Skittles 4372 Napisano Utorak u 23:37 Nemanja Stojanović, 1456 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima zainteresovanih? Ralja - Mladenovac - Topola realno zicer. Ima mesta kod Ikee za skupljanje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2590 Napisano Utorak u 23:39 Drug član, 1271 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako nema, pričali smo još u NS o Nišu ili Kragujevcu.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uroš Stevke Stević 62 Napisano Utorak u 23:45 U prolazu, 21 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da će biti tad nažalost baš hladno,tako da će autoputem biti premija doći a bogami i vratiti se isto Sent from my SM-A528B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4372 Napisano Utorak u 23:50 Nemanja Stojanović, 1456 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Gordak985 said: Kako nema, pričali smo još u NS o Nišu ili Kragujevcu. Pričati i .... nije isto Prognoza nije sjajna, to je velika istina. 0-7 stepeni. Zato i pitam, svima nam je na mislima, hajde da krenemo da konkretizujemo ako ćemo već da vozimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wizard666 352 Napisano Utorak u 23:56 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: Blok 70 NBgd Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima.... I ništa autoput.... Kroz sela da nas vide Sent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3703 Napisano juče u 06:19 Drug član, 321 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam. Temperatura ne treba da nam bude parametar koji određuje da li idemo ili ne. Mislim da ćemo Studentima samo pokazati našu volju i rešenost da idemo do kraja. I @wizard666 je dao sjajan predlog. Lokalnim putem bi dali priliku i tim ljudima da nas vide. Nije to ista priča kao u velikim gradovima. Ti ljudi su obično "zaboravljeni". Sete ih se samo od izbora do izbora. Računajte na mene. 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3703 Napisano juče u 06:26 Drug član, 321 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan 1. Skittles 2. Wizard666 3. Tumbe 4. Maza 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2827 Napisano juče u 06:35 Drug član, 1205 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Skittles 2. Wizard666 3. Tumbe 4. Maza 1 5.Džim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2827 Napisano juče u 06:37 Drug član, 1205 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Citiracu kolegu @severian, vremenska prognoza nije dozvoljena u ovoj temi. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreckovicrobert 19 Napisano juče u 09:12 U prolazu, 33 postova Lokacija: Belgrade, Rakovica, Petlovo brdo Motocikl: HONDA NC 750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 1. Skittles2. Wizard6663. Tumbe4. Maza 15.Džim6. RobertPoslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconibc 77 Napisano juče u 09:21 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam cekao 1. Skittles 2. Wizard666 3. Tumbe 4. Maza 1 5.Džim 6. Robert 7. Peconibc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2042 Napisano juče u 09:40 Drug član, 867 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nema odustajanja (pu, nezgodan broj mi zapade...) 1. Skittles 2. Wizard666 3. Tumbe 4. Maza 1 5.Džim 6. Robert 7. Peconibc 8. Vaske4s 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skundra 23 Napisano juče u 10:12 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaxa XMAX 300 Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost preskačem, neću biti tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swim 14 Napisano juče u 10:31 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 990SMT Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost nisam tu, ali bicu duhom sa vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9131 Napisano juče u 10:59 4_tocka_i_karoserija, 1970 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje - je li potvrđeno to za 15. feb? (smoriću se ako jeste, ja sam taj dan 99% na putu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale88 42 Napisano pre 23 sati U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjeno je ali nema mnogo informacija jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uroš Stevke Stević 62 Napisano pre 23 sati U prolazu, 21 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje - je li potvrđeno to za 15. feb? (smoriću se ako jeste, ja sam taj dan 99% na putu)Mislim da jeste 99%Sent from my SM-A528B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uroš Stevke Stević 62 Napisano pre 23 sati U prolazu, 21 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa kolegama,vezano za vreme.Prvi nisam od onih koji seda na motor isključivo između 20-30 stepeni.Takođe mislim da jeste lepo da nas vide ljudi kroz mesta.Kao što sam išao i za NS sad,tako sam bio i na dedamrazijadi vec 3 godine zaredom.Tako bih otišao i za KG,ali mislim da ako je 0 stepeni,preveliki rizik mi je da idem tim putem,razlog nije što bi meni bilo hladno.Nego velika mogućnost da može da se padne.A naročito što znam daj stari KG put,koji je daleko od idealnog.Moje mišljenje je da je najbitnije da se pojavimo u KG,čitavi.Da pružimo podršku.A da je vreme kao što je bilo za NS kad smo išli,bez problema bih išao starim putem za KG.Sent from my SM-A528B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4958 Napisano pre 22 sati Drug član, 1054 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Ima još 10 dana do tada, pratiću šta se najavljuje, pa ću videti. Dva i po sata vožnje starim putem na tako niskoj temperaturi ostavlja baš puno prostora za led i poledicu. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uroš Stevke Stević 62 Napisano pre 22 sati U prolazu, 21 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ima još 10 dana do tada, pratiću šta se najavljuje, pa ću videti. Dva i po sata vožnje starim putem na tako niskoj temperaturi ostavlja baš puno prostora za led i poledicu. Takodje i ja Sent from my SM-A528B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 550 Napisano pre 17 sati Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nek padne i sneg, auto je tu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navajo 178 Napisano pre 17 sati U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GN 125 & GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim u Kragujevac, ali ovog puta kolima, jer moram da vozim drugarice Jedino ako u medjuvremenu ne poludim pa svratim usput po dedin traktor i pojavim se u Kragujevcu u velikom stilu 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 82 Napisano pre 16 sati U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovde na forumu pročitao da ne postoji loše vreme, samo loša oprema. Tako da ako se ide organizovano, pišem se. 1. Skittles 2. Wizard666 3. Tumbe 4. Maza 1 5.Džim 6. Robert 7. Peconibc 8. Vaske4s 9. lukaimasa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4139 Napisano pre 16 sati Drug član, 1036 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Idem sa ženom autom, i noćimo u KG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RISTA TRAKTORISTA 9 Napisano pre 15 sati U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, navajo said: Ja dolazim u Kragujevac, ali ovog puta kolima, jer moram da vozim drugarice Jedino ako u medjuvremenu ne poludim pa svratim usput po dedin traktor i pojavim se u Kragujevcu u velikom stilu jebajga...moj Ferdža je u Koeljevi...tamo i natrag, morao bih nove gume da mu nazujem. Ali ideja je super ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...