N.F.S. 22881 Napisano Februar 13 Integrisan, 9733 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Te dizne cistim sam, pre nego sto sam imao UZ kadicu (a i sada), kupim spric medicinski koji odgovara precniku dizne, izvucem klip sprica i tu umetnem injektor, sa druge strane cevcicu nekog klinera u spreju. Na kontakte dovedem 12v preko tastera pa prskam a tasterom "otvaram" diznu. (cevcicu zalepim epoksijem za spric ali ipak naocare na oci!). Evo vidim po netu da koriste ventil umesto sprica 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 598 Napisano Februar 13 Zainteresovan, 566 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Moze i tako, tako ih drugar cisti. Ja nosim kod jednog lika u Prokuplju. Pedantan. Jednom prao u Nisu u servisu corado. Vratili ih prljave kao sto su i bile. Verovatno ih samo testirali, videli da su ok kolko tolko i vratili. I naplatili mi obican orign od 5 dinara 200 li 300 u to vreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1893 Napisano Februar 13 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Bas i nije u duhu teme "sam svoj majstor" ali sam oko njih hteo da da ispostujem posao na max, zato sam ih i odneo 'majstorima'. Tražio je 'majstor' danas po fiokama odgovarajući takav filter ali ga ne nadje, il su manji ili veći.. Telefonski je gazdu pozvao i vidim da su upućeni svi u problematican filter, jedino ne znam zašto su dopustili da takva dizna izadje iz radnje. Jes' da me vid na kratko polako izdaje ali ono bi i mnogo ćoraviji video da nešto ne valja i da fali.. Rade oni tu i turbine i dizel injektore, ovo im dodje 'zadnja rupa na svirali', što reče jednom jedan.. Uradice kažu, čim pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1842 Napisano Petak u 14:55 Drug član, 1049 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Zato na kraju radis sam, nazalost... Sto rece NFS ako nemas ultrazvucnu kadu spric itd. Imas cak na aliju one plastike da se ne zezas, funkcionise to lepo. Ja sam probao i te i bez njih i stampao cak dodatke da mogu lepo da ih cistim :). Najbolje je u kadici i obavezno ih "peckas" da se otvaraju i ciste. Vidim da si kupio i kinesku pumpu? Tu obrati paznju, pitanje kakve su (mislim bas na pumpu ako si nju kupio, ne filter). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1893 Napisano Petak u 18:13 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Da, sa Alija sam kupio pumpu. Od ogromne ponude izabrao sam neko firmu koja se već koju deceniju unazad navi proizvodnjom benzinskih pumpi i koja je jako precizno navela za koji model motocikala i automobila ona odgovara. I ono što se prodaje na Ebay je takodje iz kine velikom većinom. Ima nesto i iz Usa ali ne znam koliko bi to sve kostalo da dodje do ovde Evo link Od ove pumpe I just found this on AliExpress: RSD2,133.28 | OSIAS Fuel Pump for Suzuki SV 650 1000 DL650 DL1000 V-Strom 650 1000 GSX R 600 750 1000 GSX 1400 1300 B-King TL1000R S https://a.aliexpress.com/_EvkXedm 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1893 Napisano Nedelja u 14:28 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Dok čekam da stignu dizne, završavam par stvari koje nesmetano mogu da uradim. Stavio sam nove svecice (Denso) i napunio hladnjak antifrizom. Vecinu dzekova sam raskacio i napraskao kontakt sprejom Jedino šta sam jos mogao, promenio sam kocionu tečnost. Tu već može da se nadje kojekakav glib, ali zatečena tečnost je na srecu bistra i lepa. Na kraju sam pretrčao diskove čeličnom vunom. Dobili su povrsinsku koroziju koju ta vuna rešava glatko 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...