zagrej ili ti nemoj bit SiVonjA. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7638 Napisano pre 6 sati Drug član, 3154 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Mi u servisu trošimo Force.. Radi poso. Sve je postalo đubre a i majstori nisu čuvarni tako da - budžet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4147 Napisano pre 6 sati Drug član, 1042 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene imaš za 1920 din od 10-27, na 1/2". ASW 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrMr 1 Napisano pre 6 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Mi u servisu trošimo Force.. Radi poso. Sve je postalo đubre a i majstori nisu čuvarni tako da - budžet. Kakvi su ti force? Jel imaju tezinu i debljinu? Vidim ima da se kupe za 400-700 dinara po komadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrMr 1 Napisano pre 6 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Atorn je napisao: Kod mene imaš za 1920 din od 10-27, na 1/2". ASW Jel imas i plitke i duboke? Jel to cena za duboke po komadu? Za te znam da su odlicne samo trenutno nemam budzet za njih za ceo set koji mi treba, ali da znam kada budem uzimao jer u nekoj blizoj buducnosti hocu da kupim tako nesto gde ne moram da razmisljam i znam da ce da traje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4147 Napisano pre 5 sati Drug član, 1042 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Duboke po komadu naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16242 Napisano pre 5 sati Misbehave Responsibly, 1649 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Možda ti (ili nekom drugom) bude od pomoći, imaju veliki izbor. Ja sam kod njih kupio kovani kardan 1/2" i moment ključ, Tajvanski Jonnesway. Ključevi - PIT STOP SERVICE d.o.o. WWW.PITSTOP.CO.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3167 Napisano pre 4 sati Drug član, 1863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Imam Force nekih 10 god, koristim za svoje potrebe, radio je i cekic po njima i jos su žive, imam kofer, kljuceve i jos nekih racvi, sve radi jos bez problema. Oko auto sve zavrse, nije mi bilo potrebno nista kovano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4147 Napisano pre 4 sati Drug član, 1042 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Neke stvari mogu iz Kine, Taiwana, Malezije.... Ali za neke se zna gde se pravi kvalitet. Svako neka izabere za koju svrhu mu treba, profi, ili amaterski. ASW GmbH & Co.KG Röntgenstraße 10 57439 Attendorn Ili Force Shyang Yun Tools Co., Ltd. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano pre 3 sati Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra na Bubanj Potok i proberes sta ti treba, samo smatram da ni tamo kvalitetne nisu jeftine. Imas i onih sto prodaju na komad, zna se zadesiti stvano kvalitetnog alata ali valja dangubiti dok nadjes.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1586 Napisano pre 1 sat Drug član, 606 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Komerc progres iz Inđije uvozi manje poznat alat TopTul, valjda Koreja. Ali meni se vrh pokazao, po nekoj korektnoj su ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4147 Napisano pre 1 sat Drug član, 1042 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan A šta je po tvom mišljenju korektna cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7638 Napisano pre 1 sat Drug član, 3154 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Atorn said: Neke stvari mogu iz Kine, Taiwana, Malezije.... Ali za neke se zna gde se pravi kvalitet. Svako neka izabere za koju svrhu mu treba, profi, ili amaterski. ASW GmbH & Co.KG Röntgenstraße 10 57439 Attendorn Ili Force Shyang Yun Tools Co., Ltd. Sve više i više verujem da svi skoro sve prepakuju iz kine... Ne ovo konkretno i možda ne ceo asortiman ali verovatno polako i sigurno sve više. "Izmestili proizvodnju". Inače, ja se kunem u KStools za plaćeno/dobijeno. Nema bolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrMr 1 Napisano pre 1 sat U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bigor je napisao: Sutra na Bubanj Potok i proberes sta ti treba, samo smatram da ni tamo kvalitetne nisu jeftine. Imas i onih sto prodaju na komad, zna se zadesiti stvano kvalitetnog alata ali valja dangubiti dok nadjes. Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Bio na bubanj potoku pre 2 nedelje i tamo prodaju vecinom sa aliexpessa i alibabe, trazio alatku Milwaukee M12 gen 1 tamo nije bio ispod 170 evra ( samo alatka ), a na KP ima za 140 evra, nije ni buvljak kao sto je bio, ali svraticu opet da prozujim mozda izleti nesto. A na drugom forumu sam dobio ovo https://premtec.rs/wp-content/uploads/pdf/CP-Akcija 2024-WEB.pdf, glupo im je odradjen sajt sa katalozima ovim zato i ne izlazi u pretragama, ali Chicago Pneumatic set gedore dubokih 69 evra od 14 komada, sto je odlican alat, pa eto link tu ako nekome treba pa naleti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrMr 1 Napisano pre 1 sat U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, maza1 je napisao: Komerc progres iz Inđije uvozi manje poznat alat TopTul, valjda Koreja. Ali meni se vrh pokazao, po nekoj korektnoj su ceni. TopTul je Taiwan ja mislim, po stranim forumima preporucuju bas taj alat i hvale ga, ali nasao sam gore Chicago Pneumatic imas link, sa mnogo dobrom cenom, sad im je na akciji nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4147 Napisano pre 56 minuta Drug član, 1042 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Sve više i više verujem da svi skoro sve prepakuju iz kine... ASW GmbH & Co.KG ASW – Qualität die verbindet Innovation, Investition und Produktion – „Made in Germany“ Ovo Made in... je ključno. Ima naravno alata i kosookog porekla, a služi nameni, kućna varijanta, i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano pre 30 minuta Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bio na bubanj potoku pre 2 nedelje i tamo prodaju vecinom sa aliexpessa i alibabe, trazio alatku Milwaukee M12 gen 1 tamo nije bio ispod 170 evra ( samo alatka ), a na KP ima za 140 evra, nije ni buvljak kao sto je bio, ali svraticu opet da prozujim mozda izleti nesto. A na drugom forumu sam dobio ovo https://premtec.rs/wp-content/uploads/pdf/CP-Akcija 2024-WEB.pdf, glupo im je odradjen sajt sa katalozima ovim zato i ne izlazi u pretragama, ali Chicago Pneumatic set gedore dubokih 69 evra od 14 komada, sto je odlican alat, pa eto link tu ako nekome treba pa naletiJa iskreno nisam bio ima godinu ako ne i vise ali smo prije kupovali bas te kovane, moj se surak bavi mehanikom i koliko znam jos ga sluze. Bili su i nasi i neki Bugari koji su dovozili svakakvog profi alata. Ono jest, lako je moguce da su sad poceli porucivati s aliexpresa jer im postalo lako i dostupnoПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RISTA TRAKTORISTA 9 Napisano pre 28 minuta U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče kovanog alata, generalno. Kovane gedore, isključivo poreklo Indija ili Tajvan, Sa Tajvanom je malo problematično, pošto naša država podržavajući brata Ksija, i dalje cepa uvećanje carine 70% na sve tajvanskog porekla. Uglavnom, same nastavke gedora i račne imate kod nas u radnji Uradi Sam Mini Bulevar Kralja Aleksadra 561, Beograd, kovane u Tajvanu marke Horton. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1796 Napisano pre 19 minuta Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Druže probaj pronači STAHLWILLE ili PROXXON....lično koristim Proxxon več godinama i do dandanas nijedna gedora nije riknula.....nisu kovane ali za neku "heavy duty" upotrebu normalnog čoveka radi posao...po meni je Proxxon najbolji "price/performance" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4147 Napisano pre 13 minuta Drug član, 1042 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Majku mu, a zašto se za sve kaže Gedore, bilo iz Kine, Taiwana, indije...? Pa Gedore, Made in Germany. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...